Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

zebrak napísal:hahaha Seth82 konecne odisiel... ale chybu si nepryznal... dal by som mu zakaz vstupu do tejto miestnosti.
Pokial tu niekto neporusuje pravidla fora, nech sa v diskusiach prezentuje nazormi ake sam uzna za vhodne (je to vylucne a len jeho vec).
seth82 napísal:Kedze sa do tejto temy dal aj Tomasito, tak prestavam o tom diskutovat a vzdavam dalsie pokusy. Nemam absolutne naladu na veci, ktore po tom mozu nasledovat. Majte sa tu a pekny den.
Esteze sa mas pri svojom uteku pred spominanymi argumentami na koho vyhovorit (na margo tvojich posledne prezentovanych nazorov tu odznel nejeden argument- nikto ta nenuti reagovat prave na tie moje). V kazdom pripade, predtym ako tu rozputas dalsi flame, odporucam ti precitat si aspon zakladne informacie o zanri s nazvom "rap music", napr.

PS: Nikto ta nepresviedca, ze tento hudobny zaner sa ti musi pacit :idea:

Adieu

//
seth82 napísal: ///Tomasito: na moje teorie, kopec odkazov a ine veci nereagoval nik, iba ViRuS. Nazyvaj to ako len chces, na tvoje utocne prispevky absolutne nemam naladu a chut. Dalsi flame tu rozputavat nebudem, s ViRuSom a niektorymi inymi sa pokecat normalne dalo a ja viem, ze ma nik nepresviedca, aby sa mi to pacilo - to sa totiz nepodari nikomu.
Ktoze tu na ukor temy zautocil na osobu? O com je aj tento tvoj edit? Prestan tu ludi sudit podla seba a pokial k teme nemas viac co napisat, svoje osobne ladene OT si laskavo nechaj pre seba (predmet temy je predpokladam dostatocne zrozumitelny).
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Tomasito : Ta prva pesnicka bola v nejakej hre myslim.. nevies v akej?
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

omg nasledovalo to, co som predpokladal.

ze po jasnom, vecnom a nazornom vyvrateni tvojich tvrdeni (o melodii) to zabalis s nejakym nic nevypovedajucim blabolom, ze ta to tu nebavi.. lol.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

seth82 napísal: Tie videa som sa snazil pozriet, 70% z nich mi nejde kvoli UK zakonom a cenzure JewTube.
?? tie videá čo postol Tomasito idú všetky :roll:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

neviete mi povedat v ktorej zahranicnej pesnicke hra ten isty instrumental ako v Nazov Stavby/Rec Nasa/track 11 - 1 hore 1 dole ? plss pomohli by ste mi
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

nuz neviem,ci to tu uz bolo,je to starsieho data,ale pre tych,co pocuvate tieto sracky,zamyslite sa nad tym
MisguidedAngel
Star
Star

vsimol si si kto to video produkoval?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Kokos to je krasne propagandisticke video. Dlho som nevidel takto prekrucovat fakty, ale gratulujem ti, ak si z toho videa beries ponaucenie taurus. To je na smiech, alebo mozno na plac, ze takyto jedinci s iq hupacieho konika maju vobec pravo sa vyjadrovat.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

poradete podobne songy ako je napriklad tento, resp. kde je spraveny dobry refren :)
Talian
Medium Star
Medium Star

Re: omg

Príspevok od používateľa Talian »

Modlim sa k bohu , aby aspon na Slovensku tato "mania" s rapom a hip hopom prestala !!!!
Filipito napísal:poradete podobne songy ako je napriklad tento, resp. kde je spraveny dobry refren :)
tomu hovoris dobrý refrén ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja sa modlím aby sem prestali písať takí demeneti ako si ty :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

bolo nutne hned pouzivat slovo dement? a nepouzivaj slovo modlit sa ked ta obchadza na svetelne roky

//filipito: ked okrem hiphopu si zachytil iba popopopopoker face od koktavej zmalovanej pizdy, tak to si na tom dost zle :lol:
Filipito
Darca
Darca

Re: omg

Talian napísal:Modlim sa k bohu , aby aspon na Slovensku tato "mania" s rapom a hip hopom prestala !!!!

tomu hovoris dobrý refrén ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modlis sa marne :) , a ano tej pesnicke hovorim ze ma dobry refren, (jaj ci ty radsej Lady gaga a ano dookola poker face ze :) )
MisguidedAngel
Star
Star

cize toto sa ti nelubi? :cry:
Filipito
Darca
Darca

tento song som pocul teraz prvy krat, moze byt ale napriklad nechytilo ma to tak ako Charles hamilton - Brooklyn Girls, Dj Drama feat. Akon, Snoop Dogg & T.I. - Day Dreaming, Fabolous feat. The-Dream - Throw It In The Bag (neskutocne skvela pesnicka) , Ace Hood feat. Akon & T-Pain - Overtime, taktiez super
:)
proste chapes, nieco cloveka chyti nieco nie, nevravim teraz ze sa mi nepaci cisty rap (la coka nostra napr) ale treba si aj nieco "veselejsie" popocuvat :)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Indigo napísal:Kokos to je krasne propagandisticke video. Dlho som nevidel takto prekrucovat fakty, ale gratulujem ti, ak si z toho videa beries ponaucenie taurus. To je na smiech, alebo mozno na plac, ze takyto jedinci s iq hupacieho konika maju vobec pravo sa vyjadrovat.
no a co?raz ked su rasisticke rapove skupiny tak su.preco ich mate potrebu ospravedlnovat?

//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 1:36 )
a je uplne jedno,kto je autorom toho videa,len tak mimochodom :wink:
MisguidedAngel
Star
Star

sorry ale nie je to jedno.

dokazal by som vytvorit video ktore by vypovedalo ze rockova hudba je rasisticka. je to hlupost. ale verim ze ked niekto zaryto a zaslepene nieco nenavidi, tak mu taketo video len spravi dobre :)
skoda ze nevidis v sirsich suvilostiach.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

dokazal by som vytvorit video ktore by vypovedalo ze rockova hudba je rasisticka. je to hlupost.
samozrejme ze by to bola hlupost, hudba nemoze byt rasisticka.

tak isto je hlupost to, ze pravda je premenliva za zaklade toho kto ju prezentuje

cize ano, je jedno kto je autorom

zameraj sa na obsah
MisguidedAngel
Star
Star

nechytaj za slovicka, chytaj za myslienku.

pravda nie je premenliva, ale aspekt ze kto ju prezentuje ti dava urcity signal ze sa moze jednat o propagandu, resp. ze to bude neobjektivne zavadzajuce pre niekoho ucely.
co nakoniec aj to video je, lebo zavadza, nema na danu temu relevantnu hodnotu, cele je to vytrhnute z kontextu.
okrem toho hip hop ma tak siroky zaber, ze sa neda ho takto generalizovat.
a ano, treba sa zamerat na obsah, a hlavne pri tom premyslat. potom by sa nestala taka vec, ze by niekto obhajoval relevantnost tohto videa.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

propaganda... mozno.. aj ta moze byt pravdiva..

"neobjektivne zavadzat" neviem co znamena, hadam nieco negativne.. da sa aj objektivne zavadzat ?

ale som rad ze si spomenul to generalizovanie, pretoze neviem o nikom kto tu na tuto otazku hiphop/rap generalizuje a ak ano, je to chyba

po tom ostava uz len ako si napisal popremyslat a vyvodit z informacii nejake zavery.. napriklad to ze existuje cast cernosskych hiphopovych skupin ktore maju nasilne, proti-biele texty..
Napísať odpoveď