Serial: True Blood

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Sledujete (videli ste) tento serial?

Ano
9
36%
Nie (ale planujem)
5
20%
Nie (ani neplanujem)
11
44%

Celkom hlasov: 25

meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Serial: True Blood

Príspevok od používateľa meffisto »

Pozerate tento serial?

CSFD
Alan Ball, tvůrce úspěšného seriálu "Odpočívej v pokoji", se vrací s novým seriálem pro
HBO. Tentokrát o upírech - "True Blood". Seriál je založen na knižní sérii "The Southern Vampires" od americké spisovatelky Charlaine Harris, která popisuje svět, jenž zná upíry díky syntetické krvi "TrueBlood" vytvořenou japonskými vědci.

Seriál sleduje osudy Sookie Stackhouseové (Anna Paquin), barmanky žijící v Louisianně. Ta má
nadpřirozenou schopnost. Dokáže číst lidem myšlenky. Její život se změní poté, co do města
přijde upír Bill Compton (Stephen Moyer) a Sookie se zamiluje...
TRAILER

Momentalne bezi druha seria : http://www.hbo.com/trueblood/season2/
Prílohy
True Blood.jpg
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

jj pozerám tento seriál, je to veľmi zaujímavý seriál, sa mi páči atmosféra tohto seriálu, vlastne sa mi páči úplne všetko. :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hey kukam, je to dost je*a X)
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

Najprv som sice citala predlohu k serialu ale aj serial sa mi velmi paci a sledujem ho :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

zatial som stiahol harpers island, o ktorom si zalozil temu - nesklamal a "nadrzane" cakam na dalsie dva diely (btw. to druha seria asi nebude, co?). dostahujem dva a pol chlapa a zacnem tahat aj tento serial, snad ma tiez tak chyti :) k+
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Tak k tomuto som sa dostala cez vyborne uvodne titulky, ktore serialu spravilo studio Digital Kitchen (autori titles k Dexterovi alebo Six Feet Under). Podla mna hlavne Suki je priserna herecka, celkovo serial je taky cudny, ale videla som celu prvu seriu :) ... a pravdepodobne postupne stiahnem aj druhu :lol:
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

je to super serial. je to sice o upiroch ale v takom netypickom podani ze sa mi to dost paci. aj to pocuvanie myslienok... a kolko dejovych linii sa odohrava paralelne.. vraj je k tomu napisanych 9 knih (1. dead until dark 2. living dead in dallas 3. club dead 4. dead to the world 5. dead as a doornail 6. definitenly dead 7. all together dead 8. from dead to worse 9. dead and gone. autor je Charlaine Harris) ale myslim ze serial bude lepsi ako tie knihy

ale tusim som k tomu nenasiel nikde titulky ked som to zacinal pozerat.. a potom som to uz neskusal.
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

No v eng som ich nevidela ani ja ale mam kupeny 1.diel v cestine a vola sa prava krev Mrtvy do soumraku a vysla v aprili a druhy diel upiri v dallasu alebo tak nejak by mal vyst v oktobri a to by mala byt asi 2.seria
Vlastne ja som najprv citala knihu a do nejakej 10 casti to bolo skoro uplne identicke len koniec uplne zmenili a pridali postavy napr v knihe vobec nevystupuje Tara a jej matka...,...ale inak z knihy celkom dobry dojem.....serial tiez dobry len Sookie je priserna
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Zo zaciatku absolutny nezaujem, postupne skoro az nadsenie :) Sledujem dalej
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

sledujem dobry serial a k tym titulkam http://true-blood.tk/ ;]] zvyknu tam byt este v ten den len ma mrzi ze tento pondelok nebola cast:( ale uz zajtra bude !!!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tuto temu som vzal ako odporucanie a teda som si pozrel prve 3 casti. Vobec ma to nezaujalo, vyzera to ako kopia Twilightu s pre mna absolutne nesympatickou hereckou (Anna Paquin) v hlavnej ulohe. Aspon ale viem, ze to nemam pozerat :)

//nie, dakujem :) ale ked ma nieco neuputa od uvodu, tak to nema zmysel tlacit...Napriklad pozrel som si namiesto toho vcera Terminator Chronicles a hned sa mi to zapacilo (mozno aj vdaka pritomnosti Summer Blau), takze uz som videl 6 casti....chce to vyvolat zaujem uz od zaciatku...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak ti odporúčam pozri si celú sériu :) ( má to len 13 častí čo môžeš stratiť ).
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Steven666 napísal:Tak ti odporúčam pozri si celú sériu :) ( má to len 13 častí čo môžeš stratiť ).
13 hodin zivota niecim co ho nebavi :?. Ak to tebe nevadi pozerat nieco co ta nezaujima je to tvoj problem :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

co ti j*be.. kopia twajlajtu :lol: ...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak ani mňa to zo začiatku nebralo ale potom pri konci už hej a 13 hodín nie je fakt tak veľa ako 24 :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

28 Jul 09 Emmy award nominees for Outstanding Title Design

The 2009 nominees are: True Blood, Taking Chance, United States Of Tara, Storymakers, and Lie To Me!
... musim dodat ze uplne zasluzene, mohli by to aj vyhrat :)
Napísať odpoveď