Harry Potter And The Half-Blood Prince (2009)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Harry Potter And The Half-Blood Prince (2009)

Príspevok od používateľa Alex481991 »

ešte tu t tema nieje hra to už niekto?? ja to prave stahujem oplati sa to tahat?

// prave som to dotahal a začal hrat ...prve dojmy nie su najlepšie grafika asi 5 z 10 niečo podobne ako v pätke. Hratelnost zatial neviem posudit.... novinkou je zrýchlenie behu ´=DD ale čo sa mi pači su čarodejnicke duely už len vdaka tomu sa to oplati tahat..... zatial moje hodnotenie je 6 z 10 pre nadšencou H. P. ale odporučam si zahrat
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hral som demo. Myslel som si že to bude zábava. Žiaľ prt a né zábava. V deme boli čarodejnícke súboje a lietanie na metle. Tie súboje proste múka ako nič a lietanie? Dobredu naprogramovaná zlatá strela aby som si zalietal hore dole 5-10min a potom to sám od seba chytí. Nie ďakujem. Videl som, skúsil som a súdim veľmi slabé. u mňa tak max 4/10 /film ma tiež nevzrušoval a knihu som prečítal po 4tý diel a dosť.../
Alex481991
Medium Star
Medium Star

tak na film sa ešte len chystam...a osobne mam prečitane všetky v slovenčine a v angličtine

// prave som to dohral hratelnost v hlavnej časovej linii je asi 5 hodin možno aj mene čo je dost malo aj na mna ´=D
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

na tuto hru sa celkom tesim knihy som precital vsetky a 5 hra ma velmi bavila tak dufam ze tato bude este lepsia
Alex481991
Medium Star
Medium Star

ja som sa na hru tiež velmi tešil ale sklamala ma očakaval som ovela viac
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Presiel som to este aj skor :)) Bavilo ma to.Ale je to strašne krátke.V celej hre budete robit asi 4 veci.Behat po hrade,Varit elixiry,Hrat metlobal a carodejnicke suboje.No nie je to stereotyp.6/10
Alex481991
Medium Star
Medium Star

100 ludi 100 chuti....
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja som isiel do tejto hry s tim ze to bude uplny brak cize sklamat ma nemohla :D
Alex481991
Medium Star
Medium Star

tak to je ine ja prave naopak...čakal som asi vela
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Na HP sérii sa mi páči jedine príbeh, pekne podľa knihy, niekedy sa človek až bojí hrať, rozmýšľa, čo hrozné sa stane.. To bol asi jediný dôvod, prečo som ťahal aj HP6, príbeh dobrý, ale grafika ma sklamala, čakal som niečo lepšie, mali spraviť reálnejšie tiene, farby, pohyby.. Akurát súboje sú dobré, ale dal by som tomu tak 5/10.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak z HP serie som hral stvorku ktoru som aj celu presiel a z patky som sa dostal iba do polovice a to len zato, ze ma pri zivote drzal ten skvely cz dabing, potom ma nejak prestala bavit.Po pravde som ani nevedel, ze v juni ma vyjst sieste pokracovanie tejto serie.A nechystam sa to ani stahovat,vzdy to len bude ten isty stereotyp ako patka alebo stvorka len s inym pribehom... :) 5/10
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

ja som hral jednotku a dvojku, ktoré boli perfektné veľa vedlajších misii, skákačky, veľa kuziel, množstvo aktivit, na konci perfektné vyvrcholenie. No potom som mal takú pauzu od hier takže 3,4,5 som nehral vôbec. Som si powedal že si stiahnem 6tku, ale bol som sklamaný. Všetko čo bolo v prvých častiach zmizlo nulová interakcia , 4 aktivity vyššie spomínané ktoré sa stále opakuju. Grafika ma až tak nesklamala lebo od nej som veľa nečakal. Čo sa tyka deja bol pre mňa sekundárny, lebo si kuknem film a tam to bude plnohodnotne zreprodukované. Som očakával že HP6 bude doplnením ku filmu ale asi to bude naopak.:D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Mas pravdu HP 1, 2 boli oproti nastupcom krute hry. Taka 5ka, to som dohral neskutocne rychlo a myslim, ze sa tam ani nedalo zomriet. :D Ale ked bude nuda, vyskusam aj toto.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

zo zaciatku celkom fajn ale potom stale to isete navar taky odvar chod tam zbieraj toto chyt to dones toto hm nic moc ...5/10
pneumokok
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pneumokok »

No hral som to asi 5 minút a jedine co ktomu môzem povedat je ze je to ko*ot JAK VODA V KOSI !!!!!..moje hodnotenie -5/+10 :? :? :? :x :x
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

mmm neviem či môžem ale kde ste našlí funkcné cracky? mám razor1911 verziu hry a crack ktorý na ňu urobil mi nefunguje vždy iba čierna obrazovka keď hru spustím. a o inom neviem nenašiel som
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Ten od Razor1911 slape, problem bude inde :wink:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm čo ja viem na stránke s tými crackmi sa vela ludí sťažuje na ten istý problém... ono mám monitor čo mi vypíše out of frequency... takže asi niečo s tým. nezvláda to alebo niečo. nedala by sa nejak zmenšiť pred spustením hry?
Alex481991
Medium Star
Medium Star

haha kde si ten crack skopíroval??,..... väčšina ludi sa sťažuje ale väčšina ludi ten crack zle skopíruje
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

c:/programfiles/electronicarts/harrypotterblablabla/pc zas taký blbý aby som nenašiel pôvodné exe niesom
Napísať odpoveď