Napriklad JAR pripadne PUR + destilovana voda v nejakom pomere
kvapalina do ostrekovacov (ako vyrobit)
kvapalina do ostrekovacov (ako vyrobit)
Mam relativne velku spotrebu kvapaliny do ostrekovacov a zaujimalo by ma, ci sa neda vyrobit dajaka nahrada z tradicnych domacich produktov.
Vyuzitie by bolo len na letnu sezonu. Ak mate dajake skusenosti, alebo rady napiste. Vdaka
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
PROSIM kazdeho kto by dal jar do ostrekovacov aby NESADAL za volant
... normalne do vody prdni okenu alebo nieco ine cim sa okna umyvaju ... tiez ked umyvas doma sklo na monitore tak ho neumyvas jarou nie ? ... aj ked uznavam ze napr. calgon by tie musky zo skla dostal jak nic ... mozno trochu mixnuty so Savom
...
... normalne do vody prdni okenu alebo nieco ine cim sa okna umyvaju ... tiez ked umyvas doma sklo na monitore tak ho neumyvas jarou nie ? ... aj ked uznavam ze napr. calgon by tie musky zo skla dostal jak nic ... mozno trochu mixnuty so Savom
-
Shark NX
Addict
Letna zmes je nalepsia s Liehom.
Ked zacne prsat a auta vam budu spliechat povrchovu mastnotu na okno tak to ocenite. Cize Liehova okena, alebo klasicky 70% Denaturovany lieh z lekarne a sup s tym do nadoby.
V Kazdom pripade ... Odporucam kupovat Vodu do ostrekovacov na Shell.
Maju Zltu zmes ktora ma skvele odmastovacie ucinky a tekuty vosk v sebe.
Cize pokial prsi slabo a idem nad 110 na dialnici tak mi kvapky bez problemu stekaju bez pouzitia stieracov.
Ked zacne prsat a auta vam budu spliechat povrchovu mastnotu na okno tak to ocenite. Cize Liehova okena, alebo klasicky 70% Denaturovany lieh z lekarne a sup s tym do nadoby.
V Kazdom pripade ... Odporucam kupovat Vodu do ostrekovacov na Shell.
Maju Zltu zmes ktora ma skvele odmastovacie ucinky a tekuty vosk v sebe.
Cize pokial prsi slabo a idem nad 110 na dialnici tak mi kvapky bez problemu stekaju bez pouzitia stieracov.
-
hojko
Site Admin
nordkapp_pb: Co mas proti Jari alebo niecomu podobnemu co sa pouziva na umyvanie riadu??? Kedze mam niekde puknutu hadicku, tesnenie, nadrzku alebo ventil, tak mi vyteka voda a udrzi sa tam asi tak liter. Zbytocne tam nechcem liat zmes, ktoru kupim na pumpe, pretoze mi to pride zbytocne. Takto doma do dvojlitrovej flasky cvrknem asi tak cajovu lyzicku Jari, zalejem vodou, premiesam, dolejem do ostrekovaca a je to. Obcas pouzijem aj nejaky ten prostrediok na umyvanie okien, zalezi od toho ci to plnim v kuchyni alebo na WC. Nevidim v tom vsak rozdiel, ak nedam vela Jari, tak to nepeni a cisti to rovnako.
-
vendo
Guru
ked tych 5l spotrebujes behom 2-4 tyzdnov tak to nieje maloPAuLi3 napísal:to uz aj na tomto chcete setrit? vsak 5l kvapaliny stoji nejake 2€ a to je uz fakt ako zadarmo...
-
vendo
Guru
alebo pod brezouLub0$ napísal:Ked parkujes pod lipou alebo sa ti kazdy den vykaka na okno ftacik tak ti to vydrzi tyzden
KoCi: to je individualne
Dost zalezi aj na tom ako jazdis, ked sa v zime lepis za druhe auta a chodis vela po meste, tak minies viac ako ked chodis iba tam, kde je slabsia premavka. A ked ti v lete nevadi par musiek, tak tiez asi ostrekovace pouzivas sporadicky
To moj brat je taky, ze by v kuse umyval okno, ja znesiem vela 
-
vendo
Guru
Zrovna dnes som stal cez noc pod lipou a zrovna dnes mi došla ta kvapalina, takže som si ten sajrajt stieračmi poriadne rozmazal po celom skle.Lub0$ napísal:Ked parkujes pod lipou alebo sa ti kazdy den vykaka na okno ftacik tak ti to vydrzi tyzden
Ešte že na pumpu som to mal 2 zakruty