Zvolen a okolie + dieťa

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Pantinela
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Zvolen a okolie + dieťa

Príspevok od používateľa Pantinela »

Dobrí ľudia, potrebujem poradiť.... Chcela by som si zobrať k sebe do Zvolena tak na týždeň sestru (10 rokov) na prázdniny. Problém je ten, že zrejme nebudem mať voľno a tak do 14.00 budem musieť byť v robote, takže potrebujem vyriešiť 2 problémy:

1. Kam s ňou do 14.00? Neviete o nejakom dennom tábore alebo tvorivých dielňach, alebo niečom podobnom kde by sa dalo dieťa na ten čas "odložiť"? Našla som len centrum voľného času Domino, ale oni robia denný tábor až do 17.00 a to je už dlho.

2. Neviete poradiť kam by sme mohli ísť potom spoločne? Rada by som jej pripravila nejaký program, z ktorého by mala aj radosť a zážitok (výstup na Pustý hrad by ju asi neočaril). Určite by sme chceli ísť niekam na kúpalisko - snáď Sliač, Kováčová alebo Neresnica - tiež si nechám rada poradiť - a ak by sa dalo, tak niekam ku koňom (kedysi mi niekto spomínal, že pri Zvolene je nejaký ranč, ale neviem kde a ako to tam funguje a či by ju tam previezli na nejakom koníkovi).
Ak by to vyšlo, tak to by boli dva dni - ešte by som potrebovala nejaké atrakcie pre deti, ktoré by sme mohli navštíviť v okolí Zvolena, Banskej Bystrice, príp. Banskej Štiavnice. Čo sa týka termínu, v podstate hocikedy v auguste, prispôsobili by sme to ostatným termínom atrakcií, hlavne tých doobedňajších. Ď. :)
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

K tomu prvemu ti neviem velmi pomoct, ale k druhemu by som velmi Neresnicu neodporucil , skor tu Kovacovu :wink: . Potom su tu rozne ihriska pre deti s preliezkami ako vsade inde kde mozte vybehnut k veceru. Inac velmi okrem domina ma toho vela nenapada. Mozno este sa prejst k Hronu (porpi Zapadu) alebo mozno bude nejaka akcia na Zamku, neviem. :wink:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

ranc mas napriklad na trni to je asi 5km od zv ak ma rada historiu tak by si v klude mohla ist snou pozret holuby do stiavnice
Pantinela
Star
Star

Gajdy napísal:ranc mas napriklad na trni to je asi 5km od zv ak ma rada historiu tak by si v klude mohla ist snou pozret holuby do stiavnice
Máš na mysli RANČ RUŠEŇ 38? Neviem, či to len mne blbne, ale nefunguje mi ich stránka.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

ano ten som myslel ak tam pojdes daj vedet sesternica tam ma kona ustajneneho tak by ta povozila ak tam bude
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pokiaľ Ti nevadí ísť až do okolia Banskej Štiavnice, tak tam by ste mohli ísť na Sitno alebo zaplávať si na tajchy - doporučoval by som Richnavu, lebo je tam najmenej ľudí a povedal by som aj najkrajšie prostredie :)
Pantinela
Star
Star

Pilifo napísal:Pokiaľ Ti nevadí ísť až do okolia Banskej Štiavnice, tak tam by ste mohli ísť na Sitno alebo zaplávať si na tajchy - doporučoval by som Richnavu, lebo je tam najmenej ľudí a povedal by som aj najkrajšie prostredie :)
Nad tým Sitnom som tiež rozmýšľala, len či ju tam vytrepem. Kedysi som tam bola, hore bolo celkom príjemne a stála tam taká šikovná rozhľadňa.

//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 14:00 )
A o takých atrakciach ako napríklad Westernové mestečko v LM alebo Habakuky na Donovaloch náhodou neviete?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Tusim, ze tu rozhladnu na Sitne zrusili uz davno, ale aj tak je tam celkom pekne aj dobra cesta vedie hore na kopec. A vo Svatom Antone je pekny ranc, vola sa Nádej, da sa tam povozit na konoch.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Určite nechceš aby zažila teplotný šok čiže Neresnicu vylúč. :D Na Kováčke je dobre aj keď pýtajú nekresťanské(4€) peniaze a pritom dokopy nič tam nieje ale okúpať sa dá. Ranč je aj pri Sáse (Ranč Bezekov Laz http://www.rancbezekovlaz.eu/) tj. 18 km od Zvolena smer na Krupinu za pre Babinou odbočíš do prava ak by si tam išla , na koni Vás tam povozia kedy koľvek, aspoň to tak bolo.
Napísať odpoveď