Firmy na roznasanie letakov

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

co ja viem - mne uz 2x volali, prvy krat nejaka teta, ci mam zaujem, bla bla, ze v pripade volnych miest sa ozve. dnes sa mi ozval jeden typek (meno si nespominam), ze maju volne miesto, ci mam este zaujem, atd. atd., ze ho mam kontaktovat v pripade zaujmu :) takze zajtra tam asi budem volat...

taka otazka - ako to tam chodi? kto pre nich robil? ako zvyknu platit?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

No takze som napisal Mail na novozamocko a TNT cakam odpoved :)

EDIT: NOVOZAMOCKO odpoved prijata maju plnu :(
durkomuhehe
Novice
Novice

Príspevok od používateľa durkomuhehe »

pershing napísal:uz som tu pisal kvantum firiem staci hladat, napr TNT Post, Kosicko (tj aj ine napr trnavsko a tak, podla toho kde byvas), spominany kaufland, slovakia delivery services...
No dobre zeto treba hladat ale kde??? xD to je na tom ze kde zadaj plese presnu url. adresu plese. diki
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

durkomuhehe napísal:No dobre zeto treba hladat ale kde??? xD to je na tom ze kde zadaj plese presnu url. adresu plese. diki
www.tnt-post.sk?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Bingo !!! zavolal som tam :D A oni mi povedali ze som prvy v zozname ked sa to uvolni tak mi daju vediet... :D tnt post je špiiz
Wikes
Novice
Novice

PLEASE

Príspevok od používateľa Wikes »

... prosím Vás.. od kolkých rokov sa môžu roznášať letáky??

:D
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

15 inak od buduceho tyzdna roznasam pre Tnko
anonym2682
Light Expert
Light Expert

Mágia

Príspevok od používateľa anonym2682 »

No tak ja mám smolu čo sa týka toho roznášania lebo furt som na dovolenke, aj teraz by som chcel roznášať letáky ale pojdem na liečenie do tatier na tri týždne takže zase nič...
Dj-XxX napísal:15 inak od buduceho tyzdna roznasam pre Tnko
Koľko ti budú dávať plat to tnt, nevieš?

//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 21:35 )
Zaxman napísal:ironia asi ?
Nie myslel to vážne, až na to že to nieje celkom mágia, ale...pozri si na google: the secret...dačo si o tom môžeš nájsť(konkrétne stránky na to totiž ja sám nepoznám). A uisťujem ťa dopredu že to není blbosť, bolo to overené vedcami :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: Mágia

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

anonym2682 napísal:Nie myslel to vážne, až na to že to nieje celkom mágia, ale...pozri si na google: the secret...dačo si o tom môžeš nájsť(konkrétne stránky na to totiž ja sám nepoznám). A uisťujem ťa dopredu že to není blbosť, bolo to overené vedcami :)
"Overene vedcami" :lol: The secret je jedna z najvacsich somarin aku som kedy videl, resp. nedokazal som to ani dopozerat...
Je jasne ze pozitivne/negativne myslenie patricne aj ovplyvni moj zivot, na to vsak nepotrebujem overenia od vedcov. Ostatne myslienky filmu - uplna hlupost :)
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

hovoria ze cca 70€ypo
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Dj-XxX napísal:hovoria ze cca 70€ypo
:lol: :lol: Dj-XxX- Potom sa necuduj ked nahodou dostanes 10€ a ono to nebude stym ze nerozniesol si material...

:wink:
Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa Badynko »

TNT je velmi seriózna spoločnosť.. roznášajú sa letáky a potom aj metro podla adresy.. veľa času mi to týždenne nezaberie...a výplatu mávam tak 90 - 100 euro za mesiac co je slusne :).. len to treba robit fakt zodpovedne lebo majú časté kontroly hlavne od Metra a potom sú zato mastné pokuty..
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

No roznasal som dnes prvy krat.... Hovada ma ani pustit do vchodu nechceli ze co oxidujem vzduch :( Ale dostal som dost CooL rucksack na letacky. :)
anonym2682
Light Expert
Light Expert

Re: Mágia

Príspevok od používateľa anonym2682 »

Thek_SVK napísal:"Overene vedcami" :lol: The secret je jedna z najvacsich somarin aku som kedy videl, resp. nedokazal som to ani dopozerat...
Je jasne ze pozitivne/negativne myslenie patricne aj ovplyvni moj zivot, na to vsak nepotrebujem overenia od vedcov. Ostatne myslienky filmu - uplna hlupost :)
No tak to nevieš používať, alebo tomu proste nechceš veriť. Brat si týmto spôsobom notebook získal aj vzťahy sestra má vždy dobrú náladu, všetko sa jej vždy podarí a má v autobuse furt voľňé miesto :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hmm, trochu OT ale. Kamoš robil brigádu pre tesco, roznášal letáky a dostal ich veľmi veľa. 100 rozdal, zvyšných cca 4900 flákol do koša a skasíroval lowe. Aj tak sa dá, nie? :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ano ale kontrola z tesca chodi po domoch a kontroluje ci dostavaju ludia letaky alebo nie :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ako to kontroluje? Lebo ja byvam na vacsom sidlisku v Kosiciach (kde je aj Tesco) a nikdy v zivote som nezazil aby nam dakto zazvonil a spytal sa ze ci mame letak.
Vans221
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Vans221 »

No neni to zas také juednoduché u TNT post sú to zdierači za 60 letákov metra mám 4,72EUR a kým nájdete všetky tie adresy musím rupsak naplniť aj 3x keďže metro letáky su veľké nikedy doručujem aj obálky od poistovne a to je už naozaj zdieračstvo čo všetko musím nosiť namiesto poštára letáky sa ešte dajú za jedenu roznášku sa to pohybuje od 10-12EUR no mal som už aj 16 euro keď sú politické kampane som na intráku takže tým zabijem celý víkend a aj tak mi stále šéf volá že sú na mňa sťažnosti robím to ešte do vianoc a koniec
daduska1121
Novice
Novice

Re: Firmy na roznasanie letakov

Príspevok od používateľa daduska1121 »

Chcem sa taktiež opýtať na roznášanie letákov,pretože tie stránky čo ste tam dali tak ta:s-m-s.sk vôbec nefunguje.neviete niekto o nejakej dobrej firme na roznášanie.Dakujem za odpoved
D4nusKO
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Firmy na roznasanie letakov

Príspevok od používateľa D4nusKO »

v Topolčiansku kedisu su reklamy že hladaju roznašaca do konkretnych obci alebo miest skus tam pozriet
Zamknuté