Antifa

Diskusie na politické témy...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Patrick7 napísal:jj iste sa tam nájdu aj dobrí ľudia, keď sa im páči ten štýl nech si tak žijú. Je to ich vec. Ale väčšina z nich sedí celý deň v krčme, občas sa idú pobiť alebo nafetovať to už ale nieje normálne.
Normalny niesi ty, a mal by si si dat pohov...spamataj sa...
Je podla teba normalne zverejnovat video niekoho na youtube, bez povolenia danej osoby? Akoze pacilo by sa ti, keby som si ta natocil a zverejnil na youtube? A ty tu ides rozpravat o niecijej inteligencii?
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Dostal som povolenie
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako vies, ze som od neho povolenie nedostal?
OMG, nerob zo seba este vacsieho debila.
Viem to tak, ze to video tam uz nemas :wink:

...nemaz po sebe prispevky a stoj si za tym co napises....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lubos nechaes ze to co biely ziskali bolo vitazstvo silnejsieho. To neni multi kulti. Biely napr boli vyvrazdeny v Zimbabwe a pozri sa na dnesny stav tejto krajiny http://www.hojko.com/zimbabwe-t79254.ht ... t=zimbabwe

To s tym Cinanom atd...nam skorej skodi ako prospieva, je to opat problem globalizovaneho kapitalizmu a obavam sa ze tato tema je za hranicou tvojho chapania kedze som tu uz nechal par linkov preco to tak je. Takze v skratke nesuhlasim s tymto rezimom teda s kapitalistickou demokraciou a vsetkym co s tym suvisi aj napr ako ten pracujuci cinan.
Lol....teraz sa citim nechapavo....uved mi prosim zopar odlisnych prikladov ako sa zvysila uroven ludstva po vyvrazdeni Indianov, a po WW2?
Porovnaj si stav USA a Juznej Ameriky kde ziadne vrazdenie neprebiehalo resp v malom pocte, naopak miesanie ras s povodnym obyvatelstvom ale aj s cernochmi a belochmi bolo uplne bezne. Alebo si myslis ze zivot v takej Bolivii je rovnaky ako v USA?

Kazdopadne bavit sa na tuto notu je uplne zbytocne lebo podla tvojho meritka musime vinit bielych zato ze boli silnejsi. Ale ked sa vas napr Aryan Angel spytal aby ste dali priklady resp pomer bielej kriminality v nebielych krajinach mlcite a odvolavate sa v podstate na tento rezim s ktorym uz vobec nesuhlasim a s nejakym multi kulti alebo rasou to nema vobec nic spolocne.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Jj ked is porovnam stav juznej Ameriky a USA, tak si myslim, ze lepsie sa maju ludia v juznej Amrike, kedze myslim si ze mieris skor na ekonomiku krajiny, vies ekonomika nieje vsetko, mas krajiny kde uz davno na to prisli...za bohatstvom sa nezenu a zivot maju sto krat spokojnesji ako v nejakej 'uzasne vyspelej' krajine v ktorej je aj tak 80% ludstva drbnutych na hlavu a posadnuty honbou za bohatstvom....a idu aj cez mrtvoli...

Inac vidis ze si obracas veci ako ti treba., je pekne ze bieli boli silnejsi...ano vyhral ivojnu koli tomu ze boli silnejsi...ale tu ide o to preco sa vlastne pchali tam kde to nebolo ich? Preco sa isli 'miesat' ??
kali520
Darca
Darca

S tym sposobom zivota v USA a na zapade suhlasim, ale na druhu stranu nemyslim si ze z nejakeho socialneho hladiska je na tom juzna Amerika najlepsie vid rozne drogove kartely, chudoba, geta v Brazilii, jednoducho nizka zivotna uroven. Mozno pre toho cernohca dobra vyhliadka ale pre belocha pohoroma.

