Rozdiel medzi Non Steamom a Steamom [CS 1.6]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Rozdiel medzi Non Steamom a Steamom [CS 1.6]

Príspevok od používateľa kEndros »

cafte mna zaujima ake su rozdiely ked mam Steam a ked mam Non Steam. Okrem toho ze ked mam NS tak ze sa mozem pripojit na S server

Kód: Vybrať všetko

Non Steam [NS]
Steam [S]
pozivajte od teraz tieto skratky
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

steam - plateny server
Non steam - Neplateny,volny, public sever

Ked mas CS steam tak musis platit za hranie a ked NS tak nemusis
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

S si musis kupit original a NS si mozes stiahnut a ked chces hrat tak musis si kopirovat IP adresy serverov a vkladat ich do favorites takze osobne odporucam S
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

asi taky ako v kazdej hre ked porovnas Original a cracknutu :roll:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ledenaster napísal:steam - plateny server
Non steam - Neplateny,volny, public sever

Ked mas CS steam tak musis platit za hranie a ked NS tak nemusis
za hranie neplatis, musis si kupit len original hru. Btw na non steam serveroch sa neda hrat len tak, zvecsa su velmi vytazene a vela sa tam cheatuje.
si myslim ze dat $10 za gamesu nie je vela (a netreba sa srat s vela vecmi okolo toho). Dlho som fical na non steame ale po tom co som si kupil steama tak nemozem povedat ani jedno zle slovko ;)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

dair napísal:za hranie neplatis, musis si kupit len original hru. Btw na non steam serveroch sa neda hrat len tak, zvecsa su velmi vytazene a vela sa tam cheatuje.
si myslim ze dat $10 za gamesu nie je vela (a netreba sa srat s vela vecmi okolo toho). Dlho som fical na non steame ale po tom co som si kupil steama tak nemozem povedat ani jedno zle slovko ;)
aha a tie steam accounty su co ???
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ja mam taky problem, ze som zabudol moj login na moj steam accout(kupeny origos) a neviem sa k nemu dopracovat :( . Skusal som to password recovery, ale nepomohlo. Ma s tym niekto skusenosti??
Teraz hravam non-steam a je mi to trochu luto ked som si kvoli tomu kupovat HL...
Inak non-steam sa tiez da...ale pravy steam to nie je. Dost casto vysoke pingy, cheateri...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ledenaster napísal:aha a tie steam accounty su co ???
to mas ako ucet na ICQ alebo podobny program. musis to mat, aby si mohol program pouzivat :wink:
r4zEr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa r4zEr »

je v tom dost velky rozdiel ... S - milion serverov, v malo pripadoch cheateri a urcite nie na CWckach, velke turnaje, kopec vyhod
NS- malo serverov, je to ine ako S (vela lagov, troska iny recoil atd.), veeeeela cheaterov, mini turnaje (ziadne ceny atd.) ... odporucam S 3kila za acc neni vela takze urcite S a mozes hravat do zblbnutia ... ak chces nejake rady vpohode dam np
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

dair napísal: myslim ze dat $10 za gamesu nie je vela
CS 1.6 stoji okolo 600 SK
a ak maš Steam tak tam maš omnoho viac serverov na hranie
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Najdi mi steam za 3 kila a kupim 6kil je mi dost nakolko mi rodicia za gamesu nedaju ani korunu.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Cez STEAM si CS1.6 zakupis za 9.99$ + 2$ tax.. tj 12$= cca 350Sk

podmieka pre zakupenie cez STEAM ale je, zakupit prostrednictvom kreditnej karty. Ina moznost nie je. Takze si najdi nejakeho kamarata co tuto moznost ma a dohodni sa s nim ;)

.. ja by som nemal problem zakupit ten steam viacerym ludom.. avsak uz som na zakupenie CS1.6 cez steam pouzil svoju kreditku viackrat a valve mi teraz neumoznuje zakupit dalsie, vraj z ochrany spotrebitela pred zneuzitim jeho karty... ake blbe.. neviete nahodou niekto ako toto obist? takuto ochranu nemusim.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

insane napísal:Ja mam taky problem, ze som zabudol moj login na moj steam accout(kupeny origos) a neviem sa k nemu dopracovat :( . Skusal som to password recovery, ale nepomohlo. Ma s tym niekto skusenosti??
Teraz hravam non-steam a je mi to trochu luto ked som si kvoli tomu kupovat HL...
Inak non-steam sa tiez da...ale pravy steam to nie je. Dost casto vysoke pingy, cheateri...
tusim na to je nejaky postup kde musis napisat email do steamu a dokazat ze tu hru mas, bud nejak detailami kreditnej karty cez ktoru si to kupil alebo normalne dokonca digitalom ofotenu gamesu s klucom.... kamarato nejak prisiel o konto a stalo ho to dost casu a namahy ale nakoniec to konto dostal spet :)
Swiftly
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Swiftly »

Aka je minimalna rychlost netu, aby mi to nelagovalo? Aj steam aj nonsteam, pls.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Swiftly napísal:Aka je minimalna rychlost netu, aby mi to nelagovalo? Aj steam aj nonsteam, pls.
nejde len o rychlost, ale aj o typ pripojenia
Potrebujes mat co najmensi ping - odozva (latency) ak nemas wifi, alebo mikrovlnku a mas aspon 512kbps tak by ti to mohlo slapat ...najlepsie ked si sam skusis ping. Ten zistis napr priamo v cs v zozname serverov
ak mas ping pod 50 malo by to ist ...s pingom nad 100 ta z vacsiny serverov automaticky vykopne
cezarXY
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cezarXY »

Tak ako je to ? neplatim za hru iba si ju musim kupit , k inštalacie nepotrebujem mat niaku dalsiu hru a ako je to stimi accounty aj to nieco stoji ? alebo to uz je zadara ?? prosim očakavam odpoved a dakujem :cry:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stále je to rovnako, za S si platíš, za NS nie...Avšak pri S máš multiplayer hranie oveľa pohodlnejšie a na vyššej úrovni, keďže nemusíš hľadať všelijaké neoficiálne servery a môžeš natrafiť aj na cheaterov, pričom v S si veľmi ľahko nájdeš server, na ktorom chceš hrať :wink:
cezarXY
Novice
Novice

plati to aj na Counter strike Source alebo su zmeny :?:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To isté...
cezarXY
Novice
Novice

a ešte jedna otazka fakt nutna prosim to platenie u S kupim hru a uz nemusim platit alebo musim doplacat napr. kazdy mesiac abi ma to pustilo :?: :?: :?:
Napísať odpoveď