Gamingaccess Comunity Patch 2.5 Full Version
http://files.filefront.com/GCPbuild25ex ... einfo.html
Tento patch opravuje asi všetko...; grafické prvky, dresy, lopty, kopačky, licencie, tváre, menu, pridá kluby, nemeckú ligu a proste všetko možné a to v perfektnej kvalite... Odporúčam tento patch...
ako inštalovať tento patch
-----------------------------
1. Stačí nainštalovať do vašej Pro Evolution Soccer 2009 zložky!
2. Prejsť do "gakserver" zložky (vo vnútri vašej PES 2009 zložky) a spusťte "setup.exe"
3. Vyberte súbory takto:
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4. Spusťte hru z vašej pracovnej plochy cez ikonu "GAC Patch 2009"
To je VŠETKO!
Tento patch nemení váš PES 2009 alebo iné patche čo máte nainštalované. Je to akoby druhá inštalácia hry...
Pro Evolution Soccer 2009
Neviete niekto ako strielať peckové priame kopy? 
Lebo viem, že s "R1+L1" si zavolám hráča ku sebe,a viem, že keď držím L1 a vystrelím, tak vystrelí druhý hráč, ale proste všetky strely sú také lacné, padačiky atď. Dá sa to nejak nastaviť aby som proste mohol dať nejakú raketu na bránu alebo tak?
PES hrám už od 3ky,čo ešte vyšla na PS, čiže viem o tom dosť
lekolaktik ty by si mal vedieť
Lebo viem, že s "R1+L1" si zavolám hráča ku sebe,a viem, že keď držím L1 a vystrelím, tak vystrelí druhý hráč, ale proste všetky strely sú také lacné, padačiky atď. Dá sa to nejak nastaviť aby som proste mohol dať nejakú raketu na bránu alebo tak?
PES hrám už od 3ky,čo ešte vyšla na PS, čiže viem o tom dosť
lekolaktik ty by si mal vedieť
-
lekoklatik
VIP
lol 
Ja osobne som s priamym kopom problémy nikdajs nemal. Záleží to od hráča s ktorým kopeš, od sily akú nastavíš a od jedného či tvoch tlačidiel smerových.
Moja technika od Evolution soccer 2 až po PES 09 je vždy silu nastaviť tesne pod stred čiže v percentách dajme tomu 46%, namieriť pár centi od vynkľa pomedzi hlavy hráčov v múre a potom už len držať šípku dopredu a smerovú šípku podľa toho kam chceme loptu stočiť. Ale ako som už písal, záleží od kopacej techniky hráča. Del Piero, Beckham, Henry, Ronaldo /ronaldo pravý ronaldo a nie ten nový mladý homosexuál/ atď...
Semtex jak si došiel k tomu že niečo takéto by som ja mohol vedieť. lol
btw je to proste cvik. Daj si tréning a kop z rôznych vzdialeností. Tak sa naučíš najlepšie a je to zábava
Ja osobne som s priamym kopom problémy nikdajs nemal. Záleží to od hráča s ktorým kopeš, od sily akú nastavíš a od jedného či tvoch tlačidiel smerových.
Moja technika od Evolution soccer 2 až po PES 09 je vždy silu nastaviť tesne pod stred čiže v percentách dajme tomu 46%, namieriť pár centi od vynkľa pomedzi hlavy hráčov v múre a potom už len držať šípku dopredu a smerovú šípku podľa toho kam chceme loptu stočiť. Ale ako som už písal, záleží od kopacej techniky hráča. Del Piero, Beckham, Henry, Ronaldo /ronaldo pravý ronaldo a nie ten nový mladý homosexuál/ atď...
Semtex jak si došiel k tomu že niečo takéto by som ja mohol vedieť. lol
btw je to proste cvik. Daj si tréning a kop z rôznych vzdialeností. Tak sa naučíš najlepšie a je to zábava
Jááááj, tak tieto viem aj ja nebojsa, pamätám sa, keď som v PES 6-ke strielal zo vzdialenost asi 40metrov, a proste vždy som dal silu skoro naplno,na takých 98%,som namieril k vinklu a som dal gól, ale teraz sa mi to nejak nedarí.
Síce viem,dám to na ten stred asi okolo,ale vieš niektorí hráči majú istú techniku strely, ale ja neverím, že sa nedá streliť takú raketu na bránu vieš, že proste delovku niekde vedlá múru.
btw. tu som našiel niečo : http://www.gamefaqs.com/boards/genmessa ... c=47102714
Ale proste jedine čo ma dokáže šokovať na PES 09-ne napríklad je to, že proste dám si Master League hej,dám na Top Player,a zo začiatku keď sa neprehodíš,začínáš v tej nižšej lige hej,a proste nechápem,ja úplne, že tažšie viem zdolať slabší tým s lepším. Proste keby som si dal AC Milan-Barcelona ,úroveň Top Player, vyhrám ako 3:1 dajme tomu, ale keby som si dal AC Milan-PSV Eindhoven, ledva dám 1:0 ako výhru. Nechápem v čom to je
Síce viem,dám to na ten stred asi okolo,ale vieš niektorí hráči majú istú techniku strely, ale ja neverím, že sa nedá streliť takú raketu na bránu vieš, že proste delovku niekde vedlá múru.
btw. tu som našiel niečo : http://www.gamefaqs.com/boards/genmessa ... c=47102714
Ale proste jedine čo ma dokáže šokovať na PES 09-ne napríklad je to, že proste dám si Master League hej,dám na Top Player,a zo začiatku keď sa neprehodíš,začínáš v tej nižšej lige hej,a proste nechápem,ja úplne, že tažšie viem zdolať slabší tým s lepším. Proste keby som si dal AC Milan-Barcelona ,úroveň Top Player, vyhrám ako 3:1 dajme tomu, ale keby som si dal AC Milan-PSV Eindhoven, ledva dám 1:0 ako výhru. Nechápem v čom to je
Ten súbor má 500 mega či kolko, do každej veci napr. ako čestina tak tam určite bolo napísané, že "Zálohovať si staré súbory" čiže vieš co máš robiťPrelude napísal:prosim vas nemozte mi sem niekto dat subor "rv0c_e.img" originalny ... lebo som stiahol nejaku sprostu cestinu a polka veci neni ani prelozena a su tam somariny popisane tak si to radsej necham anglickylen problem je ten ze nemam originalny subor uz
predom dakujem
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj aj ja by som bol strasne radPrelude napísal:tak nevedel som ze to bude tak drbnuta cestina , a ten subor co tam mam teraz z tej "cestiny" ma 8Mb cize uz asi aj viem preco to blbne , no a nemohol by si ho niekde upnut ?
normalne das edit v menu a tam si ich prehodis a zobrazi sa ti to aj v zacatej hreMuffi napísal:Prosím vás, neviete niekto ako v PES 09 realizovať prestupi hráčov z jedného klubu do druhého? Nemyslím v Master League, ale normálne v hre. Aby som si proste mohol prehodit Arshavina do Arsenalu a podobne.