Corgon Liga

O športe...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Prve kolo vyzera na jednotky aj ked pri Petrzalka-Presov by som dal asi X.

Ako inak tipujete konecne poradie tuto sezonu? Alebo aspon majstra a zostupujuceho?
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa twelwer »

zdravim nemal by tu niekto nejaky vypis prestupov ahlavne prichodov do teamov ??
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

akurat vyrazam na futbal spartak-bystrica som zvedavy ako budu hrat po tom pohary 8)
Innocence
VIP
VIP

M.a.R.o.s.H napísal:akurat vyrazam na futbal spartak-bystrica som zvedavy ako budu hrat po tom pohary 8)
No tak myslím, že so slabou Bystricou (ktorá cez prestávku nemala 100% istotu či vôbec bude hrať v BB) problémy mať nebudú..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No nebol by som si taký istý mesto podporilo klub a ešte začali spolupracovať s Dubnicou a Podbrezovou, odkiaľ prišli aj nejakí hráči.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Uvidime, ale uz je to tusim seria viac ako 6 zapasov v rade co sme BB porazili a este dlhsia seria co nas neporazili. Tak snad nam to dnes vyjde opat.

/// 0-0. Skoda, TT jednoznacne lepsia pocas celeho zapasu, BB sa zmohla iba na to, co robi uz cca posledne 2-3 sezony a sice na bezmyslienkovity beton. Rozhodca marny, jedna jasna ruka v prvom a jedna jasna ruka v druhom polcase, obe v sestnastke samozrejme. Cervenu kartu bude lepsie ani nekomentovat, nech nie som vulgarny.
Innocence
VIP
VIP

No chválabohu, dnes ide konečne futbal Trnava - Slovan na STV3, už ma to začínalo štvať, priateľský zápas Kolín - Bayern dajú a európske zápasy našich klubov nie. Uvidíme, obidva fankluby sa dušujú, že prídu vo veľkom počte, bude to zaujímavé. Čo sa zápasu týka, myslím, že TT vyhrá, Slovan by mal šetriť opory na Olympiakos.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Innocence napísal:No chválabohu, dnes ide konečne futbal Trnava - Slovan na STV3, už ma to začínalo štvať, priateľský zápas Kolín - Bayern dajú a európske zápasy našich klubov nie. Uvidíme, obidva fankluby sa dušujú, že prídu vo veľkom počte, bude to zaujímavé. Čo sa zápasu týka, myslím, že TT vyhrá, Slovan by mal šetriť opory na Olympiakos.
uvidime ako sa bude vyvijat dnesny zapas,myslim si ze slovan nebude az tak velmi setrit hracov pretoze derby je derby a co sa tyka trnavy som zvedavy kto konecne pretrhne bezgolovu snuru,lebo potom budem pochybovat o nasich utocnikoch.....p.s neviem naco kupovali toho de olivieru zatial okrem pstrosieho behu neukazal nic 8)
Innocence
VIP
VIP

Skladám klobúk pred trnavskými fanúšikmi, vytvorili nádhernú choreografiu s tričkami v troch rôznych klubových farbách (čierna, biela a červená) a navyše aj skvelo povzbudzujú svojich. Sú naozaj dvanástym hráčom. Mimochodom, Slovan sa mi zdá lepší, v prvej dvadsaťminútovke dve megašance (najprv Černák, potom Kozák - Gaucho - Sylvestr) a ten gól si zaslúžili, hoci padol po hrubej chybe čierneho stopéra (meno nepamätám a nechce sa mi hľadať)..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

K zapasu sa mi vyjadrovat nechce, Slovan bol herne lepsi a zvitazil zasluzene, penalta spravodliva, len chcem povedat, ze jedinec z hostujuceho sektora, ktory hodil petardu medzi ludi na domacej tribune (zapadna, kam chodia hlavne starsi ludia a deti) musi trpiet demenciou obstojnych rozmerov.

