Left 4 Dead 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Left 4 Dead 2

Príspevok od používateľa Steven666 »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33124&r=top

no vyzerá to veľmi dobre, sa mi páči že sa budú môcť používať aj manuálne zbrane ( motorová píla, panvica..) aj nové lokácie vyzerajú parádne.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

stale ako jednotka, je to pekne, tie meele zbrane sa mi nepacia.. broka je naj :) je to ako keby iba upgrade
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

to video je premna najvacsie sklamanie :(
som cakal ze dvojka bude odost prepracovanejsia.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Podla mna je to riadne svinstvo, slubovali ze budu rozsirovat obsah jednotky. Namiesto toho pridaju par noviniek, pretexturuju a maju novu 50$ hru?
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

to je dobre ze to bude znova v source engine ... aspon to moja sumka potiahne :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

eMPiko napísal:Podla mna je to riadne svinstvo, slubovali ze budu rozsirovat obsah jednotky. Namiesto toho pridaju par noviniek, pretexturuju a maju novu 50$ hru?
presne tak. ale keby spravili zvyhodnenie, ze kto ma zakupenu hru, tak by mal nejake percenta zlavu, tak by to bolo celkom fajn. povodne som si chcel kupit L4D, ale nejako som otalal a teraz sa zrazu docitam, ze ma byt dvojka. samozrejme, ze jednotku kupovat nebudem. hra vyzera velmi dobre, hlavne meele zbrane. to v jednotke velmi chybalo. odhadzovat zombikov parbou od brokovnice je sice pekne, ale efekt je nulovy. tak ci tak treba nabijat a hordu sa utlacit bez naboj proste neda. v jednotke mi vadi sustavna tma. potesilo ma, ze v dvojke bude svetlo, ale videl som uz dve videa a na oboch bol krasny slnecny den. dufam, ze sa to bude striedat s tmou.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

8 minutove gameplay videjko levelu na moste z L4D 2 [games.tiscali]
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

eMPiko napísal:Podla mna je to riadne svinstvo, slubovali ze budu rozsirovat obsah jednotky. Namiesto toho pridaju par noviniek, pretexturuju a maju novu 50$ hru?
Presne takto som to okomentoval na YT.com a jeden manik z USA mi tam zacal pisat ci som retardovany a ci mam penis lebo ze to je uplne ine ako jednotka zevraj... OMG vidno ze Valve s EA opat nesklamalo.. Crap
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to su tam len automaticke zbrane ? :D sak ta brokovnica striela rychlejsie ako M16.. a tie pistolky ani nehovorim.. a to prostredie na moste stalo za hovno
aj to stratilo atmosferu :(
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

mozno pre blbeckov z usa ktory su padnuti nahlavu a vsetko kupuju - vid nielen hry ale vsetko ostatne... toto kupim jedine vtedy ked to poriadne zlacnia... lebo to vyzera ako nejaky amatersky mod na l4d1
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

turtlak69 napísal:presne tak. ale keby spravili zvyhodnenie, ze kto ma zakupenu hru, tak by mal nejake percenta zlavu, tak by to bolo celkom fajn. povodne som si chcel kupit L4D, ale nejako som otalal a teraz sa zrazu docitam, ze ma byt dvojka. samozrejme, ze jednotku kupovat nebudem. hra vyzera velmi dobre, hlavne meele zbrane. to v jednotke velmi chybalo. odhadzovat zombikov parbou od brokovnice je sice pekne, ale efekt je nulovy. tak ci tak treba nabijat a hordu sa utlacit bez naboj proste neda. v jednotke mi vadi sustavna tma. potesilo ma, ze v dvojke bude svetlo, ale videl som uz dve videa a na oboch bol krasny slnecny den. dufam, ze sa to bude striedat s tmou.
hral si to vobec? v campaign mode, kde nemas bashing obmedzeny v pohode utlacite aj jeden-dvaja hordu cisto pazbami (ak ste v dobrej pozicii). a nabijat sa da aj popri bashovani...

k teme: l4d 2 je cista ryza na komunite ktora sa okolo jednotky vytvorila a ktora hru pomahala vyladit... dakujeme valve, dufam ze sa zadusis hamburgerom gabe...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Inac left 4 dead je velmi dobra hra ale ta dvojka mi pripada uplne rovnaka ako prvy diel az na to pridanie tej sekery a pod . vobec by som nedaval nazov ako druhy diel , ale skor nejaky datadisk .
na novy engine a komplet novy kabat hry si este pockame mozno az v 3tom pokracovani tejto uspesnej coop multiplayer akcie :)
Taky unreal engine ktory bol vo wolverinovy by bol uplne v pohode len to by bolo asi dost graficky narocne pri tej mase zombikov .
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

->slavo<- napísal:Inac left 4 dead je velmi dobra hra ale ta dvojka mi pripada uplne rovnaka ako prvy diel az na to pridanie tej sekery a pod . vobec by som nedaval nazov ako druhy diel , ale skor nejaky datadisk .
na novy engine a komplet novy kabat hry si este pockame mozno az v 3tom pokracovani tejto uspesnej coop multiplayer akcie :)
Taky unreal engine ktory bol vo wolverinovy by bol uplne v pohode len to by bolo asi dost graficky narocne pri tej mase zombikov .
Skor taky F.E.A.R 2 engine :D:D:D Alebo UnrealIII ked uz, ten utiahol krasne suboje v UT III, tak moze potiahnut aj par zombies :)
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

ViRuS napísal:hral si to vobec? v campaign mode, kde nemas bashing obmedzeny v pohode utlacite aj jeden-dvaja hordu cisto pazbami (ak ste v dobrej pozicii). a nabijat sa da aj popri bashovani...

k teme: l4d 2 je cista ryza na komunite ktora sa okolo jednotky vytvorila a ktora hru pomahala vyladit... dakujeme valve, dufam ze sa zadusis hamburgerom gabe...
si niekde cital moj prispevok? :D tiez som pisal to o komunite a ukoncil som to slovami aby sa gabe zadusil hamburgerom :D

inak, SDK je von, pome si dorobit vlastny obsah ;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ViRuS napísal:hral si to vobec? v campaign mode, kde nemas bashing obmedzeny v pohode utlacite aj jeden-dvaja hordu cisto pazbami (ak ste v dobrej pozicii). a nabijat sa da aj popri bashovani...
pisal som niekde o multiplayeri. ked pisem, ze original nemam, tak zrejme mam na mysli sigle player mod? a ano hral som to, presiel cely single player.
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Left 4 Dead 2

Príspevok od používateľa Gregory House »

Čaute všetci. Založil som toto forúm, aby sme všetci spoločne lepšie spoznali hru left 4 dead 2, ktorá vyjde 20. novembra 2009. Môžete si pozrieť aj nejaké tie trailery a gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=dSfsMJgypdw
http://www.youtube.com/watch?v=A-jmYz1PzV8
http://www.youtube.com/watch?v=tBasAg8L ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ShMsTZIppHY
Mne sa Left 4 Dead 2 páči viac ako jednotka. Čo si myslíte vy?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Gregory House »

Aha, tak prepacte, nevsimol som si ju. Mozte lock

//audiotrack: témy spojené
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

turtlak69 napísal:pisal som niekde o multiplayeri. ked pisem, ze original nemam, tak zrejme mam na mysli sigle player mod? a ano hral som to, presiel cely single player.
gratulujem :D
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

nejde niekto kupovat ten Four Pack za 102,59€? :)
Napísať odpoveď