zostava na hry

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
valo
Zablokovaný
Zablokovaný

zostava na hry

Príspevok od používateľa valo »

ktoru zo zostav by ste chceli radsej ak by ste na tom mali hrat hry?

1. http://www.allektro.sk/product/7634526/ ... 200-bez-os

2. http://www.allektro.sk/product/12933503 ... 6000-640gb
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Na týchto zostavách si hry príliš nezahráš, ale skôr ten druhý. Najlepšie ale urobíš, ak si ešte aspoň 150€ našetríš a kúpiš si zostavu ako jednotlivé komponenty a necháš si to v obchode zložiť, ak to nezvládneš sám.

A rýchlo si premenuj tému, kým Ti to nezamknú :wink:
valo
Zablokovaný
Zablokovaný

Pilifo napísal:Na týchto zostavách si hry príliš nezahráš, ale skôr ten druhý. Najlepšie ale urobíš, ak si ešte aspoň 150€ našetríš a kúpiš si zostavu ako jednotlivé komponenty a necháš si to v obchode zložiť, ak to nezvládneš sám.

A rýchlo si premenuj tému, kým Ti to nezamknú :wink:
trochu som to poplietol,dal som hore ine zostavy ako som myslel-nebudem uz vymyslat, porad prosim, nechcem od toho zazraky,staci mi aby na tom isli hry rok-dva stare, co povies nestaci aj http://inakup.sk/pc/pc-zostavy_pocitaco ... -os/77349/

//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 19:32 )
tak ako postaci mi ta zostava za 9500sk na hry cojaviem napr Call of Duty 5 alebo brother in arms...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

2GB RAM a nVidia 9500GT, mozno by to chcelo aspon tie 3GB, este lepsie 4GB RAMky a aspon nVidiu 9600GT.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Hojko, nebolo by zbytocne mu tam dat 4 gb ram?
Ale zalezi aj natom aky os bude pouzivat
K zostave by som povedal len tolko, ze tam je uplne slaba graf. karta. Naozaj apon tu 9600gt
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Filipito napísal:Hojko, nebolo by zbytocne mu tam dat 4 gb ram?
Ale zalezi aj natom aky os bude pouzivat
K zostave by som povedal len tolko, ze tam je uplne slaba graf. karta. Naozaj apon tu 9600gt
Filipito no ani nie kedze zoberiem do uvahy ze OS system mu zhltne aspon 1gb ram (je to jedno ktore no ostanme pri do...om Viste) a este si bude chciet zahrat dalsich 2gb, jeden mu ostane napr. na otvorene okna dalsie programy pritom...Hovorim to z vlastnych skusenosti

:)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

No jasom fical este pred tyzdnom na 2gb ram a v hrach som to neako nebadal. Ked prisli dalsie 2 gb tak som musel nahodit 64bit system a rozdiel v hrach minimalny. Jednalo sa o win xp. Na mojom kompe mam 4 gb a vistu, tam si neviem predstavit 2 gb
valo
Zablokovaný
Zablokovaný

hojko napísal:2GB RAM a nVidia 9500GT, mozno by to chcelo aspon tie 3GB, este lepsie 4GB RAMky a aspon nVidiu 9600GT.
ja ma xp,2giga ram a geforce 7600 a hry ako brother in arms alebo medal of honor normalka spusti

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2009, 18:22 )
hojko napísal:2GB RAM a nVidia 9500GT, mozno by to chcelo aspon tie 3GB, este lepsie 4GB RAMky a aspon nVidiu 9600GT.
co povies na toto?,brat to?,je to lepsie?
http://www.lacnypocitac.sk/index.php?ma ... =109365922
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

valo: Normalka spusti na 1024x768 pri nizkych detailoch a hrat to pri nativnom rozliseni pri 22 palcovom wide LCD s rozlisenim 1680x1050 na slusnych detailoch so zapnutym aspon 2xAA mozes tak snivat. Inak ta nova zostava ma slabu grafiku - Radeon 4830. Preco chces silou mocou nejaku uz hotovu zostavu a nedas si poskladat podla svojich predstav???
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

