Wimbledon
To čo bol za zápas medzi Safinovoou a Williamsovou? Totálna rezignácia už po 1. loptičke. Čo som videl nejaké 3 zápasy Safinovej na Roland Garros, tak pri nepriaznivom stave bola aspoň odhodlaná a správne nahnevaná a nabudená, ale dnes?
Pripadalo mi to, ako keby chcel 10 - ročný chlapec čo najskôr prehrať v 1. kole na miestnom turnaji, aby mohol ísť čím skôr domov
Nevidel som tam absolútne žiadnu snahu...Venus nemusela pomaly ani hrať a do finále by aj tak postúpila.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
SKETA je co?
No a ano, kazdu sundaju pretoze posobia ako chlapi co hraju medzi zenami. Spoliehaju sa na servis a svoju fyzicku silu. Dobre to bolo vidiet dnes v zapase Sereny a Dementievovej, ktora bola aspon podla mna viditelne kvalitnejsou hrackou vo vymenach, no Serena mala suverenne podanie. Skratka sa mi tento ich styl tenisu vobec nepaci. Pripomina mi to trosku Karlovica medzi muzmi, ktory spolieha na svoje podanie aj ked uznavam, ze toto prirovnanie nie je zrovna najpresnejsie, pretoze Williamsove su urcite kvalitnejsie v medzihre nez Karlovic. Ale podstata sa dala pochopit.
No a ano, kazdu sundaju pretoze posobia ako chlapi co hraju medzi zenami. Spoliehaju sa na servis a svoju fyzicku silu. Dobre to bolo vidiet dnes v zapase Sereny a Dementievovej, ktora bola aspon podla mna viditelne kvalitnejsou hrackou vo vymenach, no Serena mala suverenne podanie. Skratka sa mi tento ich styl tenisu vobec nepaci. Pripomina mi to trosku Karlovica medzi muzmi, ktory spolieha na svoje podanie aj ked uznavam, ze toto prirovnanie nie je zrovna najpresnejsie, pretoze Williamsove su urcite kvalitnejsie v medzihre nez Karlovic. Ale podstata sa dala pochopit.
Najdi si to TY SKETAVigor napísal:SKETA je co?
Ach, ženské finále klasika, na to sa ani podať nedá, človek nikdy nevie ako sa tie dve dohodnú.. Mužské bude lepšie, Roddick ma parádny servis aj slušnú medzihru, Roger je jeden z najlepších (ak nie najlepší) čo sa returnu týka, bude to zaujímavý zápas a nebol by som proti takej 5-setovej dráme.. Ale palce sa držia Rogerovi!

Tak s tým môžem len súhlasiť... na mňa tam pôsobia obe ako slon v porceláneVigor napísal:No a ano, kazdu sundaju pretoze posobia ako chlapi co hraju medzi zenami. Spoliehaju sa na servis a svoju fyzicku silu. Dobre to bolo vidiet dnes v zapase Sereny a Dementievovej, ktora bola aspon podla mna viditelne kvalitnejsou hrackou vo vymenach, no Serena mala suverenne podanie. Skratka sa mi tento ich styl tenisu vobec nepaci. Pripomina mi to trosku Karlovica medzi muzmi, ktory spolieha na svoje podanie aj ked uznavam, ze toto prirovnanie nie je zrovna najpresnejsie, pretoze Williamsove su urcite kvalitnejsie v medzihre nez Karlovic. Ale podstata sa dala pochopit.
Hmm podľa mňa bude taktiež atraktívnejšie mužské finále...
Ako tu bolo spomínané tak Rodick má fakt super podanie a údery taktiež nie sú zlé či už z forehandu či z backhandu...No bohužiaľ to bude mať ťažké lebo po pozretí zápasu Federer vs. Haas sa mi zdalo že hrá Haas miestami proti stene...Federer úžasne menil údery...
Ale ja by som to skôr tipoval na Federera ... Proste je to fenomén ...
Miestami nechápem či je z tejto planéty... A skôr mu to aj prajem je to podľa mňa športovec bez nejakých afér taký jak má byť...Kua len nech ho tá Vavrincová(ći ako sa volá) už sem donesie

Ako tu bolo spomínané tak Rodick má fakt super podanie a údery taktiež nie sú zlé či už z forehandu či z backhandu...No bohužiaľ to bude mať ťažké lebo po pozretí zápasu Federer vs. Haas sa mi zdalo že hrá Haas miestami proti stene...Federer úžasne menil údery...
Ale ja by som to skôr tipoval na Federera ... Proste je to fenomén ...
Miestami nechápem či je z tejto planéty... A skôr mu to aj prajem je to podľa mňa športovec bez nejakých afér taký jak má byť...Kua len nech ho tá Vavrincová(ći ako sa volá) už sem donesie
No tak dnes sme mohli vidiet pekny zapas medzi sestrami Wiliamsovymi.Osobne som drzal palce Venus, ale proti skvelej servirujucej Serene asi nemala sancu.Tie jej perfektne podania a skvele tvrde udery...A myslim si, ze si tento 11 grandslamovy titul zasluzila... 

Zajtra o 15:05.belo15 napísal:o kolkej je finale muzov??