Dlhšie som tu nebol, tak už nebudem reagovať na nič konkrétne, napíšem niečo iné.
Stále nechápem, o čo vám vlastne ide. Luboš píše správne, píšete, že ste proti multi-kulti, ale to by znamenalo, že by aj bieli museli vypadnúť z ostatných krajín. Nebudem sa tu hádať, možno je NEBIELYCH v BIELYCH krajinách viac, ako BIELYCH v NEBIELYCH, ale čo ? Čo ako treba podľa vás spraviť ?
Chcete vyrovnať stav ? Tak nech sa bieli viac sťahujú do iných krajín, nech tam žijú a pracujú.
Ak nie, tak nech sa vrátia všetci tam, odkiaľ pochádzajú = do svojho štátu a najlepšie aj do rodného mesta. Toto sa ale nikdy nestane, je to absurdné a nedá sa to nijako docieliť ( jedine, že by sme oprášili staré metódy a znova zaviedli krásne koncentračné tábory ).
Svet je globálny, ľudia akéhokoľvek pôvodu sú roztrúsení všade. A neviem si pomôcť, ale ja som nezaznamenal nejaké zníženie životnej úrovne po tom, čo sa tam nasťahovali tí "nesprávni". Dobrý príklad je Amerika, to je proste zmes všetkých, od výmyslu sveta. A je to svetová veľmoc.
Ja v tom nevidím problém : " pro mně cikán jak černoch, lidi sou lidi."
Hajzli sa nájdu všade, takisto ako dobrí ľudia sa nájdu všade, nejako to kategorizovať je blbosť.
A ešte by som sa rád vyjadril k Židom a sionizmu. Ťažko s vami komunikovať, keď je pre vás každý Žid a za všetko môže Žid. Nakoniec zistím, že som Žid aj ja.

..a to len preto, lebo s vami nesúhlasím v názoroch na nejakú tému.
Ja určite žiadny sionizmus nepodporujem, je mi to proti srsti, ako akýkoľvek autoritatívny názor na svet. Takisto som na strane Palestíny, čo sa týka tejto veci. A celkovo pochybujem, že by národ, ktorého je všeho všudy 13 miliónov, ovládal svet.
Myslím, že aj ANTIFA či anarchisti sú na takej istej strane. To iba neonacisti veľmi radi označujú ANTIFU ako židovskú, raz boli ANTIFAšisti dokonca označení za agentov MOSADu.
btw : Je veľmi zaujímavé, keď nácek kritizuje Židov preto, lebo sa vraj považujú na nadrasu a chcú ovládnuť svet, veci okolo ZOG atď...
Čo bol nacizmus ? Akú mal ideológiu ? IMHO, podobné veci.
P.S. pre Patríka : Nabudúce ak si dáš tú námahu napísať mi SZ, aspoň sa troška posnaž, niečo viac intelektuálne, určite na to máš, lebo to slovné spojenie "NASER SI" ma moc neuspokojilo.
Dobrý film k téme, dokonca dostal Oscara za NAJLEPŠÍ FILM roka 2004. To ale určite len kvôli sionistickým nitkám, ktoré sa zase raz popoťahovali.
http://www.csfd.cz/film/134171-crash/