Repro 5+1 - mensia rada / 2+0

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Repro 5+1 - mensia rada / 2+0

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, takze najblizsi mesiac sa chystam snad kupit nove repro. zatial uvazujem o genius 5005 v sivej farbe, avsak nasiel som nieco taketo. cena je myslim velmi prijatelna a ten vykon tiez. chcem sa opytat, ma niekto skusenosti?

http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... t216632583

btw. repro budem vyuzivat na hudbu, sem tam film (pocuvam hip-hop, rap, jazz, sem tam techno, nejaky ten metal.. z kazdeho rozku trosku)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

ak mas peniaze na geniusy ber geniusy ... ja ich mam a nemozem kriveho slova povedat ...

od redstar som mal sluchatka a dva krat ma nepresvedcili ... a pri tych 5.1 sa mi nepaci velmi ani ich konstrukcia...
2Pacaveli
Addict
Addict

no ono peniaze, repraky planujem kupit cez tyzden po narodkach, takze uvidim kolko bude. resp. nie je problem pockat a dosetrit, predsa ich nekupujem na mesiac... islo mi o to, ze tie redstary maju zaujimavy pomer cena/vykon, tak ci niekto ma skusenost.

ked uz pises, ze mas tie genius, mas presne tie 5005? bol k nim ovladac, or take nieco?
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Ku 5005 dostaneš aj ovládač.

A ak ma pamäť neklame tak ovládač je ku všetkým od 4000 (samozrejme myslím 5.1)
2Pacaveli
Addict
Addict

jj, teraz som to cital v recenzii. takze myslim, ze nebudem setrit tych "par" eur a asi pockam, kym budem moct kupit tieto genius. ak mate este nejake odporucenia na repro do ceny 85 eur - sem s nim :)

btw. lord anakin - asi ich nemas v KE co?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Cakaj na Martinekk-a on sa vyjadry
Ale dam ti taku istu.

KUP TESLA BEDNE

Genihnnus, Logitech, Redstar, Chikony, A ine plastaky su na PI**
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Prečo by som sa mal vyjadrovať? Záujemca si isto nájde pomocou tlačítka hľadať na tomto fóre čo som kr eprákom písal. Nebudem sa predsa opakovať. 5kanálov je pekných, ale využiješ to? Jazz na hentom, to som sa pobavil, to snaď ani nejde... Na hudbu stačia dva kanály, na hry, filmy a kravinky si ôkúp bars aj ten genihnus.
2Pacaveli
Addict
Addict

ide mi hlavne o vykon, samozrejme aj o kvalitu zvuku. ale co mozem cakat za 3000 sk? nemozem predsa chciet nejake bombove co sa tyka vykonu a aj kvality..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Repro na hudbu a 5.1? Ak mas peniaze na geniusy, tak este co to dosetri a budes mat na akotak slusne sluchadla (ak nemas odpovedajucu zvukovu kartu, tak setri este viac)

.. Tiez som pred par rokmi naivne kupoval Logitech Z-5500 a uz som ich kupu olutoval. Na hudbu okrem tuctuc nepouzitelne (a zrovna tuctuc nie je moj zaner). Na filmy skvela vec, avsak kedy mam cas na film? Vecer? By ma susedia udali...

A tak 98% casu pocuvam na sluchadlach, myslim ze v cene sluchadiel si kvalitnejsi odposluch nedoprajem ziadnymi repro. Teda nemyslim si. Viem to.

vykon, kvalita a genius - mozno macgyver by z toho zlozil lietadlo, ale inak mi to nijak k sebe nejde :D
pindur1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pindur1 »

Môžem dosvedčiť mam Stereo TVM(novodobá Tesla)ARN5614,ARV161 bedne "HOME MADE" a je to oproti Tesle ešte o ničom.. poháňam to gramofónom čo nieje najlepšie riešenie a je to super!! a to nemám presne odladené výhybky vyslo ma to asi
1500Sk (50€) a gramofón som zohnal zadara vyhadzovali ho. gramo má 2x10w a zahra aj tuc tuc ak treba
Lord ANAKIN
Professional
Professional

na tvoje pocuvanie sa vykasli na tesly a podobne zbytocne komplikovane riesenia ...

mas prachy kup geniusy ... mna ocarili velkostou , tym ze maju poriadne dlhe kable , dobre riesene zapajanie (cvok system mi pride lepsi ako cinch) , ovladac je fajn (skoda ze chyba viac nastaveni na nom), fajn je ze sa da nastavit viac vstupov a prepinan medzi nimi , cize ja osobne mam napojenu MP3ku okrem pc a keby som ich nemal na intraku tak este napojim asi aj telku ...

