Harry Potter And The Half-Blood Prince (2009)
-
Alex481991
Medium Star
Harry Potter And The Half-Blood Prince (2009)
ešte tu t tema nieje hra to už niekto?? ja to prave stahujem oplati sa to tahat?
// prave som to dotahal a začal hrat ...prve dojmy nie su najlepšie grafika asi 5 z 10 niečo podobne ako v pätke. Hratelnost zatial neviem posudit.... novinkou je zrýchlenie behu ´=DD ale čo sa mi pači su čarodejnicke duely už len vdaka tomu sa to oplati tahat..... zatial moje hodnotenie je 6 z 10 pre nadšencou H. P. ale odporučam si zahrat
// prave som to dotahal a začal hrat ...prve dojmy nie su najlepšie grafika asi 5 z 10 niečo podobne ako v pätke. Hratelnost zatial neviem posudit.... novinkou je zrýchlenie behu ´=DD ale čo sa mi pači su čarodejnicke duely už len vdaka tomu sa to oplati tahat..... zatial moje hodnotenie je 6 z 10 pre nadšencou H. P. ale odporučam si zahrat
-
lekoklatik
VIP
hral som demo. Myslel som si že to bude zábava. Žiaľ prt a né zábava. V deme boli čarodejnícke súboje a lietanie na metle. Tie súboje proste múka ako nič a lietanie? Dobredu naprogramovaná zlatá strela aby som si zalietal hore dole 5-10min a potom to sám od seba chytí. Nie ďakujem. Videl som, skúsil som a súdim veľmi slabé. u mňa tak max 4/10 /film ma tiež nevzrušoval a knihu som prečítal po 4tý diel a dosť.../
-
Alex481991
Medium Star
-
Alex481991
Medium Star
-
Alex481991
Medium Star
-
Alex481991
Medium Star
Na HP sérii sa mi páči jedine príbeh, pekne podľa knihy, niekedy sa človek až bojí hrať, rozmýšľa, čo hrozné sa stane.. To bol asi jediný dôvod, prečo som ťahal aj HP6, príbeh dobrý, ale grafika ma sklamala, čakal som niečo lepšie, mali spraviť reálnejšie tiene, farby, pohyby.. Akurát súboje sú dobré, ale dal by som tomu tak 5/10.
No tak z HP serie som hral stvorku ktoru som aj celu presiel a z patky som sa dostal iba do polovice a to len zato, ze ma pri zivote drzal ten skvely cz dabing, potom ma nejak prestala bavit.Po pravde som ani nevedel, ze v juni ma vyjst sieste pokracovanie tejto serie.A nechystam sa to ani stahovat,vzdy to len bude ten isty stereotyp ako patka alebo stvorka len s inym pribehom...
5/10
-
zdenko.xxxx
Light Star
ja som hral jednotku a dvojku, ktoré boli perfektné veľa vedlajších misii, skákačky, veľa kuziel, množstvo aktivit, na konci perfektné vyvrcholenie. No potom som mal takú pauzu od hier takže 3,4,5 som nehral vôbec. Som si powedal že si stiahnem 6tku, ale bol som sklamaný. Všetko čo bolo v prvých častiach zmizlo nulová interakcia , 4 aktivity vyššie spomínané ktoré sa stále opakuju. Grafika ma až tak nesklamala lebo od nej som veľa nečakal. Čo sa tyka deja bol pre mňa sekundárny, lebo si kuknem film a tam to bude plnohodnotne zreprodukované. Som očakával že HP6 bude doplnením ku filmu ale asi to bude naopak.
-
Alex481991
Medium Star