Mám problém, že vždy ráno sa zobudím a mam strašne suché dlane neustále si ich natieram indulonov a kremom na ruky a stale nic stale to je rovnako..a dost neprijemny pocit z toho rano ked si chytim ruku a sucha
Moze to byt tym ze kazdy den makam na dome s ocinom a kozujem?mam ruky teda neustale od malty.
S tým aj ja mám problém, a to ani neroím nič s maltou a podobne.. No nie ráno, skôr pred spaním. Občas pre to neviem ani zaspať, pretože ten pocit suchých rúk neznášam. Dávam na ne tony Indulony a nič Musím asi aj ja kúpiť nejaký špecializovaný krém
podobny problem som mal aj ja..teda pravidelne sa mito vracia tak 2 krat do roka s tym ze sa mi aj lupe koza...na to je ale potreba uz koznu lekarku a jej masticky napr. belosalic
Odporúčam kožného. Ja som mal niečo také, ale to už bolo až extrémne vysušené, normálne mi občas z toho tiekla aj krv a celé červené som to mal... no a nakoniec sa zistilo že mám alergiu na parfémové zložky.
1C3 napísal:Mám problém, že vždy ráno sa zobudím a mam strašne suché dlane neustále si ich natieram indulonov a kremom na ruky a stale nic stale to je rovnako..a dost neprijemny pocit z toho rano ked si chytim ruku a sucha
Moze to byt tym ze kazdy den makam na dome s ocinom a kozujem?mam ruky teda neustale od malty.
Nepoznáte niečo?
Malta ti ruky vysušuje. Neviem s akou indulonou si ich natieraš, ale mne pri takejto robote pomáhala nechtíková. Tie drahé mastičky a krémiky sú zbytočné.
JA mam taky isty probleem totalne suchee ruky a to neznasam ked maam nedokazal by som sa chytit ani nicoho sucheho ako ej vapno kks hned by mi prislo zle...uz mi je blbje ked idem na tabulukriedov pisat brrr.....nedokazal by som ani omietky na stene chytit poriadne...potom mam zimomrviavky jak hovado...proste neznasam suchoty (teraz nemyslim tie bo tazkej noci:D)(sice ani tie nemam rad)