Cierne celo na TEAC SHW-1635S

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
soske
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Cierne celo na TEAC SHW-1635S

Príspevok od používateľa soske »

Ahoj.
Mam napalovacku TEAC SHW-1635S v bielom prevedeni:

Kupil som si novu ciernu skrinu na PC a teraz mi ta biela mechanika dost nepekne ukaze. Potrebujem k tej mojej mechanike vymenit to biele celo za cierne, ale kde ho zohnat? Prosim vas poradi mi niekto, kde by som to cierne celo zohnal...
Prílohy
dv-w516gc_gd.jpg
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nemáš na skrini zásuvku, ktorá má taký otvárak s tlačidlom na mechaniku? Ja mám čiernu skriňu, bielu mechaniku, a tak som ju strčil až za tento otvárak, ktorý funguje ako normálna mechanika.

Ak máš nejakú staršiu skriňu bez tohto, tak potom jedine kúpiť novú mechaniku, pri ktorých sa dávajú aj 2 typy krytov alebo pohľadať niekde na internete. Pochybujem, že by tie kryty predávali samostatne v obchodoch, ale možné to je.
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Nastriekaj ju čiernym sprejom (môj prípad) alebo je možné aj to čo radil kolega nadomnou. Taká akokeby záslepka na 5,25 pozíciu, ale je tam gombík ako na DVD ROM a aj dvierka sú tam. V každom PC SHOPE by to mali mať. Z netu sa ti to neoplatí kupovať, lebo to stojí 1-2 Eura

No na toto som ja prišiel až neskoro, tak mám nastriekanú.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Jedine riesenie je ten sprej ale ved nova mechanika nestoji az tak vela tak daj par eurasov dokopy a mas rovno novu ciernu aj so zarukou ;)
Napísať odpoveď