Wimbledon

O športe...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sice ho brejkol, ale potom sa uplne zosypal a zachvilu sa dohra treti set.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekný zápas medzi Serenou a Jelenou, prvý set prekvapivo vyhrala Dementieva, v druhom je stav 3:3 a 30-40 pre Serenu v čase písania tohto príspevku.. ale tie Serenine returny sledujem s otvorenými ústami, niečo parádne.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pozeram od konca druheho setu a praveze tie jej returny...slabota :wink: . Na podani velmi silna, vo vymenach mi pride Dementievova kvalitnejsia. Uvidime ako to dopadne.

///Ach jaj, zas polochlap co mi uz roky kazi dojem zo zenskeho tenisu postupil... :roll: . Skoda.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Celkom dobry zapas Dementieva - S.Williams, niektore vymeny naozaj stali za to, zo samotnych vymien vitazila viac Dementieva, hoci Serena casto chybovala, zapas si myslim rozhodla smrtiaca statistika és: 20 - 3 pre Serenu...

Dufam ze v druhom aspon postupi Dinara....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Po tom, co Safinova na celom turnaji jakozto svetova jednotka predvadzala...ten vysledok 6-0, 6-1 pre Venus nie je ani take prekvapko.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To čo bol za zápas medzi Safinovoou a Williamsovou? Totálna rezignácia už po 1. loptičke. Čo som videl nejaké 3 zápasy Safinovej na Roland Garros, tak pri nepriaznivom stave bola aspoň odhodlaná a správne nahnevaná a nabudená, ale dnes? :shock: Pripadalo mi to, ako keby chcel 10 - ročný chlapec čo najskôr prehrať v 1. kole na miestnom turnaji, aby mohol ísť čím skôr domov :roll: Nevidel som tam absolútne žiadnu snahu...Venus nemusela pomaly ani hrať a do finále by aj tak postúpila.
Innocence
VIP
VIP

No to teda bola výhra kamaráti, Dinara ako keby 14r. dieťa, ktoré sa práve dostalo na profesionálny WTA okruh, niečo nenormálne.. Uvidíme finále medzi Williamskami, som zvedavý, ako si to teraz podelia, lebo stretli sa 20x - bilanciu majú 10-10, čiže očividne si to delia.
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

to si robite srandu a ze SAFINA svetova jednotka no vysmech najvatsi tento zapas :lol: :lol: :lol: MOJE "CIERNE PERLY" kraluju a dufam ze budu zenskemu tenisu co najdlksie, lebo dost ze o nicom je zensky tenis bez nich :!: :!: :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Praveze s nimi je zensky tenis dost o nicom :roll: .
Model
Light Professional
Light Professional

Vigor napísal:Praveze s nimi je zensky tenis dost o nicom :roll: .
noo ved mozno pre teba :lol: ved ked kazdu jednu sundaju a zahraju proti nim tak 4 gemy :lol: :lol: ty SKETA
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

SKETA je co?

No a ano, kazdu sundaju pretoze posobia ako chlapi co hraju medzi zenami. Spoliehaju sa na servis a svoju fyzicku silu. Dobre to bolo vidiet dnes v zapase Sereny a Dementievovej, ktora bola aspon podla mna viditelne kvalitnejsou hrackou vo vymenach, no Serena mala suverenne podanie. Skratka sa mi tento ich styl tenisu vobec nepaci. Pripomina mi to trosku Karlovica medzi muzmi, ktory spolieha na svoje podanie aj ked uznavam, ze toto prirovnanie nie je zrovna najpresnejsie, pretoze Williamsove su urcite kvalitnejsie v medzihre nez Karlovic. Ale podstata sa dala pochopit.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Karlovič v tých prvých štyroch zápasoch zaznamenal 137 es, k tomu Štěpánkovi ešte, pred zápasom s Hewittom odohral dva 5-setové zápasy, plus mal nejaké zdravotné problémy (s kolenom).
Model
Light Professional
Light Professional

Vigor napísal:SKETA je co?

