Ahoj.
Mam napalovacku TEAC SHW-1635S v bielom prevedeni:
Kupil som si novu ciernu skrinu na PC a teraz mi ta biela mechanika dost nepekne ukaze. Potrebujem k tej mojej mechanike vymenit to biele celo za cierne, ale kde ho zohnat? Prosim vas poradi mi niekto, kde by som to cierne celo zohnal...
Cierne celo na TEAC SHW-1635S
Nemáš na skrini zásuvku, ktorá má taký otvárak s tlačidlom na mechaniku? Ja mám čiernu skriňu, bielu mechaniku, a tak som ju strčil až za tento otvárak, ktorý funguje ako normálna mechanika.
Ak máš nejakú staršiu skriňu bez tohto, tak potom jedine kúpiť novú mechaniku, pri ktorých sa dávajú aj 2 typy krytov alebo pohľadať niekde na internete. Pochybujem, že by tie kryty predávali samostatne v obchodoch, ale možné to je.
Ak máš nejakú staršiu skriňu bez tohto, tak potom jedine kúpiť novú mechaniku, pri ktorých sa dávajú aj 2 typy krytov alebo pohľadať niekde na internete. Pochybujem, že by tie kryty predávali samostatne v obchodoch, ale možné to je.
Nastriekaj ju čiernym sprejom (môj prípad) alebo je možné aj to čo radil kolega nadomnou. Taká akokeby záslepka na 5,25 pozíciu, ale je tam gombík ako na DVD ROM a aj dvierka sú tam. V každom PC SHOPE by to mali mať. Z netu sa ti to neoplatí kupovať, lebo to stojí 1-2 Eura
No na toto som ja prišiel až neskoro, tak mám nastriekanú.
No na toto som ja prišiel až neskoro, tak mám nastriekanú.