Lub0$ napísal:Inac vidis ze si obracas veci ako ti treba., je pekne ze bieli boli silnejsi...ano vyhral ivojnu koli tomu ze boli silnejsi...ale tu ide o to preco sa vlastne pchali tam kde to nebolo ich? Preco sa isli 'miesat' ??
Prirodzena ludska vlasnost objavovanie, poznanie noveho, tuzba po moci. Nerobili to len belosi staci si spomenut na Mongolov alebo Osmansku risku, tak isto Islamsky dzihad a obsadenie Spanielska v 6 storoci. Zvalovat toto len na bielych je uplne pokrytectvo. To ze biely toho dobili viac skorej dokazuje ich najvacsiu vyspelost.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

S tym sposobom zivota v USA a na zapade suhlasim, ale na druhu stranu nemyslim si ze z nejakeho socialneho hladiska je na tom juzna Amerika najlepsie vid rozne drogove kartely, chudoba, geta v Brazilii, jednoducho nizka zivotna uroven. Mozno pre toho cernohca dobra vyhliadka ale pre belocha pohoroma.
Ano, ale tu uz zalezi len o hodnotach cloveka....chudoba,...ako spominas, pre teba pohroma, nevies si ani zivot predstavit, no pre nich to az take nieje...pozri Kuba...niekde so mraz cital, sami Kubanci sa vyjadrili, ze aj napriek nedostatku penazi a slabej ekonomike su v zivot stastni....tak co im viacej chyba?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dlhšie som tu nebol, tak už nebudem reagovať na nič konkrétne, napíšem niečo iné.

Stále nechápem, o čo vám vlastne ide. Luboš píše správne, píšete, že ste proti multi-kulti, ale to by znamenalo, že by aj bieli museli vypadnúť z ostatných krajín. Nebudem sa tu hádať, možno je NEBIELYCH v BIELYCH krajinách viac, ako BIELYCH v NEBIELYCH, ale čo ? Čo ako treba podľa vás spraviť ?
Chcete vyrovnať stav ? Tak nech sa bieli viac sťahujú do iných krajín, nech tam žijú a pracujú.
Ak nie, tak nech sa vrátia všetci tam, odkiaľ pochádzajú = do svojho štátu a najlepšie aj do rodného mesta. Toto sa ale nikdy nestane, je to absurdné a nedá sa to nijako docieliť ( jedine, že by sme oprášili staré metódy a znova zaviedli krásne koncentračné tábory ).
Svet je globálny, ľudia akéhokoľvek pôvodu sú roztrúsení všade. A neviem si pomôcť, ale ja som nezaznamenal nejaké zníženie životnej úrovne po tom, čo sa tam nasťahovali tí "nesprávni". Dobrý príklad je Amerika, to je proste zmes všetkých, od výmyslu sveta. A je to svetová veľmoc.
Ja v tom nevidím problém : " pro mně cikán jak černoch, lidi sou lidi."
Hajzli sa nájdu všade, takisto ako dobrí ľudia sa nájdu všade, nejako to kategorizovať je blbosť.

A ešte by som sa rád vyjadril k Židom a sionizmu. Ťažko s vami komunikovať, keď je pre vás každý Žid a za všetko môže Žid. Nakoniec zistím, že som Žid aj ja. :roll: ..a to len preto, lebo s vami nesúhlasím v názoroch na nejakú tému.
Ja určite žiadny sionizmus nepodporujem, je mi to proti srsti, ako akýkoľvek autoritatívny názor na svet. Takisto som na strane Palestíny, čo sa týka tejto veci. A celkovo pochybujem, že by národ, ktorého je všeho všudy 13 miliónov, ovládal svet.
Myslím, že aj ANTIFA či anarchisti sú na takej istej strane. To iba neonacisti veľmi radi označujú ANTIFU ako židovskú, raz boli ANTIFAšisti dokonca označení za agentov MOSADu. :D

btw : Je veľmi zaujímavé, keď nácek kritizuje Židov preto, lebo sa vraj považujú na nadrasu a chcú ovládnuť svet, veci okolo ZOG atď...
Čo bol nacizmus ? Akú mal ideológiu ? IMHO, podobné veci.

P.S. pre Patríka : Nabudúce ak si dáš tú námahu napísať mi SZ, aspoň sa troška posnaž, niečo viac intelektuálne, určite na to máš, lebo to slovné spojenie "NASER SI" ma moc neuspokojilo. :cry: :?

