Rumový melón

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Rumový melón

Príspevok od používateľa Dunlop »

Dosť rokov dozadu som bol na jednej návšteve, a ponúkli mi rumový melón... Bol normálne nakrájaný v zaváraninovej flaši zaliaty rumom... Bolo to dačo vynikajúce. Má niekto skúsenosť/recept ako nato? v gúgli som našiel iba sádrový melón s rumom, ale to je asi niečo iné tipujem :)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ved to sprav ako griotku len s tym ze tam das melon. a na griotku uz recept hadam najdes
dudo02
King
King

Re: Rumový melón

Príspevok od používateľa dudo02 »

Dunlop napísal:Dosť rokov dozadu som bol na jednej návšteve, a ponúkli mi rumový melón... Bol normálne nakrájaný v zaváraninovej flaši zaliaty rumom... Bolo to dačo vynikajúce. Má niekto skúsenosť/recept ako nato? v gúgli som našiel iba sádrový melón s rumom, ale to je asi niečo iné tipujem :)
Injekcana striekacka a velka ihla. Natiahnes rum a napichas do celeho melonu...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Asi tak nejako. A existuje aj verzia s vodkou. Veľká mňamka. Proste len napicháš melón striekačkou alebo rozdelíš melón na dve polovice, "vydlabeš" a do prázdneho "obalu" naleješ rum (alebo vodku) a do toho hodíš naspäť tie kúsky.
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

s kolegami vzdy v lete napichame 3 melony rumom injekcnov striekackou, zabalime do igelitu a ponorime do studne (mam ju na chate) nechame to tam az do vianoc... potom pre to zbehneme a na stedri vecer mame tri rodiny na stole pripravenu takuto chutovecku.... mozem to len odporucit je to genialne
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

akym spôsobom to zabalíš? pretože sa tam nesmie dostať vzduch lebo to zhnije a veľa ľudí stym má problémy :)
Napísať odpoveď