na kazdej zostave to je do*ebane tou grafikou!
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Pozri kamarat chcel tiez kupit celu zostavu v obchode aby nemal starosti . lenze som ho ako dobry kamarat presvedcil ze je to hlupost .
Pretoze zaprve vo velkosklade ho to vide lacnejsie a dokonca za tie prachy zlozime ovela vykonnejsiu masinu a zaruka sa vstahuje na jednotlive komponenty a preto sa oplati zlozit si PC sam
Mam jedneho znameho co mal PC kupovane v Sharku ako Celu zostavu a nieco sa mu pokazilo tak musel donies cele PC a bol bez pocitaca mesiac . a este je dost na hovno to ze mas na bedni taku nalepku ktoru ked porusis napr otvorenim bedne tak ti pada zaruka to znamena ze si nemozes ani povysavat prach z bedne co je dost zle .
viem ocom hovorim lebo mu zhorela grafika po tych 2 rokoch . prach je svina .
A moj dalsi kamarat si asi pred mesiacom kupil PC od HP stalo ho 22tisic. a ma tam nejaky suplik na disky , a asi dalsie 3 veci co ani nepotrebuje a ani nebude vyuzivat , viem to lebo on hra iba hry , ked mi povedal ze zato vysolil 22litrov a bez monitoru skoro som odpadol . ma tam 9500gt 512mb a 3gb ram 250gb disk ako taky priemer . ale ajtak pred 6mesiacmi som skladal inemu kamaratovy cele pc a vyslo ho 13tisic zovsetkym bez monitoru ten sme zohnali za 3000 20palcove lcd .z alzy cize za 16 tisic ma tam 4gb ram ati 4850 512mb , 500gb disk . Proste niekto si neneha poradit a robi posvojom a potom tak aj dopadne . Fakt si ten PC radsej daj zlozit napr v Ageme maju dobre ceny aj pekne velky vyber .
Dufam ze moj prispevok a prispevky ostatnych ta presvedcili otom ze PC sa ma kupovat jedine vo velkosklade .
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja som si za par supiek poskladal pc na hry.. a to ked poviem vazne tak k high-endu mu moc nechyba... isiel by som asi skor do skladanie ako kupy zostavy.. pretoze si uz dlho vsimam ze kazda zostava je niecim obrana o hodnotu , vykon a pod. cize podla mna uz poskladanu zostavu kupi len uplny amater
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

ja by som povedal prvy a kupit novu grafu :)

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 14:49 )
->slavo<- napísal:Pozri kamarat chcel tiez kupit celu zostavu v obchode aby nemal starosti . lenze som ho ako dobry kamarat presvedcil ze je to hlupost .
Pretoze zaprve vo velkosklade ho to vide lacnejsie a dokonca za tie prachy zlozime ovela vykonnejsiu masinu a zaruka sa vstahuje na jednotlive komponenty a preto sa oplati zlozit si PC sam
Mam jedneho znameho co mal PC kupovane v Sharku ako Celu zostavu a nieco sa mu pokazilo tak musel donies cele PC a bol bez pocitaca mesiac . a este je dost na hovno to ze mas na bedni taku nalepku ktoru ked porusis napr otvorenim bedne tak ti pada zaruka to znamena ze si nemozes ani povysavat prach z bedne co je dost zle .
viem ocom hovorim lebo mu zhorela grafika po tych 2 rokoch . prach je svina .
A moj dalsi kamarat si asi pred mesiacom kupil PC od HP stalo ho 22tisic. a ma tam nejaky suplik na disky , a asi dalsie 3 veci co ani nepotrebuje a ani nebude vyuzivat , viem to lebo on hra iba hry , ked mi povedal ze zato vysolil 22litrov a bez monitoru skoro som odpadol . ma tam 9500gt 512mb a 3gb ram 250gb disk ako taky priemer . ale ajtak pred 6mesiacmi som skladal inemu kamaratovy cele pc a vyslo ho 13tisic zovsetkym bez monitoru ten sme zohnali za 3000 20palcove lcd .z alzy cize za 16 tisic ma tam 4gb ram ati 4850 512mb , 500gb disk . Proste niekto si neneha poradit a robi posvojom a potom tak aj dopadne . Fakt si ten PC radsej daj zlozit napr v Ageme maju dobre ceny aj pekne velky vyber .
Dufam ze moj prispevok a prispevky ostatnych ta presvedcili otom ze PC sa ma kupovat jedine vo velkosklade .
kamosovy sa pokazil komp tesne pred prazdninami minuly rok a mal ho doma az v decembry :shock:
to by som ja rychlejsei opravil :lol:
Napísať odpoveď