CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

a co si od toho ocakaval? fakt nechapem...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ale karma mu stupla... Zaujimave, nie? :)

Je to charakter, priznal sa a odchadza so vztycenou hlavou. Snazil sa ospravedlnit, pokorne prosil... To je dosial nevidane.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Raz cheater, navzdy cheater. Nevidim dovod na unban.

Plugin na stavkovanie nebude, uz dlho som nepocul vacsiu hlupost.
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dinoso »

hojko mne unban netreba ja sa mozem unbanovat sam lebo mam dynamicku ipecku a toto s doebanim cska tiez mi blazer vysvetlil takze .... ale myslel som si ze budes takeho nazoru a vpoho..beriem ho
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

hojko napísal:Raz cheater, navzdy cheater. Nevidim dovod na unban.

Plugin na stavkovanie nebude, uz dlho som nepocul vacsiu hlupost.
neviem či si to už videl v akcii hojko, ale nieje to nič strašné. Absolútne jednoduchý plugin, ked ostanú dvaja poslední hráči živí, tak sa na nich vsadí dajme tomu 100 dolačov. No a ked vyhrá ten dotyčný, tak si napríklad može kúpiť, povedzme, lepšiu zbran, alebo vestu, alebo viac nabojov... Nieje to somarina. A dokonca to toľko ani nezaťažuje server(teda takmer vobec). A tiež neviem o tom, že pri tomto plugine by sa muselo niečo tahat do PC. Hral som už na viacerych serveroch s tymto pluginom, a nič mi do PC netahalo...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Dinoso ty socialna doliezajuca katastrofa, to co tu teraz predvadzas?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

hojko napísal:Raz cheater, navzdy cheater.
Blbosť.

tonek: suhlasim.
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fruxo ked dospejes pochopis.. vies nesom taky kkt zeby som sa tu teraz hadal ze som necheatoval, ano cheatoval som a priznal som si a aj ospravedlnil, za to ze ty si mentalne trosku pozadu a nevies co je to charakter ja za to nemozem.. tak si nabuduce nechaj svoje priblble a decke nazory pre seba ok??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Plugin na stavkovanie nebude, uz dlho som nepocul vacsiu hlupost.
Musim sa za to tiez prihovorit. Kym som hraval Source, tak to bolo skoro na kazdom serveri a je to prijemne ozivenie pre mrtvych hracov. Nestavkuje sa iba na jednotlivcov, ale aj na timy. Cize ak ostane 1 na 3 a ty na neho stavis, tak mozes vyhrat viac ako ten, kto stavi na tych troch. Kedze je to stale dost o nahode, tak to ani nerozhodi vyvazenost hry, cize je to dobre spestrenie. (nie ako w3 mod, ktory tuto vyvazenost vyznamne narusa)
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

2 citeri boli dnes na serveri mena wtf a omg okolo 10:40

http://www.ulozisko.sk/189091/omg.dem

s pozdravom .:Sust0:.
musel som to dat na ulozisko lebo nechce brat pripony dem a nechcelo sa mi to davat do raru
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

mohol by sa niekto vyjadrit k demu ktore som dolozil na zaciatku predosleho listu.

http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php uz su v karantene
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

PsychoS napísal:mohol by sa niekto vyjadrit k demu ktore som dolozil na zaciatku predosleho listu.
Rozporuplne.
Podla mna nic nemal. Jedine, co sa mu podpisalo pod fragy, bol luck.
No za to "Q" by som mu lavy malicek dolamal. Neznasam to.
Ked dieroval, tak nepresne. Pozrel si tabulku a mozno preto zacal troska lamit. Videl tam adminov.

