Oplatí sa vzťah na diaľku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Divne, mna zivot naucit ist za tym co chcem.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

HelpMe napísal:život ma naučil, že mám ľúbiť toho koho smiem... a nie toho koho chcem! :?
To ta skor naucil tvoj pasak, nie?
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

KED NIEKOOHO MILUJES DIALKA NIE JE DOLEZITA....a inak do ziliny to mas vlakom iceckom za nejakych 40 minut su to len tri zastavky....pokracuj
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

no kamos, nezavidimti :(
ja som chodil 2 roky s babou ktora byvala 250 kmodo mna. videl som ju 2x do mesiaca. ma tu starkeho, takze mala kde byt cez noc a tak. tiez som ju miloval. strasne. no pokazilo sa to. takze som si tymto presiel.

no vravim nikdy viac. je to len trapenie. bolo by to ine keby si vedel ze je to len na urcity cas a ze potom bduete spolu. ale si mlady. pride dalsia. treba si uzivat zivota :)

tiez som si myslel ze nikdy nikoho uz nebudem mat rad, ale po 3 tyzdnoch prisla nova :) mame super vztah a vidim ju kazdy den :)

zvladnes to. drz sa ZIADNA TMA NETRVA STO DNI
Krueger98x
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krueger98x »

Vzťah na dialku je forma skúšky. Priprav sa na to, že to nebude nič jednoduché. Človeku chýba jeho milovaná polovička, a aké koľvek odlúčenie, či už to je v kilometroch alebo časovom obmedzení sa podpíše na vzťah. Mali by ste sa dohodnúť na stretnutiach, aj keď je v tom ten malý-veľký háčik a to diaľka, vždy sa to dá prekonať, v podstate by ste mali tráviť viac času spolu, ale zase to nepreháňať, nekontrolovať partnera (predsa len každý má svoj život :) ) a dopriať jeden druhému aj trochu ,,voľna." Ak si si istý, že vzťah má zmysel a môže sa pekne vyvíjať, rozhodne obaja pracujte na tom aby tomu tak bolo, udržujte iskru :)
moja partnerka je rovnako zo vzdialeného mesta... ale o to viac sa tešíme jeden na druhého a intenzívnejšie prežívame spoločné chvíle :) vzťah na diaľku nie je nesprávny krok, rovnako ako všetko aj takáto skúsenosť ťa posunie ďalej a prinesie ti niečo nové, a záleží len a len na tebe, či to bude pozitívne alebo negatívne...

P.S.: je to na tebe, čo všetko k nej pociťuješ, či je to tá pravá, apod. :) neviem koľko máš rokov, takže vynechám reči ako:, až budeš starší pochopíš :D ale je to skutočne tak, pravú lásku si človek nevyberie... ale musíš vedieť aj TY sám, čo ti vo vzťahu vyhovuje a čo prekáža... :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja som chodil s babou s To, a ja som z Ba a nevydržalo to ani mesiac. Ale mám kamaráta čo žije v londýne a a jeho frajerka je tuším z východu sk. A žijú... Zrovna teraz letela za ním na pár dni, tak možno nakoniec budú spolu žiť...
Natroo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Natroo »

S tymto skusenosti este nemam :) , ale ked niekoho milujes, tak by nemal byt problem raz za cas vyrazit si za laskou.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No a co sa vlastne stalo ??
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Momentalne sa na nieco take pripravujem aj ja..I ked dost sa toho obavam..

Moja holka je z Bratislavy (ja tiez), avsak cez rok studuje v Rumunsku a tak na SVK nieje vobec..Teraz vsak prisla na prazdniny na SVK.No zaciatkom augusta pojde spat do Rumunska na takmer rok.
Planujem to riesit mesacnou dlhodobejsou navstevou Rumunska..Cize dake 3-4dni za mesiac.No este sa uvidi..
Samozrejme najvacsi problem bude naplanovanie sluzieb v praci+peniaze.

Ked niekoho ma clovek rad, tak tazko nieco len tak zahodi bez akejkolvek snahy..:)
Napísať odpoveď