torrent vs. party v RS,MU atd.
torrent vs. party v RS,MU atd.
co si myslite co je lepsie stahovat party cez Rs a MU alebo torrenty???
-
vladenko007
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi co tahas, ci ide o nove veci alebo stare veci, ci mas alebo nemas verejnu IP adresu a ci mas premium konto na RS, MU atd... Pri torrentoch zalezi od trackeru. Ak vsak tahas nove veci a mas pristup na tracker ako je TL, TB, SC, SA a podobne, tak v tomto pripade nie je o com, pretoze tromi klikmi nastavis cele tahanie a mas fajront, ziadne zlozite hladanie, oznacovanie liniek atd..., ziadne vedlajsie naklady (v pripade premium uctov RS...), takze podla mna vyhrava torrent. Navyse sa pri torrentoch vyhnes fakom, teda ze miesto DVDcka s NHL 2010 stiahnes nejake hudobne DVD alebo ze 48. rar subor bude vymazany, pretoze niekto nahlasil linku a tu RS zmazal.
-
Wishmaster
Medium Professional
Ja pouzivam stranku www.torrentz.com - je to nieco ako "googletorrent" 
potom tam aj mirrory na rozne trackery a pod.. Fajna sajta..
potom tam aj mirrory na rozne trackery a pod.. Fajna sajta..
no torrenty su hlavne dobre na popularne veci...cim vacsi zaujem o tu vec je, tym vacsia pravdepodobnost ze ten tracker bude este zivy.
ja to robim tak, ze cez google zadam "nazov toho co hladam" rapidshare alebo torrent a vzdy tak najdem to co hladam.
Castejsie pouzivam torrenty (napr. isohunt.com)
Mam Popcorn Hour a ten dokaze stahovat z torrentov, takze pohodicka...odobera 17W takze bezi nonstop hlavne v noci
Nemusim mat zapnute PC
ja to robim tak, ze cez google zadam "nazov toho co hladam" rapidshare alebo torrent a vzdy tak najdem to co hladam.
Castejsie pouzivam torrenty (napr. isohunt.com)
Mam Popcorn Hour a ten dokaze stahovat z torrentov, takze pohodicka...odobera 17W takze bezi nonstop hlavne v noci
-
Jancuk
Professional
Napr : http://www.alza.sk/popcorn-hour-a-110-500gb-d108790.htmfilip102 napísal:Popcorn Hour? Čo to je a koľko to koštuje?
-
hojko
Site Admin
meffisto: Az do chvile, kym ich na privatnych trackeroch nezacnu blokovat. Neviem ako sa identifikuju a otazne je, ze ci je mozne tam zmenit vela nastaveni v pripade torrentu a ci je mozne zmenit aj identifikaciu klienta. Pretoze ak niekto blokne identifikaciu tohto klienta, ktory vyuzivaju, tak sa moze stahovanie z privatnycht trackerov stat nepouzitelne a teda zariadenie moze pre niektorych ludi prist potom ako zbytocne, kedze ho nebudu moct pouzit, teda maximalne tak ako DVD prehravac ci na tahanie z TPB ci IsoHuntu.
tak to urcite nebude take jednoduche, kedze vsetok SW na to je open source, takze skor ci neskor sa to bude dat obist.
Cele to bezi na linuxe a ma to obrovsku komunitu (25000 ludi na http://www.networkedmediatank.com/ atd.)a strasne mnozstvo programov na to existuje.
Takisto cely system je otvoreny, kazdy sa dostane cez command line az do rootu, takze sa s tym daju robit naozaj veci ako s normal PC.
Cele to bezi na linuxe a ma to obrovsku komunitu (25000 ludi na http://www.networkedmediatank.com/ atd.)a strasne mnozstvo programov na to existuje.
Takisto cely system je otvoreny, kazdy sa dostane cez command line az do rootu, takze sa s tym daju robit naozaj veci ako s normal PC.
Torrenty sú lepšie, ale nie isohunt, torrenz a iné vyhľadávače a ani piratebay a podobné - tieto sú pomalé, nekvalitné veci aj fake.
Na najlepších aj väčších trackeroch je aj seedu dosť aj výber je veľký. Sú aj špecializované na hudbu (waffles, what), na hd filmy (hdbits, bithdtv) aj všeobecné (tl, sct).
Rapidshare používam len málo, veď radšej všetko stiahnem zadarmo, bez čakania a pohodlne.
Na najlepších aj väčších trackeroch je aj seedu dosť aj výber je veľký. Sú aj špecializované na hudbu (waffles, what), na hd filmy (hdbits, bithdtv) aj všeobecné (tl, sct).
Rapidshare používam len málo, veď radšej všetko stiahnem zadarmo, bez čakania a pohodlne.
Zadarmo idú veľmi pomaly a treba aj čakať po stiahnutí jednej časti, je to trápenie. Aj keď zaplatíš sú tam obmedzenia, že nemôžeš za deň stiahnuť 100GB, nemôžeš account používať spolu s niekym, pri torrentoch takéto obmedzenia (väčšinou) nie sú.plasmon napísal:... mate hru alebo film par klikmi...
-
hojko
Site Admin
meffisto: Ako to funguje, ma to nejaky web admin cez ktory to nastavujes, managujes, upravujes si stahovanie atd...???
plasmon: To je ozaj vyhoda 1 ci 4GB party, najma ak ti po 90 percentach padne net a tvoje stahovanie je v haji. Ak tahas z kvalitnych trackerov na ktorych sa hadzu len scenove release, tak mas istotu, ze to bude pekne zbalene po 15, 20, 50, resp. 100MB, dostanes k tomu NFOcko a hlavne SFV kontrolny sucet. Nemusis sa bat, ze niektory part ti nepojde stiahnut alebo kym ti ho stihne stiahnut, tak ho zmazu. Ako mozes napisat, ze mas radsej RapisShare a podobne servre, ked si z torrentov este netahal??? To je ako keby som napisal, ze mam radsej bananovu zmrzlinu ako cucoriedkovu, pretoze som aj tak cucoriedkovu este nelizal.
plasmon: To je ozaj vyhoda 1 ci 4GB party, najma ak ti po 90 percentach padne net a tvoje stahovanie je v haji. Ak tahas z kvalitnych trackerov na ktorych sa hadzu len scenove release, tak mas istotu, ze to bude pekne zbalene po 15, 20, 50, resp. 100MB, dostanes k tomu NFOcko a hlavne SFV kontrolny sucet. Nemusis sa bat, ze niektory part ti nepojde stiahnut alebo kym ti ho stihne stiahnut, tak ho zmazu. Ako mozes napisat, ze mas radsej RapisShare a podobne servre, ked si z torrentov este netahal??? To je ako keby som napisal, ze mam radsej bananovu zmrzlinu ako cucoriedkovu, pretoze som aj tak cucoriedkovu este nelizal.
Hej, je na to niekolko torrent clientov, ja pouzivam Clutchhojko napísal:meffisto: Ako to funguje, ma to nejaky web admin cez ktory to nastavujes, managujes, upravujes si stahovanie atd...???
Programy sa tam najlahsie instaluju cez CSI (community software installer)