No a ano, kazdu sundaju pretoze posobia ako chlapi co hraju medzi zenami. Spoliehaju sa na servis a svoju fyzicku silu. Dobre to bolo vidiet dnes v zapase Sereny a Dementievovej, ktora bola aspon podla mna viditelne kvalitnejsou hrackou vo vymenach, no Serena mala suverenne podanie. Skratka sa mi tento ich styl tenisu vobec nepaci. Pripomina mi to trosku Karlovica medzi muzmi, ktory spolieha na svoje podanie aj ked uznavam, ze toto prirovnanie nie je zrovna najpresnejsie, pretoze Williamsove su urcite kvalitnejsie v medzihre nez Karlovic. Ale podstata sa dala pochopit.
Najdi si to TY SKETA :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ty si asi moc rozumu nepobral. No nic.

Dnes fandim Haasovi a Roddickovi, uvidime co z toho mi vyjde aj ked vacsie sance davam Roddickovi.

///Ok, Haas nevysiel ale nevadi, aj Federera mam vcelku rad :) . Ale snad vyjde moj druhy tip, Roddick ziskal prvy set 6-4.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Roddick vs Federer to bude zaujimavé finále, angláni zase na prázdno, možno o rok :wink: /možno Robsonova prekvapí/, podla mňa mužské finále ovela atraktivnejiše ako ženské. Snad bude finále budú so šťastným koncom pre Venus a pre Rogera :)
Innocence
VIP
VIP

Ach, ženské finále klasika, na to sa ani podať nedá, človek nikdy nevie ako sa tie dve dohodnú.. Mužské bude lepšie, Roddick ma parádny servis aj slušnú medzihru, Roger je jeden z najlepších (ak nie najlepší) čo sa returnu týka, bude to zaujímavý zápas a nebol by som proti takej 5-setovej dráme.. Ale palce sa držia Rogerovi!

:)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Vigor napísal:No a ano, kazdu sundaju pretoze posobia ako chlapi co hraju medzi zenami. Spoliehaju sa na servis a svoju fyzicku silu. Dobre to bolo vidiet dnes v zapase Sereny a Dementievovej, ktora bola aspon podla mna viditelne kvalitnejsou hrackou vo vymenach, no Serena mala suverenne podanie. Skratka sa mi tento ich styl tenisu vobec nepaci. Pripomina mi to trosku Karlovica medzi muzmi, ktory spolieha na svoje podanie aj ked uznavam, ze toto prirovnanie nie je zrovna najpresnejsie, pretoze Williamsove su urcite kvalitnejsie v medzihre nez Karlovic. Ale podstata sa dala pochopit.
Tak s tým môžem len súhlasiť... na mňa tam pôsobia obe ako slon v porceláne :?
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Hmm podľa mňa bude taktiež atraktívnejšie mužské finále...
Ako tu bolo spomínané tak Rodick má fakt super podanie a údery taktiež nie sú zlé či už z forehandu či z backhandu...No bohužiaľ to bude mať ťažké lebo po pozretí zápasu Federer vs. Haas sa mi zdalo že hrá Haas miestami proti stene...Federer úžasne menil údery...
Ale ja by som to skôr tipoval na Federera ... Proste je to fenomén ...
Miestami nechápem či je z tejto planéty... A skôr mu to aj prajem je to podľa mňa športovec bez nejakých afér taký jak má byť...Kua len nech ho tá Vavrincová(ći ako sa volá) už sem donesie :D :D :D
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

o kolkej je finale muzov??
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak dnes sme mohli vidiet pekny zapas medzi sestrami Wiliamsovymi.Osobne som drzal palce Venus, ale proti skvelej servirujucej Serene asi nemala sancu.Tie jej perfektne podania a skvele tvrde udery...A myslim si, ze si tento 11 grandslamovy titul zasluzila... :)
belo15 napísal:o kolkej je finale muzov??
Zajtra o 15:05. :wink:
Napísať odpoveď