Nakupovanie cez Internet (e-buy) atď. Ako to funguje?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dedomil
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dedomil »

Mne ta virtualka akosi nepasuje. To ako keby som mal na vyber z bankomatu inu kartu pri platbe v obchode inu a pri platbe na nete a mimo SK inu. Na kazdu transakciu inu kartu. :cry:
ef.K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ef.K0 »

ok, takze som uz nakupil.visa electron od slsp funguje pekne v spojeni s paypal....
pacifik667
Novice
Novice

Lacné LAPTOPY z Číny

Príspevok od používateľa pacifik667 »

Našiel som stránku s lacnýmy notbookmi z číny: http://www.huawei888.com/index.asp ale nemám skúsenosti s internetovým nákupom zo zahraničia. Budem rád ak niekto už zbehlý napíše či z uvedenej netstránky je bezpečné nakupovať a základné info pre začiatočníka, dakujem
markoss17
Light Expert
Light Expert

Problem studensky ucet SLSP - Visa ELECTRON

Príspevok od používateľa markoss17 »

Zdravim , dostal som novu kartu od Slsp no a ta mi nefunguje na paypal ucte , stale mi to vypisuje to iste : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Skusal som to asi 10krat , kartu mam uz aktivovanu aj internet banking na nej , mam na nej peniaze a povedali mi, ze mam limit 1000e na platbu... takze netusim kde je problem...prosim vas o pomoc.... dikes
MayDaySK
Star
Star

Re:

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Klo_b_asa napísal:Dobre a chcem sa opytat aj ja. Ked je produkt ponúkaný iba v € (eurách) a ja mam vedený účet v slovenských korunách, je to problém?
A už je po probléme. Máme Euro :)
Napísať odpoveď