taka otazka - ako to tam chodi? kto pre nich robil? ako zvyknu platit?
Firmy na roznasanie letakov
co ja viem - mne uz 2x volali, prvy krat nejaka teta, ci mam zaujem, bla bla, ze v pripade volnych miest sa ozve. dnes sa mi ozval jeden typek (meno si nespominam), ze maju volne miesto, ci mam este zaujem, atd. atd., ze ho mam kontaktovat v pripade zaujmu
takze zajtra tam asi budem volat...
-
durkomuhehe
Novice
No dobre zeto treba hladat ale kde??? xD to je na tom ze kde zadaj plese presnu url. adresu plese. dikipershing napísal:uz som tu pisal kvantum firiem staci hladat, napr TNT Post, Kosicko (tj aj ine napr trnavsko a tak, podla toho kde byvas), spominany kaufland, slovakia delivery services...
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
www.tnt-post.sk?durkomuhehe napísal:No dobre zeto treba hladat ale kde??? xD to je na tom ze kde zadaj plese presnu url. adresu plese. diki
-
anonym2682
Light Expert
Mágia
No tak ja mám smolu čo sa týka toho roznášania lebo furt som na dovolenke, aj teraz by som chcel roznášať letáky ale pojdem na liečenie do tatier na tri týždne takže zase nič...
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 21:35 )
Koľko ti budú dávať plat to tnt, nevieš?Dj-XxX napísal:15 inak od buduceho tyzdna roznasam pre Tnko
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 21:35 )
Nie myslel to vážne, až na to že to nieje celkom mágia, ale...pozri si na google: the secret...dačo si o tom môžeš nájsť(konkrétne stránky na to totiž ja sám nepoznám). A uisťujem ťa dopredu že to není blbosť, bolo to overené vedcamiZaxman napísal:ironia asi ?
Re: Mágia
"Overene vedcami"anonym2682 napísal:Nie myslel to vážne, až na to že to nieje celkom mágia, ale...pozri si na google: the secret...dačo si o tom môžeš nájsť(konkrétne stránky na to totiž ja sám nepoznám). A uisťujem ťa dopredu že to není blbosť, bolo to overené vedcami
Je jasne ze pozitivne/negativne myslenie patricne aj ovplyvni moj zivot, na to vsak nepotrebujem overenia od vedcov. Ostatne myslienky filmu - uplna hlupost
...
TNT je velmi seriózna spoločnosť.. roznášajú sa letáky a potom aj metro podla adresy.. veľa času mi to týždenne nezaberie...a výplatu mávam tak 90 - 100 euro za mesiac co je slusne
.. len to treba robit fakt zodpovedne lebo majú časté kontroly hlavne od Metra a potom sú zato mastné pokuty..
-
anonym2682
Light Expert
Re: Mágia
No tak to nevieš používať, alebo tomu proste nechceš veriť. Brat si týmto spôsobom notebook získal aj vzťahy sestra má vždy dobrú náladu, všetko sa jej vždy podarí a má v autobuse furt voľňé miestoThek_SVK napísal:"Overene vedcami"The secret je jedna z najvacsich somarin aku som kedy videl, resp. nedokazal som to ani dopozerat...
Je jasne ze pozitivne/negativne myslenie patricne aj ovplyvni moj zivot, na to vsak nepotrebujem overenia od vedcov. Ostatne myslienky filmu - uplna hlupost
No neni to zas také juednoduché u TNT post sú to zdierači za 60 letákov metra mám 4,72EUR a kým nájdete všetky tie adresy musím rupsak naplniť aj 3x keďže metro letáky su veľké nikedy doručujem aj obálky od poistovne a to je už naozaj zdieračstvo čo všetko musím nosiť namiesto poštára letáky sa ešte dajú za jedenu roznášku sa to pohybuje od 10-12EUR no mal som už aj 16 euro keď sú politické kampane som na intráku takže tým zabijem celý víkend a aj tak mi stále šéf volá že sú na mňa sťažnosti robím to ešte do vianoc a koniec
-
daduska1121
Novice
Re: Firmy na roznasanie letakov
Chcem sa taktiež opýtať na roznášanie letákov,pretože tie stránky čo ste tam dali tak ta:s-m-s.sk vôbec nefunguje.neviete niekto o nejakej dobrej firme na roznášanie.Dakujem za odpoved
-
D4nusKO
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Firmy na roznasanie letakov
v Topolčiansku kedisu su reklamy že hladaju roznašaca do konkretnych obci alebo miest skus tam pozriet