Predaj značkových hodiniek v sekcií Bazár

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
djroco
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Predaj značkových hodiniek v sekcií Bazár

Príspevok od používateľa djroco »

Chcel by som sa spýtať či značkové hodinky možem predávat (inzertovať)
v sekcií Bazár?
či považujete hodinky ako elektroniku lebo ja napríklad áno
...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Toto ma tiez zaujimalo minule....a ked niekto chce predat nieco ine? Ja neviem, nieco co nepatri do elektroniky? Staci to dat do dajme tomu 'ostatne' , alebo 'volna diskusia' ?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Ja počítam za elektroniku to, do čoho idú aspoň 2 AA baterky :D

//vidíš na to som pozabudol :oops:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

M@rt1n - GPS navigacie, notebooky, procesory, mysky, dvd napalovacky, dvd prehravace, nejaky ten televizor a podobne, ze?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Lub0$ napísal:Toto ma tiez zaujimalo minule....a ked niekto chce predat nieco ine? Ja neviem, nieco co nepatri do elektroniky? Staci to dat do dajme tomu 'ostatne' , alebo 'volna diskusia' ?
To by bol bordel... predstav si to mnozstvo inzeratov na predaj napr. nabytku vo volnej diskusii :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Cize je to nejake nepisane zakazane?
Napriklad teraz som si vsimol predaj listkov na koncert U2 v sekcii 'ostatne(PC)' Uzivatel proste nemal sajn kde to zaradit...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ale lubo ma pravdu v tomto :) , tiez by ma to zaujimalo
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď chce predať niečo iné, nech si nájde nejakú burzu alebo bazár na nete. My sme diskusné fórum, a nie inzertné. Predaj elektroniky je bonus, nakoľko je tu dosť technicky zameraných užívateľov, ale netreba to rozširovať aj na iné kategórie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Lub0$: Predaj listkov na U2 a podobne - treba takuto temu oznamit moderatorom a tema bude zamknuta/vymazana.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby si sa nepýtal, mohol si mať dávno predané :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Nechcem zakladať novú tému, tak využijem túto, keďže tu už otázka bola v podstate naznačená.

S GothaRom som sa o to bavil, ale usúdili sme, že najlepšie to bude hodiť do pléna. Jedná sa mi o nasledovnú vec. Ako je to s predajom príslušenstva k elektronike? Mám doma kopu príslušenstva k notebookom, iPodom a podobne. Keďže viem, že bazár je len pre elektro, na predaj som v rámci fóra nič z toho neponúkol. Pochopím, keď sa nad káblami, rámčekmi na HDD či pasívnymi chladičmi prižmúri oko, ale ako je to napríklad s ruksakmi či neoprénovými vakmi na NTB, púzdrami na prenosné HDD, obalmi a púzdrami na iPod či iPhone a podobným príslušenstvom? :)

Takže, konkrétne sa mi jedná o to, že minule som reportol tento inzerát a už tam nastala dilema dvoch moderátorov, no inzerát sa nakoniec zamkol. Ruksak však bol očividne používaný, čo predajca aj potvrdil. Včera som reportol druhý inzerát, konkrétne tento a inzerát sa nezamkol, ale zasa tovar je nový a zabalený.

Pochopím, že ak by sa povolil predaj príslušenstva, môže sa to tu zmeniť na blší trh a začalo by sa tu možno predávať všetko. Samotný bazár v súčasnej podobe je vec fungujúca na úrovni, ktorú s radosťou využívam. Možno to nie je len môj prípad, ale našli by sa viacerí užívatelia s príslušenstvom na predaj. Ak by sa to napríklad obmedzilo na predaj iba nových, zabalených vecí a zvyšok by sa reportoval a zamykal, nebolo by to schodné? :oops: Prípadne založit špeciálnu tému iba na predaj príslušenstva, no po čase by zas bola neprehľadná, takže tadiaľ by cesta asi neviedla...

Ďakujem za stanovisko :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kibo: Druhy inzerat som robil ja, teda ten report a nemyslim si, ze by sa mali zakazat prislusenstva ako je trebars puzdro, nabijacka alebo nieco podobne...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

OK, finálne rozhodnutie je aj tak na Vás, len som to s ohľadom na pravidlá bral tak, že keď sa nedal predať vak na NTB, tak som myslel, že ani puzdro. Teraz neberiem do úvahy to, či to bolo nové alebo nie. Takže v prípade, že sa to dá priamo použiť s tu predávanými vecami, je možné to dať do bazáru? Správne tomu chápem? A ak to niekto reportne, moderátori uznajú za vhodné, či to locknúť? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kibo, pokial to budu veci ako taska na notebook, folia na displej, obal na mobil, specialny skrutkovac na rozobratie telefonu, kabel na prepojenie repro a dvd..., tak v tom nevidim problem. Ale ak sem niekto hodi inzerat, ze predava walkmann a k nemu aj bicykel, kedze to ide spolu, lebo ked bicyklujes, tak mozes pocuvat ten walkmann, tak to uz nie.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Super, to mi ako kvalifikovaná odpoved stačí. Dík. :)
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Predaj značkových hodiniek v sekcií Bazár

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Podla mňa by to malo byť plne tolerované pokial ide o hodinky digitálne. Totiž to je elektronika. A kto mi to nepotvrdí tak už fakt neviem. Tu nieje o čom. Do klasických hodiniek idú baterky tiež, no nazval by som to čisto technikou, je to blbý výraz, ale sedí mi to. No ak sa dajú v bazári predať CD/DVD médiá, káble, či podobne, nechápem prečo nie hodinky. Nazval by som to elektronikou ešte viac ako nejaký kábel či médium.
Napísať odpoveď