Zaverecne stanovisko - demo je nejasne, podla mna az nedostacujuce. Nemal som pocit, ze mal WH, ale len skusal a pocuval. Ja som za unBAN a ked bude podozrenie, ze cheatuje a spravi sa jasne usvedcujuce demo, som za BAN aj pre tri nasledujuce generacie jeho deti.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Chlapci takto vam poviem. CS som zacal hravat asi dva roky dozadu a pred rokom som bol v najlepsom, vtedy som mal dokonca aj razerku ale pred par mesiacmi sa mi pokazila a tak som presedlal na "default" mys a "default" podlozku (s razerkou som podlozku nemal). Za tych par rokov hrania - pripocitajme k tomu este asi dalsie dva roky offline hrania som sa naucil pocuvat a dierovat, ale teraz som uz svoj aim stratil. A to trasenie je sposobene presne tym ze styl ktorym som hral s razerkou hram aj tu a potom to vyzera tak lebo laser je podstatne horsi a myska skace. Sami vidite ze moje skore byva casto zle, pred rokom som bol podstatne lepsi a toto iste sa riesilo aj na war-board servery.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Dinoso napísal:fruxo ked dospejes pochopis.. vies nesom taky kkt zeby som sa tu teraz hadal ze som necheatoval, ano cheatoval som a priznal som si a aj ospravedlnil, za to ze ty si mentalne trosku pozadu a nevies co je to charakter ja za to nemozem.. tak si nabuduce nechaj svoje priblble a decke nazory pre seba ok??
neviem co je to charakter a za to ospravedlnovanie by ta mali upalit.

a vaz trochu slova, to ze si skryty za anonymitou neznamena ze tu budes hrat machra...
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

za to ze sa dakomu ospravedlim ma maju upalit?? lol akoze sorry fruxo ale toto je trosku odveci.. kazdy slusny normalny clovek si prizna chybu a ospravedlni sa za nu... a ja nehram machra narozdiel od teba za to ze si admin sa teraz mam z toho po... ja len pisem co si myslim a nikto tu nemal na mna blbe reci len ty tak cim to asi bude??
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

PsychoS napísal:mohol by sa niekto vyjadrit k demu ktore som dolozil na zaciatku predosleho listu.
Asi tolko k tomu ako Mastros...v skrátenej verzii, videl som aj ja, sledoval som, tuším aj nahrával....proste každý má svoj "style" hry...ako napríklad každý pindá do kingstreeta a try skilla že kempia no oni tvrdia že ich style hry :D (Nekarhajte ma za to chlapci, nič v zlom :roll: ) Aj Dneska bol na serveri, normálne sa všetko dalo v poriadku..len niektorí hráči podpichovali...

btw: keby tak moc chcel...kludne môže hrávať na serveri bez poznatku o jeho prítomnosti keďže Dynamic IP.... :?
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Bol by som rád keby som dostal už ten unban :D. Nech niektorí nemajú problémy s tým, že hrávam nelegálne. ;-)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

KaptMichal. Unban si dostal už včera. Zabudol som sa k tebe vyjadriť.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Dinoso napísal:za to ze sa dakomu ospravedlim ma maju upalit?? lol akoze sorry fruxo ale toto je trosku odveci.. kazdy slusny normalny clovek si prizna chybu a ospravedlni sa za nu... a ja nehram machra narozdiel od teba za to ze si admin sa teraz mam z toho po... ja len pisem co si myslim a nikto tu nemal na mna blbe reci len ty tak cim to asi bude??
cim to bude ? ze davnejsie som ti dal ban za cheaty, no ty si ma presviedcal ze nic nemas...ach
(som velmi rad ze chapes ironiu... (dufam ze pochopis))

ked uz tak smelo argumentujes... pamatas na svoje slova?
Dinoso napisal napísal: myslím, že zbytočne prosíš, načo si vôbec cheatoval?? keď už nechceš... ak si chcel cheatoval tak si zahraj proti botom s nimi a nie na servery, kde zneprijemňuješ ostatným hru, je veľa serverov okrem hojka aj NS aj S tak neviem prečo robíš také drahoty
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Teda ak ratam spravne Dinoso, BAN ti uz dal Blazer, potom fruxo a teraz dalsi od Pepa :roll:

To su take reci, ze som cheatoval posledny krat :)
Zamknuté