1. Kam s ňou do 14.00? Neviete o nejakom dennom tábore alebo tvorivých dielňach, alebo niečom podobnom kde by sa dalo dieťa na ten čas "odložiť"? Našla som len centrum voľného času Domino, ale oni robia denný tábor až do 17.00 a to je už dlho.
2. Neviete poradiť kam by sme mohli ísť potom spoločne? Rada by som jej pripravila nejaký program, z ktorého by mala aj radosť a zážitok (výstup na Pustý hrad by ju asi neočaril). Určite by sme chceli ísť niekam na kúpalisko - snáď Sliač, Kováčová alebo Neresnica - tiež si nechám rada poradiť - a ak by sa dalo, tak niekam ku koňom (kedysi mi niekto spomínal, že pri Zvolene je nejaký ranč, ale neviem kde a ako to tam funguje a či by ju tam previezli na nejakom koníkovi).
Ak by to vyšlo, tak to by boli dva dni - ešte by som potrebovala nejaké atrakcie pre deti, ktoré by sme mohli navštíviť v okolí Zvolena, Banskej Bystrice, príp. Banskej Štiavnice. Čo sa týka termínu, v podstate hocikedy v auguste, prispôsobili by sme to ostatným termínom atrakcií, hlavne tých doobedňajších. Ď.