Alan Ball, tvůrce úspěšného seriálu "Odpočívej v pokoji", se vrací s novým seriálem pro
HBO. Tentokrát o upírech - "True Blood". Seriál je založen na knižní sérii "The Southern Vampires" od americké spisovatelky Charlaine Harris, která popisuje svět, jenž zná upíry díky syntetické krvi "TrueBlood" vytvořenou japonskými vědci.
Seriál sleduje osudy Sookie Stackhouseové (Anna Paquin), barmanky žijící v Louisianně. Ta má
nadpřirozenou schopnost. Dokáže číst lidem myšlenky. Její život se změní poté, co do města
přijde upír Bill Compton (Stephen Moyer) a Sookie se zamiluje...
zatial som stiahol harpers island, o ktorom si zalozil temu - nesklamal a "nadrzane" cakam na dalsie dva diely (btw. to druha seria asi nebude, co?). dostahujem dva a pol chlapa a zacnem tahat aj tento serial, snad ma tiez tak chyti k+
Tak k tomuto som sa dostala cez vyborne uvodne titulky, ktore serialu spravilo studio Digital Kitchen (autori titles k Dexterovi alebo Six Feet Under). Podla mna hlavne Suki je priserna herecka, celkovo serial je taky cudny, ale videla som celu prvu seriu ... a pravdepodobne postupne stiahnem aj druhu
je to super serial. je to sice o upiroch ale v takom netypickom podani ze sa mi to dost paci. aj to pocuvanie myslienok... a kolko dejovych linii sa odohrava paralelne.. vraj je k tomu napisanych 9 knih (1. dead until dark 2. living dead in dallas 3. club dead 4. dead to the world 5. dead as a doornail 6. definitenly dead 7. all together dead 8. from dead to worse 9. dead and gone. autor je Charlaine Harris) ale myslim ze serial bude lepsi ako tie knihy
ale tusim som k tomu nenasiel nikde titulky ked som to zacinal pozerat.. a potom som to uz neskusal.
No v eng som ich nevidela ani ja ale mam kupeny 1.diel v cestine a vola sa prava krev Mrtvy do soumraku a vysla v aprili a druhy diel upiri v dallasu alebo tak nejak by mal vyst v oktobri a to by mala byt asi 2.seria
Vlastne ja som najprv citala knihu a do nejakej 10 casti to bolo skoro uplne identicke len koniec uplne zmenili a pridali postavy napr v knihe vobec nevystupuje Tara a jej matka...,...ale inak z knihy celkom dobry dojem.....serial tiez dobry len Sookie je priserna
sledujem dobry serial a k tym titulkam http://true-blood.tk/ ;]] zvyknu tam byt este v ten den len ma mrzi ze tento pondelok nebola cast:( ale uz zajtra bude !!!
Tuto temu som vzal ako odporucanie a teda som si pozrel prve 3 casti. Vobec ma to nezaujalo, vyzera to ako kopia Twilightu s pre mna absolutne nesympatickou hereckou (Anna Paquin) v hlavnej ulohe. Aspon ale viem, ze to nemam pozerat
//nie, dakujem ale ked ma nieco neuputa od uvodu, tak to nema zmysel tlacit...Napriklad pozrel som si namiesto toho vcera Terminator Chronicles a hned sa mi to zapacilo (mozno aj vdaka pritomnosti Summer Blau), takze uz som videl 6 casti....chce to vyvolat zaujem uz od zaciatku...