S si musis kupit original a NS si mozes stiahnut a ked chces hrat tak musis si kopirovat IP adresy serverov a vkladat ich do favorites takze osobne odporucam S
ledenaster napísal:steam - plateny server
Non steam - Neplateny,volny, public sever
Ked mas CS steam tak musis platit za hranie a ked NS tak nemusis
za hranie neplatis, musis si kupit len original hru. Btw na non steam serveroch sa neda hrat len tak, zvecsa su velmi vytazene a vela sa tam cheatuje.
si myslim ze dat $10 za gamesu nie je vela (a netreba sa srat s vela vecmi okolo toho). Dlho som fical na non steame ale po tom co som si kupil steama tak nemozem povedat ani jedno zle slovko
dair napísal:za hranie neplatis, musis si kupit len original hru. Btw na non steam serveroch sa neda hrat len tak, zvecsa su velmi vytazene a vela sa tam cheatuje.
si myslim ze dat $10 za gamesu nie je vela (a netreba sa srat s vela vecmi okolo toho). Dlho som fical na non steame ale po tom co som si kupil steama tak nemozem povedat ani jedno zle slovko
Ja mam taky problem, ze som zabudol moj login na moj steam accout(kupeny origos) a neviem sa k nemu dopracovat . Skusal som to password recovery, ale nepomohlo. Ma s tym niekto skusenosti??
Teraz hravam non-steam a je mi to trochu luto ked som si kvoli tomu kupovat HL...
Inak non-steam sa tiez da...ale pravy steam to nie je. Dost casto vysoke pingy, cheateri...
je v tom dost velky rozdiel ... S - milion serverov, v malo pripadoch cheateri a urcite nie na CWckach, velke turnaje, kopec vyhod
NS- malo serverov, je to ine ako S (vela lagov, troska iny recoil atd.), veeeeela cheaterov, mini turnaje (ziadne ceny atd.) ... odporucam S 3kila za acc neni vela takze urcite S a mozes hravat do zblbnutia ... ak chces nejake rady vpohode dam np
Cez STEAM si CS1.6 zakupis za 9.99$ + 2$ tax.. tj 12$= cca 350Sk
podmieka pre zakupenie cez STEAM ale je, zakupit prostrednictvom kreditnej karty. Ina moznost nie je. Takze si najdi nejakeho kamarata co tuto moznost ma a dohodni sa s nim
.. ja by som nemal problem zakupit ten steam viacerym ludom.. avsak uz som na zakupenie CS1.6 cez steam pouzil svoju kreditku viackrat a valve mi teraz neumoznuje zakupit dalsie, vraj z ochrany spotrebitela pred zneuzitim jeho karty... ake blbe.. neviete nahodou niekto ako toto obist? takuto ochranu nemusim.
insane napísal:Ja mam taky problem, ze som zabudol moj login na moj steam accout(kupeny origos) a neviem sa k nemu dopracovat . Skusal som to password recovery, ale nepomohlo. Ma s tym niekto skusenosti??
Teraz hravam non-steam a je mi to trochu luto ked som si kvoli tomu kupovat HL...
Inak non-steam sa tiez da...ale pravy steam to nie je. Dost casto vysoke pingy, cheateri...
tusim na to je nejaky postup kde musis napisat email do steamu a dokazat ze tu hru mas, bud nejak detailami kreditnej karty cez ktoru si to kupil alebo normalne dokonca digitalom ofotenu gamesu s klucom.... kamarato nejak prisiel o konto a stalo ho to dost casu a namahy ale nakoniec to konto dostal spet
Swiftly napísal:Aka je minimalna rychlost netu, aby mi to nelagovalo? Aj steam aj nonsteam, pls.
nejde len o rychlost, ale aj o typ pripojenia
Potrebujes mat co najmensi ping - odozva (latency) ak nemas wifi, alebo mikrovlnku a mas aspon 512kbps tak by ti to mohlo slapat ...najlepsie ked si sam skusis ping. Ten zistis napr priamo v cs v zozname serverov
ak mas ping pod 50 malo by to ist ...s pingom nad 100 ta z vacsiny serverov automaticky vykopne
Tak ako je to ? neplatim za hru iba si ju musim kupit , k inštalacie nepotrebujem mat niaku dalsiu hru a ako je to stimi accounty aj to nieco stoji ? alebo to uz je zadara ?? prosim očakavam odpoved a dakujem
Stále je to rovnako, za S si platíš, za NS nie...Avšak pri S máš multiplayer hranie oveľa pohodlnejšie a na vyššej úrovni, keďže nemusíš hľadať všelijaké neoficiálne servery a môžeš natrafiť aj na cheaterov, pričom v S si veľmi ľahko nájdeš server, na ktorom chceš hrať