zostava na hry
zostava na hry
ktoru zo zostav by ste chceli radsej ak by ste na tom mali hrat hry?
1. http://www.allektro.sk/product/7634526/ ... 200-bez-os
2. http://www.allektro.sk/product/12933503 ... 6000-640gb
1. http://www.allektro.sk/product/7634526/ ... 200-bez-os
2. http://www.allektro.sk/product/12933503 ... 6000-640gb
trochu som to poplietol,dal som hore ine zostavy ako som myslel-nebudem uz vymyslat, porad prosim, nechcem od toho zazraky,staci mi aby na tom isli hry rok-dva stare, co povies nestaci aj http://inakup.sk/pc/pc-zostavy_pocitaco ... -os/77349/Pilifo napísal:Na týchto zostavách si hry príliš nezahráš, ale skôr ten druhý. Najlepšie ale urobíš, ak si ešte aspoň 150€ našetríš a kúpiš si zostavu ako jednotlivé komponenty a necháš si to v obchode zložiť, ak to nezvládneš sám.
A rýchlo si premenuj tému, kým Ti to nezamknú
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 19:32 )
tak ako postaci mi ta zostava za 9500sk na hry cojaviem napr Call of Duty 5 alebo brother in arms...
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Filipito no ani nie kedze zoberiem do uvahy ze OS system mu zhltne aspon 1gb ram (je to jedno ktore no ostanme pri do...om Viste) a este si bude chciet zahrat dalsich 2gb, jeden mu ostane napr. na otvorene okna dalsie programy pritom...Hovorim to z vlastnych skusenostiFilipito napísal:Hojko, nebolo by zbytocne mu tam dat 4 gb ram?
Ale zalezi aj natom aky os bude pouzivat
K zostave by som povedal len tolko, ze tam je uplne slaba graf. karta. Naozaj apon tu 9600gt
ja ma xp,2giga ram a geforce 7600 a hry ako brother in arms alebo medal of honor normalka spustihojko napísal:2GB RAM a nVidia 9500GT, mozno by to chcelo aspon tie 3GB, este lepsie 4GB RAMky a aspon nVidiu 9600GT.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2009, 18:22 )
co povies na toto?,brat to?,je to lepsie?hojko napísal:2GB RAM a nVidia 9500GT, mozno by to chcelo aspon tie 3GB, este lepsie 4GB RAMky a aspon nVidiu 9600GT.
http://www.lacnypocitac.sk/index.php?ma ... =109365922
-
hojko
Site Admin
valo: Normalka spusti na 1024x768 pri nizkych detailoch a hrat to pri nativnom rozliseni pri 22 palcovom wide LCD s rozlisenim 1680x1050 na slusnych detailoch so zapnutym aspon 2xAA mozes tak snivat. Inak ta nova zostava ma slabu grafiku - Radeon 4830. Preco chces silou mocou nejaku uz hotovu zostavu a nedas si poskladat podla svojich predstav???
-
->slavo<-
Addict
Pozri kamarat chcel tiez kupit celu zostavu v obchode aby nemal starosti . lenze som ho ako dobry kamarat presvedcil ze je to hlupost .
Pretoze zaprve vo velkosklade ho to vide lacnejsie a dokonca za tie prachy zlozime ovela vykonnejsiu masinu a zaruka sa vstahuje na jednotlive komponenty a preto sa oplati zlozit si PC sam
Mam jedneho znameho co mal PC kupovane v Sharku ako Celu zostavu a nieco sa mu pokazilo tak musel donies cele PC a bol bez pocitaca mesiac . a este je dost na hovno to ze mas na bedni taku nalepku ktoru ked porusis napr otvorenim bedne tak ti pada zaruka to znamena ze si nemozes ani povysavat prach z bedne co je dost zle .
viem ocom hovorim lebo mu zhorela grafika po tych 2 rokoch . prach je svina .
A moj dalsi kamarat si asi pred mesiacom kupil PC od HP stalo ho 22tisic. a ma tam nejaky suplik na disky , a asi dalsie 3 veci co ani nepotrebuje a ani nebude vyuzivat , viem to lebo on hra iba hry , ked mi povedal ze zato vysolil 22litrov a bez monitoru skoro som odpadol . ma tam 9500gt 512mb a 3gb ram 250gb disk ako taky priemer . ale ajtak pred 6mesiacmi som skladal inemu kamaratovy cele pc a vyslo ho 13tisic zovsetkym bez monitoru ten sme zohnali za 3000 20palcove lcd .z alzy cize za 16 tisic ma tam 4gb ram ati 4850 512mb , 500gb disk . Proste niekto si neneha poradit a robi posvojom a potom tak aj dopadne . Fakt si ten PC radsej daj zlozit napr v Ageme maju dobre ceny aj pekne velky vyber .
Dufam ze moj prispevok a prispevky ostatnych ta presvedcili otom ze PC sa ma kupovat jedine vo velkosklade .
Pretoze zaprve vo velkosklade ho to vide lacnejsie a dokonca za tie prachy zlozime ovela vykonnejsiu masinu a zaruka sa vstahuje na jednotlive komponenty a preto sa oplati zlozit si PC sam
Mam jedneho znameho co mal PC kupovane v Sharku ako Celu zostavu a nieco sa mu pokazilo tak musel donies cele PC a bol bez pocitaca mesiac . a este je dost na hovno to ze mas na bedni taku nalepku ktoru ked porusis napr otvorenim bedne tak ti pada zaruka to znamena ze si nemozes ani povysavat prach z bedne co je dost zle .
A moj dalsi kamarat si asi pred mesiacom kupil PC od HP stalo ho 22tisic. a ma tam nejaky suplik na disky , a asi dalsie 3 veci co ani nepotrebuje a ani nebude vyuzivat , viem to lebo on hra iba hry , ked mi povedal ze zato vysolil 22litrov a bez monitoru skoro som odpadol . ma tam 9500gt 512mb a 3gb ram 250gb disk ako taky priemer . ale ajtak pred 6mesiacmi som skladal inemu kamaratovy cele pc a vyslo ho 13tisic zovsetkym bez monitoru ten sme zohnali za 3000 20palcove lcd .z alzy cize za 16 tisic ma tam 4gb ram ati 4850 512mb , 500gb disk . Proste niekto si neneha poradit a robi posvojom a potom tak aj dopadne . Fakt si ten PC radsej daj zlozit napr v Ageme maju dobre ceny aj pekne velky vyber .
Dufam ze moj prispevok a prispevky ostatnych ta presvedcili otom ze PC sa ma kupovat jedine vo velkosklade .
-
DAMON88
Professional
ja by som povedal prvy a kupit novu grafu
//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 14:49 )
to by som ja rychlejsei opravil
//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 14:49 )
kamosovy sa pokazil komp tesne pred prazdninami minuly rok a mal ho doma az v decembry->slavo<- napísal:Pozri kamarat chcel tiez kupit celu zostavu v obchode aby nemal starosti . lenze som ho ako dobry kamarat presvedcil ze je to hlupost .
to by som ja rychlejsei opravil