Pro Evolution Soccer 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
J4n0k
Novice
Novice

Príspevok od používateľa J4n0k »

mozte niekto poradit ako by sa to dalo zahrat po sieti pripadne po internete, neexistuje nato niejaky patch :?: alebo keby si s kamosom kupime original mohli by sme to hrat po nete :?: s tym istym serialom... :roll:
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

J4n0k napísal:mozte niekto poradit ako by sa to dalo zahrat po sieti pripadne po internete, neexistuje nato niejaky patch :?: alebo keby si s kamosom kupime original mohli by sme to hrat po nete :?: s tym istym serialom... :roll:
museli by ste mať obaja vlastný originál. Ale aj tak čo som počul tak tam je to tak neštastne urobené že sa to ani neoplatí. Radšej skúste počkať na PES09
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tom.tom11 napísal:museli by ste mať obaja vlastný originál. Ale aj tak čo som počul tak tam je to tak neštastne urobené že sa to ani neoplatí. Radšej skúste počkať na PES09
netrep ze to je somarina

no k veci:
takze skuste to cvez hamachi zahrate si a je to super ale pozor musite mat ten isty patch aj verziu hry!!!
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Filipito napísal:netrep ze to je somarina

no k veci:
takze skuste to cvez hamachi zahrate si a je to super ale pozor musite mat ten isty patch aj verziu hry!!!
Pardón písal som len veci ktoré som počul od tých čo to hrali
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deaddy »

PLS AKO MAM NASTAVIT V ABY SOM MOHOL POUZIVAT AJ KLAVESNICU AJ GAMEPAD???? V NASTAVENIACH SOM TO NIKDE NEVEDEL NAJST HRAT SA DA S OBIDVOMI ALE NEMOZEM SI TO NASTAVIT KED SI CHCEM ZAHRAT S KAMOSOM

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2008, 12:58 )
:?: :?: :?:
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Cauko, chcem sa vas spytat ci nahodou nema Corgon ligu a nemoh by ju upnut alebo aspom FUNKCNY link nech posle cez SS/PM

Vopred Dakujem
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

deaddy napísal:PLS AKO MAM NASTAVIT V ABY SOM MOHOL POUZIVAT AJ KLAVESNICU AJ GAMEPAD???? V NASTAVENIACH SOM TO NIKDE NEVEDEL NAJST HRAT SA DA S OBIDVOMI ALE NEMOZEM SI TO NASTAVIT KED SI CHCEM ZAHRAT S KAMOSOM
Vo windowse si daj "primarne C:program files:konami:pro evolution soccer 08: a tam settings.exe"
Tam máš na výber až tuśím 8 nastavení. Tak si vyber medzi klávesnicou a gamepadom. napr na player 1 si daj klávesnicu a na player 2 gamepad. Tam si potom možeś nastaviť aj ktoré má čo tlačítko robiť. Potom už len spusti a hraj
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Padla tu reč o tom ako nastaviť aby mohli hra´t dvaja jeden na klávesnici a jeden gamepade alebo čo je čo v ovládaní.. ale nikde som nevidel jak si to mám zmeniť...
Chcel by som mať strelu na D prihrávku na S a tak.... Ako vo FIFE ale nedá sa mi to zmeniť :(
Viete mi niekto poradiť ? :cry:
Ak ide o to nebojte viem že to je v tom settings.exe ale nejde to..

//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2009, 15:42 )
Už som na to prišiel... :)
lekoklatik
VIP
VIP

Od kedy je PES na PC tak má nastavenie klávesnice odjakžive v takomto šate /možno sú tam minimálne zmeny ale princíp je ten istý/
Stačí kliknúť na obdĺžnik pri tlačidle a potom už len stlačiť vami požadované Tlačidlo na klávesnici. Nič zložité
Prílohy
78gm6.jpg
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Od kedy je PES na PC tak má nastavenie klávesnice odjakžive v takomto šate /možno sú tam minimálne zmeny ale princíp je ten istý/
Stačí kliknúť na obdĺžnik pri tlačidle a potom už len stlačiť vami požadované Tlačidlo na klávesnici. Nič zložité
Prepáč ale ak ťa smiem opraviť nestačí...
Keď máš device : keyboard tak musíš kliknúť na gamepade na to X,A,...
Teda mne to šlo iba takto...... :)
lekoklatik
VIP
VIP

zabzo. Niečo také už ja osobne považujem za samozrejmosť. Tak snáď každý vie či si ide nastaviť klávesnicu alebo nejaký gamepad. Stačí len všetko čítať a čítať

//fuha. No tak asi fakt ne
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:zabzo. Niečo také už ja osobne považujem za samozrejmosť. Tak snáď každý vie či si ide nastaviť klávesnicu alebo nejaký gamepad. Stačí len všetko čítať a čítať
Asi sme sa nepochopili ale je to jedno si myslím.... :)
patrik1012
Novice
Novice

KOMENTAR

Príspevok od používateľa patrik1012 »

HRA MI IDE BEZ PROBLEMOV IBA KOMENTAR MI NEJDE..... CELY ZAPAS JE BEZ KOMENTARA .... PROSIM VAS NEVIETE KDE MOZE BYT CHYBA :( ????? DAKUJEM
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Pro Evolution Soccer 2008

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Patrik, Sound Settings, Commentary Level daj na Normal, poprípade zo zvukom sa pohraj v nastaveniach základnych, ak nepôjde reinstall.
Napísať odpoveď