ked pocuvas hip hop a tuc tuc a modernu hudbu stacia uplne netreba to prehanat ... to ako keby si dal sekretarke do pocitaca uplne novy 4 jadrovy procesor za 800eur a pocitac by vyuzivala na pisanie vo worde a na internet ...

nikdy som nehovoril ze je lepsie riesenie ... ako tie tesly alebo nieco v tomto style ale jednoduchsie za tu cenu urcite nie ... nemusis nic zhanat , davat dokopy , prerabat , ...

sluchatka su fajn ... ale preco mam mat nieco na usiach ked nemusim ... osobne by som cely den nemohol mat na usiach sluchatka ale zapnute repraky mam pustene nonstop ....
pindur1
Medium Expert
Medium Expert

Ty si riadny kus chu*a :smt023
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Lord: Tesla bedne z bazáru so zosíkom sa dajú zohnať aj lacnejšie ako ten genihnus. Ale aj drahšie, ak je človek nešikovný. Ono ak človek počúva nejaký hipec, tuc tuc a podobné sračky dnešnej doby, tak tam fakt netreba nič náročné, len aby to búchalo. To že to absolútne nehrá verne je vec druhá a dnes nikoho nezaujíma. Keď vidím že počúva aj jazz, tak mu neodporučím genihnus. To radšej Tesly. Ja som s mojimi spokojný, lepšie by si ťažko hľadal. Tu na fóre si určite dokážeš nájsť čo mi tu hrá... Pre poriadok napíšem, že za bedne samotné som dal 4 tisíce kč. Takže asi tak nejak...
Pre niekoho nieje treba ovládač, design a podobné kravinky. Hrajú bedne, nie to ako vyzerajú.
pindur1
Medium Expert
Medium Expert

Martinekk, Aj dobre bedne pekne vyzeraju.. :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

pindur1 napísal:Ty si riadny kus chu*a :smt023
to bolo asi mne :lol: som rad ze si to aj pekne podlozil tvoje tvrdenie :lol:

Martinekk a este mi povedz ze je jedno v akom stave ich kupis ... pri origina genihnusoch vies co dostanes za svoje peniaze ... mas ich v zaruke . dizajnovo si vyberies farbu ako ti najviac pasuju k nabytku o kvalite zvuku sa porovnavat nedaju a ani nehovorim nic take ale ja potrebujem silnejsi basovy prejav ... povedzeme prabasovany a skresleny ... to mi proste pasuje k hip hopu a tomu co pocuvam ja ... jasne ze na jazz by mi asi nesedeli ale na filmy v divx kvalite , na radio a to co pocuvam si mi presne usite na mieru ... nemusel som pre ne chodit , nic zhanat ... cize pohodlie u mna tiez rozhodlo ... je to nekonecna tema podla mna ... poznam ludi co si kupili Logitech Z-4e a nedaju na nich dopustit a nedavno som cital recenziu ze je to pekny podvod za tie peniaze ... ale sto ludi sto chuti ja som podal len svoj nazor a bola rec o 5.1 a vyberalo sa z dvoch typov a tu som urcite vybral lepsie ...
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Lord, ale 20 rokov ako Tesly hrať určite nebudú :lol: A áno, vystihol si to rpesne, skreslený prebasovaný rpejav. To je k hopity hopu akurát. Ale verné to holt nieje... Je to veru večná téma.
2Pacaveli
Addict
Addict

no, neplanujem mat tie repro 20 rokov... este mam otazku, aky je rozdiel medzi:

http://datacom-ke.sk/default.asp?cls=st ... tiid=25364

a

http://datacom-ke.sk/default.asp?cls=st ... tiid=16455

???
pindur1
Medium Expert
Medium Expert

Tie hore sa tvária menej sračkoidné.. Myslím že to máš fuk len to asi bude mat viac opičiek.
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TomKocuR »

Tie prvé sú nahovno. Tie druhé sú tiež nahovno. Takže máš úplne jedno ktoré vezmeš.
Sory ale 5.1 do stovky?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Martinekk napísal:Lord, ale 20 rokov ako Tesly hrať určite nebudú :lol: A áno, vystihol si to rpesne, skreslený prebasovaný rpejav. To je k hopity hopu akurát. Ale verné to holt nieje... Je to veru večná téma.
tak ked by dedko mal este svoje 20 rocne Tesly tak verim tomu ze este dalsich 20 rokov by mozno zahrali ... tie moje 5.1 maju skoro rok a nech este pohraju za 2-3 roky a som spokojny ...
Napísať odpoveď