CS 1.6 Server hojko.com
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
neviem či si to už videl v akcii hojko, ale nieje to nič strašné. Absolútne jednoduchý plugin, ked ostanú dvaja poslední hráči živí, tak sa na nich vsadí dajme tomu 100 dolačov. No a ked vyhrá ten dotyčný, tak si napríklad može kúpiť, povedzme, lepšiu zbran, alebo vestu, alebo viac nabojov... Nieje to somarina. A dokonca to toľko ani nezaťažuje server(teda takmer vobec). A tiež neviem o tom, že pri tomto plugine by sa muselo niečo tahat do PC. Hral som už na viacerych serveroch s tymto pluginom, a nič mi do PC netahalo...hojko napísal:Raz cheater, navzdy cheater. Nevidim dovod na unban.
Plugin na stavkovanie nebude, uz dlho som nepocul vacsiu hlupost.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Dinoso
Medium Expert
fruxo ked dospejes pochopis.. vies nesom taky kkt zeby som sa tu teraz hadal ze som necheatoval, ano cheatoval som a priznal som si a aj ospravedlnil, za to ze ty si mentalne trosku pozadu a nevies co je to charakter ja za to nemozem.. tak si nabuduce nechaj svoje priblble a decke nazory pre seba ok??
Musim sa za to tiez prihovorit. Kym som hraval Source, tak to bolo skoro na kazdom serveri a je to prijemne ozivenie pre mrtvych hracov. Nestavkuje sa iba na jednotlivcov, ale aj na timy. Cize ak ostane 1 na 3 a ty na neho stavis, tak mozes vyhrat viac ako ten, kto stavi na tych troch. Kedze je to stale dost o nahode, tak to ani nerozhodi vyvazenost hry, cize je to dobre spestrenie. (nie ako w3 mod, ktory tuto vyvazenost vyznamne narusa)hojko napísal:Plugin na stavkovanie nebude, uz dlho som nepocul vacsiu hlupost.
2 citeri boli dnes na serveri mena wtf a omg okolo 10:40
http://www.ulozisko.sk/189091/omg.dem
s pozdravom .:Sust0:.
musel som to dat na ulozisko lebo nechce brat pripony dem a nechcelo sa mi to davat do raru
http://www.ulozisko.sk/189091/omg.dem
s pozdravom .:Sust0:.
musel som to dat na ulozisko lebo nechce brat pripony dem a nechcelo sa mi to davat do raru
mohol by sa niekto vyjadrit k demu ktore som dolozil na zaciatku predosleho listu.
http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php uz su v karantene
http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php uz su v karantene
Rozporuplne.PsychoS napísal:mohol by sa niekto vyjadrit k demu ktore som dolozil na zaciatku predosleho listu.
Podla mna nic nemal. Jedine, co sa mu podpisalo pod fragy, bol luck.
No za to "Q" by som mu lavy malicek dolamal. Neznasam to.
Ked dieroval, tak nepresne. Pozrel si tabulku a mozno preto zacal troska lamit. Videl tam adminov.
Zaverecne stanovisko - demo je nejasne, podla mna az nedostacujuce. Nemal som pocit, ze mal WH, ale len skusal a pocuval. Ja som za unBAN a ked bude podozrenie, ze cheatuje a spravi sa jasne usvedcujuce demo, som za BAN aj pre tri nasledujuce generacie jeho deti.
-
KaptMichal
King
Chlapci takto vam poviem. CS som zacal hravat asi dva roky dozadu a pred rokom som bol v najlepsom, vtedy som mal dokonca aj razerku ale pred par mesiacmi sa mi pokazila a tak som presedlal na "default" mys a "default" podlozku (s razerkou som podlozku nemal). Za tych par rokov hrania - pripocitajme k tomu este asi dalsie dva roky offline hrania som sa naucil pocuvat a dierovat, ale teraz som uz svoj aim stratil. A to trasenie je sposobene presne tym ze styl ktorym som hral s razerkou hram aj tu a potom to vyzera tak lebo laser je podstatne horsi a myska skace. Sami vidite ze moje skore byva casto zle, pred rokom som bol podstatne lepsi a toto iste sa riesilo aj na war-board servery.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
neviem co je to charakter a za to ospravedlnovanie by ta mali upalit.Dinoso napísal:fruxo ked dospejes pochopis.. vies nesom taky kkt zeby som sa tu teraz hadal ze som necheatoval, ano cheatoval som a priznal som si a aj ospravedlnil, za to ze ty si mentalne trosku pozadu a nevies co je to charakter ja za to nemozem.. tak si nabuduce nechaj svoje priblble a decke nazory pre seba ok??
a vaz trochu slova, to ze si skryty za anonymitou neznamena ze tu budes hrat machra...
-
Dinoso
Medium Expert
za to ze sa dakomu ospravedlim ma maju upalit?? lol akoze sorry fruxo ale toto je trosku odveci.. kazdy slusny normalny clovek si prizna chybu a ospravedlni sa za nu... a ja nehram machra narozdiel od teba za to ze si admin sa teraz mam z toho po... ja len pisem co si myslim a nikto tu nemal na mna blbe reci len ty tak cim to asi bude??
-
Mad Dad
Medium Star
Asi tolko k tomu ako Mastros...v skrátenej verzii, videl som aj ja, sledoval som, tuším aj nahrával....proste každý má svoj "style" hry...ako napríklad každý pindá do kingstreeta a try skilla že kempia no oni tvrdia že ich style hryPsychoS napísal:mohol by sa niekto vyjadrit k demu ktore som dolozil na zaciatku predosleho listu.
btw: keby tak moc chcel...kludne môže hrávať na serveri bez poznatku o jeho prítomnosti keďže Dynamic IP....
-
KaptMichal
King
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
cim to bude ? ze davnejsie som ti dal ban za cheaty, no ty si ma presviedcal ze nic nemas...achDinoso napísal:za to ze sa dakomu ospravedlim ma maju upalit?? lol akoze sorry fruxo ale toto je trosku odveci.. kazdy slusny normalny clovek si prizna chybu a ospravedlni sa za nu... a ja nehram machra narozdiel od teba za to ze si admin sa teraz mam z toho po... ja len pisem co si myslim a nikto tu nemal na mna blbe reci len ty tak cim to asi bude??
(som velmi rad ze chapes ironiu... (dufam ze pochopis))
ked uz tak smelo argumentujes... pamatas na svoje slova?
Dinoso napisal napísal: myslím, že zbytočne prosíš, načo si vôbec cheatoval?? keď už nechceš... ak si chcel cheatoval tak si zahraj proti botom s nimi a nie na servery, kde zneprijemňuješ ostatným hru, je veľa serverov okrem hojka aj NS aj S tak neviem prečo robíš také drahoty