Pokial tu niekto neporusuje pravidla fora, nech sa v diskusiach prezentuje nazormi ake sam uzna za vhodne (je to vylucne a len jeho vec).zebrak napísal:hahaha Seth82 konecne odisiel... ale chybu si nepryznal... dal by som mu zakaz vstupu do tejto miestnosti.
Esteze sa mas pri svojom uteku pred spominanymi argumentami na koho vyhovorit (na margo tvojich posledne prezentovanych nazorov tu odznel nejeden argument- nikto ta nenuti reagovat prave na tie moje). V kazdom pripade, predtym ako tu rozputas dalsi flame, odporucam ti precitat si aspon zakladne informacie o zanri s nazvom "rap music", napr.seth82 napísal:Kedze sa do tejto temy dal aj Tomasito, tak prestavam o tom diskutovat a vzdavam dalsie pokusy. Nemam absolutne naladu na veci, ktore po tom mozu nasledovat. Majte sa tu a pekny den.
PS: Nikto ta nepresviedca, ze tento hudobny zaner sa ti musi pacit
Adieu
//
Ktoze tu na ukor temy zautocil na osobu? O com je aj tento tvoj edit? Prestan tu ludi sudit podla seba a pokial k teme nemas viac co napisat, svoje osobne ladene OT si laskavo nechaj pre seba (predmet temy je predpokladam dostatocne zrozumitelny).seth82 napísal: ///Tomasito: na moje teorie, kopec odkazov a ine veci nereagoval nik, iba ViRuS. Nazyvaj to ako len chces, na tvoje utocne prispevky absolutne nemam naladu a chut. Dalsi flame tu rozputavat nebudem, s ViRuSom a niektorymi inymi sa pokecat normalne dalo a ja viem, ze ma nik nepresviedca, aby sa mi to pacilo - to sa totiz nepodari nikomu.