[PROTOTYPE]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

dakujem vam za pomoc, uz som to chcel zabalit, rozbil som uz asi 100 tych hluposti a stale nic :D:D:D konecne som to presiel...
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte čo mam robit v tej misii kde sa mam prezliect za vojaka a potom mam ist k nejakym pristrojom a zničit ich cez počitač avšak neviem ako to mam robit......dufam že ste to pochopili´=DD
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ked budes pritom pristroji mackaj cisla podla toho ake sa zobrazuju napr 3 4 2 a tak . snad je to ono :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

aha jaj to treba stlačat??´=DD haha vdaka
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Dobra hra...ale preco ked sa "sejvnem" tak ma to hodi aj tak len od jackpointu ????
....a niekedy dost daleko...a to sa mi uz nechce prechadzat :(
Alex481991
Medium Star
Medium Star

to je pravda save system mohol byt aj lepši ale zas až tak mi to nevadi
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

jackpoint :D toto mi nedalo nezasmiat sa...

no mne prave vyhovuje takyto system saveovania, aspon to trochu prida na obtiaznosti..., aj ked teda pri normal obtiaznosti, ktora je na zaciatku jedina zdlhavejsia misia bolo zabitie elizabeth green, aj to len preto, ze som ju umlatil mecom miesto toho, aby som ju ostreloval z vozitiek :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ja som v tej prvej vrtulníkovej misii a ked idem tam kde sú tie tri čo pískajú tak tam píše že ich treba zničiť či čo to a možem to zamerať TAB a strielam do toho a nič čo s tým mám urobiť ??
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

neviem aká je prvá "vrtuľníková" misia ale ak myslíš misiu kde ťa v cutscéne najskôr režú páni doktori, a bla bla bla a ty preskočíš plot, naháňa ťa helikopotvora, potom po tebe vypáli raketu, ty zachytíš auto, potom ťa povie že TABom môžeš zamerať tak musíš zamerať na ten vrtuľník a potom normálne s Mouse 1 to auto hodíš a hotovo. Potom vybehneš na vysokú budovu, tam prídu 2 vrtuľníky a ty musíš "E"čkom odtrhnúť tie skrinky /vyzerá to ako nejaký nočný stolík pre neho :D /, zameriať TABom a hodiť po vrtuľníkoch. Ak nemyslíš túto misiu tak neviem :D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

toto nie tam musíš získať DNA vodiča heli aby si ju mohol ovladať a ked tak tak sa naučíš pohyby a ptoom ideš to zostreliť a neda sa to zničiť
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

skusil si prepunt na rakety?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

No ale to nasere ked koli blbemu saveovaniu musis hrat misiu co trva asi 15 minut v mojom pripade zbieranie chu**** zltych co vypluje budova !.....
lekoklatik
VIP
VIP

Matej18 napísal:toto nie tam musíš získať DNA vodiča heli aby si ju mohol ovladať a ked tak tak sa naučíš pohyby a ptoom ideš to zostreliť a neda sa to zničiť
Už viem ktoré myslíš. Ono ti hovorí drž TAB a hýb s myšou a keď označíš všetky 3 tie ciele ktoré máš zničiť jeden za druhým, potom sa už budú dať zničiť :)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

jj, v tomto mieste je ale bug, to iste spravilo aj mne..., musis odletiet prec, vratit sa, znova ich pozameriavat a potom ich znicit.
lekoklatik
VIP
VIP

ale prt a nie bug. Normálne tam priletíš, keď ti napíše drž tab a zameraj ciele tak držíś TAB a hýbeš myšou, čím si vlastne meníš ciele. Je to vlastne tréning takže hra chce aby si si skúsil zameriavať rozdielne ciele. To že ty vieš ako sa zameriavajú rozdielne ciele neznamená že to vie aj hra.
síce nvm. Ja som to bugnuté nemal

Mne sa včera stal buď prvý bug, alebo som niečo neurobil dobre.
V tých bočných misiách kde spapkám zombíka a potom mám ísť zničiť infikovanú budovu. Spapkal som zombíka, zničil budovu, dokonca aj padla a horela ale stále sa správala akoby ešte stála a tak som ju nesplnil lebo vypršal časový limit :D

btw hra je zatiaľ úžasná. Veľmi sa mi páči nápad s vodou. Jednoducho do vody nemáš ísť a tak z nej sám vyskakuje von. Je to haluz :)

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 7:00 )
Tak som to teda dohral. Som spokojný. Nemal som nejaké väčšie problémy v žiadnej pasáži. Ani saves mi neprekážali že boli tak ako sú. Teraz som získal nejaký mód + tak to vyskúšam, ale najskôr si chcem dokončiť tie vedľajšie misie. Príbeh to má pekný, celé je to pekné. Dávam 8/10
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak mam trochu problem s dalsou misiou, v pravom hornom rohu je zase nejake meradlo "Hive mind" a na zaciatku misie mam asi 1/4 naplnenu, mam ist k vojenskej zakladni, ale vobec neviem co dalej... je tam oranzovi kruh a ked do neho vojdem nic sa nedeje
lekoklatik
VIP
VIP

musíš si zapnúť sense ktorý si získal keď si zabil myslím tú príšeru. Držíš R a je to dolu také "infikované oko" alebo tak nejak to vyzerá. Tým budeš vidieť niektorých vojakov žltých a všetko naokolo bude červené. No a tých žltých vojakov musíš spapať. Prvého si zjedol hneď po tom ako si zabil tú príšeru. Do hangáru nabehli traja vojaci a keď si zapol to videnie tak posledný z nich bol vyznačený tou žltou ako som už spomínal. takže prídeš na základňu, zapneš videnie a papaj. Tuším 4-5 stačia.
To videnie ti vlastne ukazuje infikovaných ľudí. Normálni ľudia ktorí tam žijú akoby sa nechumelilo ale majú v sebe kúsok infekcie. Ide tam o to, že tá príšera ti uniesla sestra a ty sa chceš dopátrať k tomu kde ju odvliekla. No a keďže budeš papať infikovaných, tak akoby si papal tie príšerky a teda máš ich myšlienky atď...

na ich oficiálnej stránke je pekne vidieť. je to v pravo dolu
http://cdn.prototypegame.com/prototype/us/index.html

toto je ono
Infected Vision - By connecting his mind to the viral hive mind that guides the infected, Alex sees the world as his enemy sees. Enemies become more brightly illuminated, and line of sight is no longer reduced. Auditory senses, however, are decreased to only a low rumbling at all times.

Snáď je to zrozumiteľné.

//našiel som cheat na ten "ľudský surf". Normálne si ho môźete kúpiť ale ak chcete tak http://www.kokeytechnology.com/video-ga ... f-ability/

Tiež mapa s tými svetielkami http://www.msxbox-world.com/features/Pr ... /index.php

tu je stránka venovaná "ocheatovaniu" hry. http://www.giantbomb.com/guides/unlocka ... bles/1203/
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dakujem, je to perfektne napisane, to nazaciatku som vedel tych 4vojakov, ale dalej som bol z toho debil,aspon som si nazbieral EP :D heej, viem oco ide, sledujem ten pribeh, fakt jedna z najlepsich hier :)
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Pre tych,ktorym ide zrychlene zvuk tu je riesenie
http://filenetworks.blogspot.com/2009/0 ... ssues.html

Staci v nastaveniach zvukovej karty vybrat ako defaultny format zvuku 24bit/48000Hz

Snad to niekomu pomoze
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Sakra, v tej hre sa nedá nastaviť nejaké normálne rozlíšenie? Takto to fakt vyzerá sprosto keď mám dole a hore pruhy...
Napísať odpoveď