Dobrý film k téme, dokonca dostal Oscara za NAJLEPŠÍ FILM roka 2004. To ale určite len kvôli sionistickým nitkám, ktoré sa zase raz popoťahovali.
http://www.csfd.cz/film/134171-crash/
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

BTW, zase trosku od veci, a aj neskoro, ale urcitu dobu do zadu sme sa bavili o tom, ze Boh vie ako by to dopadlo so Slovakmi, keby sa tomu nezabranilo....osobne moj nazor bol ten, ze mozno aj poniektory vasi predkovia by skoncili v plyne...a teraz za to bojujete....vid statistiky...derpotovany Zidia zo Slovenska:
Zo Slovenska boli deportácie vykonané v troch etapách.

etapa: marec až apríl 1942, deportovaní boli práceschopní muži a ženy slobodní, bez rodinných príslušníkov vo veku 16 až 35 rokov v celkovom počte asi 17 000 osôb.
etapa: apríl až august 1942, rodiny a rodinní príslušníci z prvých transportov v počte asi 35 000 osôb.
etapa:september až október 1944, slovenské rodiny po Slovenskom národnom povstaní v počte asi 13 692 osôb.

Deportácie boli vykonávané zo sústreďovacích stredísk, ktoré boli vytvorené v týchto slovenských mestách:

Bratislava - počet odtransportovaných osôb 1 969.
Dunajská Streda - počet odtransportovaných osôb 8 000.
Komárno - počet odtransportovaných osôb 8 000.
Košice - počet odtransportovaných osôb 12 000.
Levice - počet odtransportovaných osôb 4 000.
Nové Zámky - počet odtransportovaných osôb 7 000.
Poprad - počet odtransportovaných osôb 3 000.
Sereď - počet odtransportovaných osôb 9 021.
Žilina - počet odtransportovaných osôb 12 702.
Mestá Dunajská Streda, Komárno, Košice, Levice a Nové Zámky patrili po Viedenskej arbitráži v rokoch 1938-1945 do Maďarského kráľovstva (Magyar Királyság).
Celkom bolo deportovaných 65 692 osôb. Podľa údajov repatriačných úradov sa z nich vrátilo v roku 1945 celkom 348 osôb.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

ja som ale lucker :) z 348 ludi som videl vcera 4 dedkov smutne tvare cestovali v autobuse a vsetci mali to koncentracne tetovanie cisla na ruke :O.
kali520
Darca
Darca

Lubos zid neni nabozenstvo tym padom zid je zid nie slovak. Pokial v tomto nemas jasno sa uz vazne nemame o com bavit.

A celkovo tam mas nejasnosti vid temu: http://www.hojko.com/jozef-tiso-a-slove ... light=tiso
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Zid je zid a nie Slovak omg...Kali...vobec to nijak nemeni na veci.... :cry:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Slovencina rozlisuje Zid (narodnost) a zid (nabozenstvo).
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Skoro každý Žid je zároveň žid
Ale nie každý žid je Žid

nie? :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Aneb

vsetci Zidia nie su zidia.

:psssst:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale vravim, ze to nic nemeni na veci, kapisto?
Aj Zidia aj zidia su ludia...suhlasis? Co ty vies ci nezili uz niekolko generacii na SLovensku? Stale niesu Slovaci? :hmm:
hughito
Redeemer
Redeemer

Môže byť žid aj neŽid ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Zid Benjamin Freedman ktory odhalil nezidom fungovanie/pozadie svetovej zidovskej kriminalnej siete sa oznacil ako 'former Jew' cize nieco ako 'nezid'.

http://benjaminhfreedman.blogspot.com/
  • For those who are new to Benjamin Freedman please take note that he not only denounced Zionism like some people like to ONLY point out but that he denounced the entire Jew race/religion all together. It is clearly stated in the beginning of the audio that Freedman "is a FORMER Jew, and I mean FORMER Jew.", NOT just a former Zionist. He is clearly stating that this issue isn't completely a "Zionist" problem but yet a Jew problem. Many criminal Jews do not or pretend to not support Israel. This is key to understanding that Zionism is just a branch of the larger problem which is the Jew itself. Very few Jews in history have made this transition and that also has to be made clear when understanding what Freedman is talking about. Chess Champion Bobby Fisher was also one other notable former Jew who spoke against these issues too.
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak, debata úplne skĺzla, totálne OT.
Mohli by sme sa vrátiť naspäť k toľko nenávidenej AFA. :lol:
Hlavne Patrickove výplody chýbajú...
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

AFA.. hm ja radsej pomlcim :D lebo stale je to bludny kruh tych, co vedia o com rozpravaju a tych, ktori si to nechcu pripustit..
Napísať odpoveď