Oplatí sa vzťah na diaľku?
-
mad dogg.SK
Medium Expert
no kamos, nezavidimti 
ja som chodil 2 roky s babou ktora byvala 250 kmodo mna. videl som ju 2x do mesiaca. ma tu starkeho, takze mala kde byt cez noc a tak. tiez som ju miloval. strasne. no pokazilo sa to. takze som si tymto presiel.
no vravim nikdy viac. je to len trapenie. bolo by to ine keby si vedel ze je to len na urcity cas a ze potom bduete spolu. ale si mlady. pride dalsia. treba si uzivat zivota
tiez som si myslel ze nikdy nikoho uz nebudem mat rad, ale po 3 tyzdnoch prisla nova
mame super vztah a vidim ju kazdy den 
zvladnes to. drz sa ZIADNA TMA NETRVA STO DNI
ja som chodil 2 roky s babou ktora byvala 250 kmodo mna. videl som ju 2x do mesiaca. ma tu starkeho, takze mala kde byt cez noc a tak. tiez som ju miloval. strasne. no pokazilo sa to. takze som si tymto presiel.
no vravim nikdy viac. je to len trapenie. bolo by to ine keby si vedel ze je to len na urcity cas a ze potom bduete spolu. ale si mlady. pride dalsia. treba si uzivat zivota
tiez som si myslel ze nikdy nikoho uz nebudem mat rad, ale po 3 tyzdnoch prisla nova
zvladnes to. drz sa ZIADNA TMA NETRVA STO DNI
-
Krueger98x
Amateur
Vzťah na dialku je forma skúšky. Priprav sa na to, že to nebude nič jednoduché. Človeku chýba jeho milovaná polovička, a aké koľvek odlúčenie, či už to je v kilometroch alebo časovom obmedzení sa podpíše na vzťah. Mali by ste sa dohodnúť na stretnutiach, aj keď je v tom ten malý-veľký háčik a to diaľka, vždy sa to dá prekonať, v podstate by ste mali tráviť viac času spolu, ale zase to nepreháňať, nekontrolovať partnera (predsa len každý má svoj život
) a dopriať jeden druhému aj trochu ,,voľna." Ak si si istý, že vzťah má zmysel a môže sa pekne vyvíjať, rozhodne obaja pracujte na tom aby tomu tak bolo, udržujte iskru
moja partnerka je rovnako zo vzdialeného mesta... ale o to viac sa tešíme jeden na druhého a intenzívnejšie prežívame spoločné chvíle
vzťah na diaľku nie je nesprávny krok, rovnako ako všetko aj takáto skúsenosť ťa posunie ďalej a prinesie ti niečo nové, a záleží len a len na tebe, či to bude pozitívne alebo negatívne...
P.S.: je to na tebe, čo všetko k nej pociťuješ, či je to tá pravá, apod.
neviem koľko máš rokov, takže vynechám reči ako:, až budeš starší pochopíš
ale je to skutočne tak, pravú lásku si človek nevyberie... ale musíš vedieť aj TY sám, čo ti vo vzťahu vyhovuje a čo prekáža... 
moja partnerka je rovnako zo vzdialeného mesta... ale o to viac sa tešíme jeden na druhého a intenzívnejšie prežívame spoločné chvíle
P.S.: je to na tebe, čo všetko k nej pociťuješ, či je to tá pravá, apod.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Momentalne sa na nieco take pripravujem aj ja..I ked dost sa toho obavam..
Moja holka je z Bratislavy (ja tiez), avsak cez rok studuje v Rumunsku a tak na SVK nieje vobec..Teraz vsak prisla na prazdniny na SVK.No zaciatkom augusta pojde spat do Rumunska na takmer rok.
Planujem to riesit mesacnou dlhodobejsou navstevou Rumunska..Cize dake 3-4dni za mesiac.No este sa uvidi..
Samozrejme najvacsi problem bude naplanovanie sluzieb v praci+peniaze.
Ked niekoho ma clovek rad, tak tazko nieco len tak zahodi bez akejkolvek snahy..
Moja holka je z Bratislavy (ja tiez), avsak cez rok studuje v Rumunsku a tak na SVK nieje vobec..Teraz vsak prisla na prazdniny na SVK.No zaciatkom augusta pojde spat do Rumunska na takmer rok.
Planujem to riesit mesacnou dlhodobejsou navstevou Rumunska..Cize dake 3-4dni za mesiac.No este sa uvidi..
Samozrejme najvacsi problem bude naplanovanie sluzieb v praci+peniaze.
Ked niekoho ma clovek rad, tak tazko nieco len tak zahodi bez akejkolvek snahy..