Predaj značkových hodiniek v sekcií Bazár
Predaj značkových hodiniek v sekcií Bazár
Chcel by som sa spýtať či značkové hodinky možem predávat (inzertovať)
v sekcií Bazár?
či považujete hodinky ako elektroniku lebo ja napríklad áno
...
v sekcií Bazár?
či považujete hodinky ako elektroniku lebo ja napríklad áno
...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To by bol bordel... predstav si to mnozstvo inzeratov na predaj napr. nabytku vo volnej diskusiiLub0$ napísal:Toto ma tiez zaujimalo minule....a ked niekto chce predat nieco ine? Ja neviem, nieco co nepatri do elektroniky? Staci to dat do dajme tomu 'ostatne' , alebo 'volna diskusia' ?
-
audiotrack
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
Nechcem zakladať novú tému, tak využijem túto, keďže tu už otázka bola v podstate naznačená.
S GothaRom som sa o to bavil, ale usúdili sme, že najlepšie to bude hodiť do pléna. Jedná sa mi o nasledovnú vec. Ako je to s predajom príslušenstva k elektronike? Mám doma kopu príslušenstva k notebookom, iPodom a podobne. Keďže viem, že bazár je len pre elektro, na predaj som v rámci fóra nič z toho neponúkol. Pochopím, keď sa nad káblami, rámčekmi na HDD či pasívnymi chladičmi prižmúri oko, ale ako je to napríklad s ruksakmi či neoprénovými vakmi na NTB, púzdrami na prenosné HDD, obalmi a púzdrami na iPod či iPhone a podobným príslušenstvom?
Takže, konkrétne sa mi jedná o to, že minule som reportol tento inzerát a už tam nastala dilema dvoch moderátorov, no inzerát sa nakoniec zamkol. Ruksak však bol očividne používaný, čo predajca aj potvrdil. Včera som reportol druhý inzerát, konkrétne tento a inzerát sa nezamkol, ale zasa tovar je nový a zabalený.
Pochopím, že ak by sa povolil predaj príslušenstva, môže sa to tu zmeniť na blší trh a začalo by sa tu možno predávať všetko. Samotný bazár v súčasnej podobe je vec fungujúca na úrovni, ktorú s radosťou využívam. Možno to nie je len môj prípad, ale našli by sa viacerí užívatelia s príslušenstvom na predaj. Ak by sa to napríklad obmedzilo na predaj iba nových, zabalených vecí a zvyšok by sa reportoval a zamykal, nebolo by to schodné?
Prípadne založit špeciálnu tému iba na predaj príslušenstva, no po čase by zas bola neprehľadná, takže tadiaľ by cesta asi neviedla...
Ďakujem za stanovisko
S GothaRom som sa o to bavil, ale usúdili sme, že najlepšie to bude hodiť do pléna. Jedná sa mi o nasledovnú vec. Ako je to s predajom príslušenstva k elektronike? Mám doma kopu príslušenstva k notebookom, iPodom a podobne. Keďže viem, že bazár je len pre elektro, na predaj som v rámci fóra nič z toho neponúkol. Pochopím, keď sa nad káblami, rámčekmi na HDD či pasívnymi chladičmi prižmúri oko, ale ako je to napríklad s ruksakmi či neoprénovými vakmi na NTB, púzdrami na prenosné HDD, obalmi a púzdrami na iPod či iPhone a podobným príslušenstvom?
Takže, konkrétne sa mi jedná o to, že minule som reportol tento inzerát a už tam nastala dilema dvoch moderátorov, no inzerát sa nakoniec zamkol. Ruksak však bol očividne používaný, čo predajca aj potvrdil. Včera som reportol druhý inzerát, konkrétne tento a inzerát sa nezamkol, ale zasa tovar je nový a zabalený.
Pochopím, že ak by sa povolil predaj príslušenstva, môže sa to tu zmeniť na blší trh a začalo by sa tu možno predávať všetko. Samotný bazár v súčasnej podobe je vec fungujúca na úrovni, ktorú s radosťou využívam. Možno to nie je len môj prípad, ale našli by sa viacerí užívatelia s príslušenstvom na predaj. Ak by sa to napríklad obmedzilo na predaj iba nových, zabalených vecí a zvyšok by sa reportoval a zamykal, nebolo by to schodné?
Ďakujem za stanovisko
-
Kibo
Hardcore addict
OK, finálne rozhodnutie je aj tak na Vás, len som to s ohľadom na pravidlá bral tak, že keď sa nedal predať vak na NTB, tak som myslel, že ani puzdro. Teraz neberiem do úvahy to, či to bolo nové alebo nie. Takže v prípade, že sa to dá priamo použiť s tu predávanými vecami, je možné to dať do bazáru? Správne tomu chápem? A ak to niekto reportne, moderátori uznajú za vhodné, či to locknúť? 
-
hojko
Site Admin
Kibo, pokial to budu veci ako taska na notebook, folia na displej, obal na mobil, specialny skrutkovac na rozobratie telefonu, kabel na prepojenie repro a dvd..., tak v tom nevidim problem. Ale ak sem niekto hodi inzerat, ze predava walkmann a k nemu aj bicykel, kedze to ide spolu, lebo ked bicyklujes, tak mozes pocuvat ten walkmann, tak to uz nie.
Re: Predaj značkových hodiniek v sekcií Bazár
Podla mňa by to malo byť plne tolerované pokial ide o hodinky digitálne. Totiž to je elektronika. A kto mi to nepotvrdí tak už fakt neviem. Tu nieje o čom. Do klasických hodiniek idú baterky tiež, no nazval by som to čisto technikou, je to blbý výraz, ale sedí mi to. No ak sa dajú v bazári predať CD/DVD médiá, káble, či podobne, nechápem prečo nie hodinky. Nazval by som to elektronikou ešte viac ako nejaký kábel či médium.