MS Word 2003

Informácie o software, ankety...
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

MS Word 2003

Príspevok od používateľa janicek2 »

Potrebujem zmenit nastavenia wordu (MS Word 2003 Proffesional edition) na default, pretoze mi velmi blbne (pri pisani tucnych znakov pise zaroven kurzivu, ktora pri tom nie je zakliknuta, neda sa mazat pomocou backspace ked je oznaceny text, len deletom...)

Skusal som preinstalovat, ale po opatovnom nahodeni boli vsetky nastavenia rovnake...zmazanie cez registry nepomohlo...a nechce sa mi kvoli tomu preinstalovat win...poradte pls
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

INS nemas nahodou zapnute??? Ktore vetvy si v registroch mazal??? Pre Word 2007 je to HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Word, pre 2003 to bude zrejme verzia s oznacenim 11.0, mozno aj 10.0 (ak bol service pack oznaceny ako nova verzia). Skus tiez potom este zmazat c:\documents and setting\uzivatel\Application Data\Microsoft\... a tu si pozri nieco k Wordu, v ceskej verzii Win miesto app. data bude adresar Data aplikacii.

Najskor vsak odinstaluj Word, potom zmaz registre a skus ho potom opatovne nainstalovat. Inak ak sa nemylim, ak mas Word uz nainstalovany, tak by si mal po opatovnej instalacii mat v instalatore moznost Opravit, cize prepisat novymi subormi.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

najprv som skusil opravit-nepomohlo
potom som pomazal ako si hovoril a znovu nainstaloval...backspace uz funguje, len tucne pismo je vzdy v kurzive....este zajtra skusim zmazat z registrov cely priecinok office, nie len to 11.0 a ked nepomoze uz neviem
btw o 7 hodin skuska a ja tu riesim pismenka vo worde :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak potrebujes nieco napisat a pripravit si na skusku, tak skus alternativu OpenOffice.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

zmazal som vsetko, ale nezabralo, napada ta este nieco?
...asi budem fakt musiet reinstall windows, lebo takto diplomovku pisat nemozem
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Ked oznacis text a das aplikovat Normal styl, tak ti to spravi tiez?
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

ked dam normalny styl, potom nebude pisat tucne
takto to vyzera....
Prílohy
word.jpg
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

V pravej casti v tom sidebare so Stylmi zmaz ten styl "tucne". Vyzera to tak, ze sa ti doku.vila zakladna templejta a automaticky berie ako default ten "tucne" styl. Skus ho zmazat, snad sa ti po restarte Wordu prepne templejta naspet na Normal styl.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

nepomohlo...
trochu som sa skusal s tym pohrat a zistil som, ze tu "tucnu kurzivu" robi len pri pisme Times New Roman, ostatne idu cisto len "tucne"...nerozumiem tomu
Napísať odpoveď