Wimbledon
Kde sleduješ ?Innocence napísal:Celkom dobrý zápas včera, súhlasím, ale dnes čakám lepší a dúfam, že Roger nevyhrá v 3 setoch, nech je to aj pre divákov atraktívne. Inak v mužskom finále dvaja moji najobľúbenejší hráči na okruhu, super!
Federer vs. Roddick = FAMÓZNE DIVADLO! PRVÝ SET VYHRÁVA RODDICK!
Edit: Tak už je 1-1 na sety, Roger má holt šťastie, TB druhého setu vyhral 8-6.
Tak finále pri TV bolo úžasné. To by bol ešte zážitok byť priamo na kurte v hľadisku. Hral sa skvelý tenis, niektoré výmeny boli neuveriteľné a to čo predvádzali obaja tenisti...klobúk dole.
Víťazstvo som prial Rogerovi aj keď na konci druhého setu moc nechýbalo a mohlo to byť 2:0 na sety pre Roddicka. Ale Federer ukázal aký je skvelý tenista a že ho ani takáto situácia nezaskočí.
Zaslúžene vyhral tento ročník Wimbledonu a zaslúžene bude od zajtra opäť TOP1.
Gratulujem

Víťazstvo som prial Rogerovi aj keď na konci druhého setu moc nechýbalo a mohlo to byť 2:0 na sety pre Roddicka. Ale Federer ukázal aký je skvelý tenista a že ho ani takáto situácia nezaskočí.
Zaslúžene vyhral tento ročník Wimbledonu a zaslúžene bude od zajtra opäť TOP1.
Gratulujem
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
To zrejme preto, ze sa medzihra chybala viac ako v inych zapasoch, hlavne kvoli skvelemu podaniu oboch tenistovSchelmy napísal:Neviem ja som mal pocit ze to bol slaby tenis.. Najma od Fedexa som cakal viac..
Asi tak, inak neviem či som to len ja tak videl, ale v medzihre sa mi zdal lepší Roddick, čo sa proti Federerovi nestáva často, vedel pekne meniť rytmus výmien, viackrát mu prialo jastrabie oko, takmer všetko mu vychádzalo, robil minimum nevynútených chýb. najmä v prvých dvoch setoch.t0m4s3 napísal:To zrejme preto, ze sa medzihra chybala viac ako v inych zapasoch, hlavne kvoli skvelemu podaniu oboch tenistov
Suverénny Federer
Teraz niečo k Federerovi, naposledy sa aspoň do semifinále grandslamu nedostal ešte v roku 2004 (FO), tam v treťom kole prehral s Kuertenom z BRA, odvtedy 13 grandslamových titulov, 5× finále a 3× semifinále, to znamená, že sa dostal na grandslamoch 21× po sebe aspoň do semifinále, to je famózna štatistika. Spolu už rekordných 15 grandslamových titulov (Wimbledon 6 -> 5 v rade, US Open 5 -> 5 v rade, AO 3 a FO 1). Ešte sa mu ale nepodarilo vyhrať všetky 4 grandslamy v jednom roku, toto sa podarilo len tenistovi Rod Laver v roku 1962 a 1969, spolu však len 11 grandslamových titulov, u žien sa to padarilo rekordérke Steffi Graf v roku 1988, tá má spolu až 22 grandslamových titulov. 
Vcerajsie finale perfektne,tvrdy boj o kazdu lopticku,krasne vymeny, Roddick hral skvele.Drzal som samozrejme Rogerovi,zasluzil si to vitazstvo, bol to tvrdy boj o titul.Zapas mal nieco okolo 4,5 hodiny.
Hned sa mi lepsie pozera na tabulku ATP.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 21:48)
Sleduje niekto zápas Mahut a Isner. Hrá sa piaty set a stav je 57:57.
Toto som ešte nevidel. 
Hned sa mi lepsie pozera na tabulku ATP.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 21:48)
Sleduje niekto zápas Mahut a Isner. Hrá sa piaty set a stav je 57:57.
Re: Wimbledon
jj sledujem, ako som pisal v teme Tenis tak toto prekonava vsetky rekordky
57:58 kto si podal na over tak to ma s prehladom 
-
Sagittarius
Guru
59:59, oddýchnu si a zajtra môžu pokračovať, som zvedavý koľko to bude. 
-
hojko
Site Admin
pippo: A underaci si tlcu hlavy o stenu 
-
JaQuBe
Medium Star
Skončilo 68-70 
Nechapem toho Berdycha .. vzdy vyradi Fedexa a potom aj tak nic nevyhra .. ach .. nevadi, tak ci tak som cakal, ze po narodeni dvojiciek uz to nebude Roger ako predtym