Innocence, cierny stoper je Amdy Gueye, clovek s rychlostou a obratnostou mrtveho slona.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

nedokazem pochopit spravanie niektorych jedincov z radov "slovanistickych fanusikov", si myslia ako velmi pomahaju klubu svojim fandenim, a pritom robia len hanbu kade chodia, nezmyselne hadzanie petard do sektoru domacich, a pritom neboli nijako vyprovokovany, doprial som im ten mierny najazd policajtov (a to som skalny belasi, ale toto je hanba klubu)

a konecne sme sa dockali aj priameho prenosu od STV, lebo tie neustale reprizi na 3-ke ma uz mierne s**li, a pritom sa hra uz 3.kolo nasej ligy a predkola europskych sutazi, ktore by som si rad pozrel(samozrejme nasich)

za dnesny zapas musim pochvalit aj rozhodcov, piskali na obe strany a aj pod tlakom "derby" zapiskali to co mali
a samozrejme sa tesim z vitaztva Slovana :) keby sa to tak chce zopakovat aj v stredu v LM :)
Innocence
VIP
VIP

Súhlasím s príspevkom nado mnou, až na tie excesy na začiatku druhého polčasu to bol pekný zápas, na ihrisku nechýbala bojovnosť, avšak väčšinou všetko vrámci pravidiel, bolo pekné, ako sa na seba dokázali Dosoudil s Kožuchom usmievať po tvrdých súbojoch, ktoré zvádzali. Slovan chytil peknú formu no, som strašne zvedavý na Olympiakos, bojím sa však, aby nebol Dosoudil vylúčený, lebo ten vie dosť stratiť nervy, čo sa na medzinárodnej scéne nemusí prepiecť - viď situáciu v druhom polčase, keď išiel po Hruškovi, len Kopúner ho musel držať.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

v sobotu som bol na zápase Prešov-Dubnica a opäť som sa dozvedel veľa o úrovni corgoň ligy- inak celkom pekne prerobili ten štadión

to je asi celý môj súhrn zápasu Prešov-Dubnica :D :D :D

nič iné okrem rekonštrukcie štadióna nemôžem pochváliť- Prešov hral tak slabo, že až boleli oči a Dubnicu nehodnotím predsa len hrá viac-menej s mládežou a ešte vonku to sa prepáčiť dá, ale výkon Prešova na zahanbenie apropo pískot tribúny na hráčov v 30.minúte 1. domáceho stretnutia sa tiež nevidí hocikde :D :D pochádzam zo Sniny tá postúpila z 4. ligy to treťej a mnohokrát tam boli úrovňou lepšie zápasy ako tento "Corgoňligový"

p.s. zápas Spartak-Slovan už bol o inom z tv to vyzeralo dobre :) škoda, v tomto som tvrdý Trnavčan - nechcem sa prizerať ako opäť vyhrá titul SL*van :evil: :evil:
Innocence
VIP
VIP

Ivana definitívne k belasým, zrejme nastúpi proti Olympiakosu namiesto Braňa Obžeru a myslím si, že je to celkom slušná náhrada, teda v našich podmienkach sa možno lepšia ani zohnať nedala. Som však zvedavý, ako to bude, keď budú zdraví aj Ivana aj Obžera.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ivana je krídlo ? Nehraval on útočníka ?
Innocence
VIP
VIP

Talian napísal:Ivana je krídlo ? Nehraval on útočníka ?
Hráva útočníka, avšak je schopný zaskočiť aj na krídle či ako ofenzívny midfielder.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Zaujimavy clanok, stoji za precitanie:

http://www.futbalsfz.sk/uvod/stanovisko ... a-38-1255/
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

test napísal:Zaujimavy clanok, stoji za precitanie:

http://www.futbalsfz.sk/uvod/stanovisko ... a-38-1255/
Nechcem sa zastávať SFZ, ale nie je nečakané od športového spravodajstva TV JOJ, ktoré často býva nekorektné a útočné voči mnohým športom a športovcom (napr. cyklistika). Chcú byť za každú cenu bombastickí, jedineční, (akože) spravodliví, a pritom to z ich strany nie je nič iné len bulvár...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Primitivizmus na vychode nepozna hranic, hanba vam!

Na futbalistu Adauta v Košiciach hučali ako na opicu

Nech sa ukaze SFZ a riadi sa tym proti comu sa FIFA ci UEFA snazi bojovat - zatvorit stadion na zapas ci dva ako trest pre divakov. Nech si to odskacu vsetci!
Napísať odpoveď