torrent vs. party v RS,MU atd.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Co je lepsie???

Torrent
33
56%
Party z RS a MU
26
44%

Celkom hlasov: 59

kutlo
Medium Star
Medium Star

torrent vs. party v RS,MU atd.

Príspevok od používateľa kutlo »

co si myslite co je lepsie stahovat party cez Rs a MU alebo torrenty???
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Nikdy som cez torenty nestahoval a pravdu povediac ani to neviem ale rapid mam zmaknuty.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zalezi co tahas, ci ide o nove veci alebo stare veci, ci mas alebo nemas verejnu IP adresu a ci mas premium konto na RS, MU atd... Pri torrentoch zalezi od trackeru. Ak vsak tahas nove veci a mas pristup na tracker ako je TL, TB, SC, SA a podobne, tak v tomto pripade nie je o com, pretoze tromi klikmi nastavis cele tahanie a mas fajront, ziadne zlozite hladanie, oznacovanie liniek atd..., ziadne vedlajsie naklady (v pripade premium uctov RS...), takze podla mna vyhrava torrent. Navyse sa pri torrentoch vyhnes fakom, teda ze miesto DVDcka s NHL 2010 stiahnes nejake hudobne DVD alebo ze 48. rar subor bude vymazany, pretoze niekto nahlasil linku a tu RS zmazal.
kutlo
Medium Star
Medium Star

aj ja si myslim ze je torrent lepsi doteraz som tahal cez rapid..ale vykaslal som sa na to a stahujem torrenty z mininova.org...dobra stranka u mna torrent vyhrava...poradte este nejake stranky na torrenty nejake dobre...na HRY
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ja pouzivam stranku www.torrentz.com - je to nieco ako "googletorrent" :D
potom tam aj mirrory na rozne trackery a pod.. Fajna sajta..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

MiniNova a podobne free nestoja za nic, vzhladom na to, ze si to porovnam s privatnymi ako je TorrentBytes, TorrentLeech, SceneAccess atd... To je ako porovnat Skodu 120 s Mercedes S500.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

No dobrý je ešte aj IPTorrents, hlavne na FreeLeech keďže som pasiv :D. Posťahujem a potom iba seedujem lebo aktiv je tam skoro každý. Len škoda že som to nevedel takže teraz mám ratio 0.934 :roll:.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

no torrenty su hlavne dobre na popularne veci...cim vacsi zaujem o tu vec je, tym vacsia pravdepodobnost ze ten tracker bude este zivy.

ja to robim tak, ze cez google zadam "nazov toho co hladam" rapidshare alebo torrent a vzdy tak najdem to co hladam.

Castejsie pouzivam torrenty (napr. isohunt.com)
Mam Popcorn Hour a ten dokaze stahovat z torrentov, takze pohodicka...odobera 17W takze bezi nonstop hlavne v noci :lol: Nemusim mat zapnute PC
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Popcorn Hour? Čo to je a koľko to koštuje? :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

filip102 napísal:Popcorn Hour? Čo to je a koľko to koštuje? :D
Napr : http://www.alza.sk/popcorn-hour-a-110-500gb-d108790.htm
kutlo
Medium Star
Medium Star

dost to kostuje :shock:
meffisto
King
King

hej, dost...teraz vychadza novy model tak tento by mohol zlacniet a tieto zariadenia maju dost velku buducnost, takze budu stale lacnejsie a lacnejsie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

meffisto: Az do chvile, kym ich na privatnych trackeroch nezacnu blokovat. Neviem ako sa identifikuju a otazne je, ze ci je mozne tam zmenit vela nastaveni v pripade torrentu a ci je mozne zmenit aj identifikaciu klienta. Pretoze ak niekto blokne identifikaciu tohto klienta, ktory vyuzivaju, tak sa moze stahovanie z privatnycht trackerov stat nepouzitelne a teda zariadenie moze pre niektorych ludi prist potom ako zbytocne, kedze ho nebudu moct pouzit, teda maximalne tak ako DVD prehravac ci na tahanie z TPB ci IsoHuntu.
meffisto
King
King

tak to urcite nebude take jednoduche, kedze vsetok SW na to je open source, takze skor ci neskor sa to bude dat obist.
Cele to bezi na linuxe a ma to obrovsku komunitu (25000 ludi na http://www.networkedmediatank.com/ atd.)a strasne mnozstvo programov na to existuje.
Takisto cely system je otvoreny, kazdy sa dostane cez command line az do rootu, takze sa s tym daju robit naozaj veci ako s normal PC.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Torrenty sú lepšie, ale nie isohunt, torrenz a iné vyhľadávače a ani piratebay a podobné - tieto sú pomalé, nekvalitné veci aj fake.

Na najlepších aj väčších trackeroch je aj seedu dosť aj výber je veľký. Sú aj špecializované na hudbu (waffles, what), na hd filmy (hdbits, bithdtv) aj všeobecné (tl, sct).

Rapidshare používam len málo, veď radšej všetko stiahnem zadarmo, bez čakania a pohodlne. :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak dnes uz su aj servery na ktore mozete uploadnut aj 1gb party dokonca aj 4gb party a taktiez mate hru alebo film par klikmi.A existuju uz aj rozne link checkeri ktore skontroluju funkcnost linkov v piebehu par sekund.Ja mam radsej servery ako RS a podobne, z torrentov som nikdy nestahoval.. :)
kutlo
Medium Star
Medium Star

len na tych lepsich treba pozvanku a tu skoro nikto nema skoda...by som potreboval na nejaky tracker na hry :(
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

plasmon napísal:... mate hru alebo film par klikmi...
Zadarmo idú veľmi pomaly a treba aj čakať po stiahnutí jednej časti, je to trápenie. Aj keď zaplatíš sú tam obmedzenia, že nemôžeš za deň stiahnuť 100GB, nemôžeš account používať spolu s niekym, pri torrentoch takéto obmedzenia (väčšinou) nie sú.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

meffisto: Ako to funguje, ma to nejaky web admin cez ktory to nastavujes, managujes, upravujes si stahovanie atd...???

plasmon: To je ozaj vyhoda 1 ci 4GB party, najma ak ti po 90 percentach padne net a tvoje stahovanie je v haji. Ak tahas z kvalitnych trackerov na ktorych sa hadzu len scenove release, tak mas istotu, ze to bude pekne zbalene po 15, 20, 50, resp. 100MB, dostanes k tomu NFOcko a hlavne SFV kontrolny sucet. Nemusis sa bat, ze niektory part ti nepojde stiahnut alebo kym ti ho stihne stiahnut, tak ho zmazu. Ako mozes napisat, ze mas radsej RapisShare a podobne servre, ked si z torrentov este netahal??? To je ako keby som napisal, ze mam radsej bananovu zmrzlinu ako cucoriedkovu, pretoze som aj tak cucoriedkovu este nelizal.
meffisto
King
King

hojko napísal:meffisto: Ako to funguje, ma to nejaky web admin cez ktory to nastavujes, managujes, upravujes si stahovanie atd...???
Hej, je na to niekolko torrent clientov, ja pouzivam Clutch

Programy sa tam najlahsie instaluju cez CSI (community software installer)
Prílohy
Clutch.png
Napísať odpoveď