Nakupovanie cez Internet (e-buy) atď. Ako to funguje?
-
pacifik667
Novice
Lacné LAPTOPY z Číny
Našiel som stránku s lacnýmy notbookmi z číny: http://www.huawei888.com/index.asp ale nemám skúsenosti s internetovým nákupom zo zahraničia. Budem rád ak niekto už zbehlý napíše či z uvedenej netstránky je bezpečné nakupovať a základné info pre začiatočníka, dakujem
Problem studensky ucet SLSP - Visa ELECTRON
Zdravim , dostal som novu kartu od Slsp no a ta mi nefunguje na paypal ucte , stale mi to vypisuje to iste : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Skusal som to asi 10krat , kartu mam uz aktivovanu aj internet banking na nej , mam na nej peniaze a povedali mi, ze mam limit 1000e na platbu... takze netusim kde je problem...prosim vas o pomoc.... dikes
Skusal som to asi 10krat , kartu mam uz aktivovanu aj internet banking na nej , mam na nej peniaze a povedali mi, ze mam limit 1000e na platbu... takze netusim kde je problem...prosim vas o pomoc.... dikes