Pro Evolution Soccer 2008
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
museli by ste mať obaja vlastný originál. Ale aj tak čo som počul tak tam je to tak neštastne urobené že sa to ani neoplatí. Radšej skúste počkať na PES09J4n0k napísal:mozte niekto poradit ako by sa to dalo zahrat po sieti pripadne po internete, neexistuje nato niejaky patchalebo keby si s kamosom kupime original mohli by sme to hrat po nete
s tym istym serialom...
netrep ze to je somarinatom.tom11 napísal:museli by ste mať obaja vlastný originál. Ale aj tak čo som počul tak tam je to tak neštastne urobené že sa to ani neoplatí. Radšej skúste počkať na PES09
no k veci:
takze skuste to cvez hamachi zahrate si a je to super ale pozor musite mat ten isty patch aj verziu hry!!!
-
lekoklatik
VIP
Vo windowse si daj "primarne C:program files:konami:pro evolution soccer 08: a tam settings.exe"deaddy napísal:PLS AKO MAM NASTAVIT V ABY SOM MOHOL POUZIVAT AJ KLAVESNICU AJ GAMEPAD???? V NASTAVENIACH SOM TO NIKDE NEVEDEL NAJST HRAT SA DA S OBIDVOMI ALE NEMOZEM SI TO NASTAVIT KED SI CHCEM ZAHRAT S KAMOSOM
Tam máš na výber až tuśím 8 nastavení. Tak si vyber medzi klávesnicou a gamepadom. napr na player 1 si daj klávesnicu a na player 2 gamepad. Tam si potom možeś nastaviť aj ktoré má čo tlačítko robiť. Potom už len spusti a hraj
Padla tu reč o tom ako nastaviť aby mohli hra´t dvaja jeden na klávesnici a jeden gamepade alebo čo je čo v ovládaní.. ale nikde som nevidel jak si to mám zmeniť...
Chcel by som mať strelu na D prihrávku na S a tak.... Ako vo FIFE ale nedá sa mi to zmeniť
Viete mi niekto poradiť ?
Ak ide o to nebojte viem že to je v tom settings.exe ale nejde to..
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2009, 15:42 )
Už som na to prišiel...
Chcel by som mať strelu na D prihrávku na S a tak.... Ako vo FIFE ale nedá sa mi to zmeniť
Viete mi niekto poradiť ?
Ak ide o to nebojte viem že to je v tom settings.exe ale nejde to..
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2009, 15:42 )
Už som na to prišiel...
-
lekoklatik
VIP
Prepáč ale ak ťa smiem opraviť nestačí...lekoklatik napísal:Od kedy je PES na PC tak má nastavenie klávesnice odjakžive v takomto šate /možno sú tam minimálne zmeny ale princíp je ten istý/
Stačí kliknúť na obdĺžnik pri tlačidle a potom už len stlačiť vami požadované Tlačidlo na klávesnici. Nič zložité
Keď máš device : keyboard tak musíš kliknúť na gamepade na to X,A,...
Teda mne to šlo iba takto......
-
lekoklatik
VIP
Asi sme sa nepochopili ale je to jedno si myslím....lekoklatik napísal:zabzo. Niečo také už ja osobne považujem za samozrejmosť. Tak snáď každý vie či si ide nastaviť klávesnicu alebo nejaký gamepad. Stačí len všetko čítať a čítať
-
patrik1012
Novice
KOMENTAR
HRA MI IDE BEZ PROBLEMOV IBA KOMENTAR MI NEJDE..... CELY ZAPAS JE BEZ KOMENTARA .... PROSIM VAS NEVIETE KDE MOZE BYT CHYBA
????? DAKUJEM
Re: Pro Evolution Soccer 2008
Patrik, Sound Settings, Commentary Level daj na Normal, poprípade zo zvukom sa pohraj v nastaveniach základnych, ak nepôjde reinstall.