Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to kedysi vraveli aj američania ........a par rokov prešlo a bum ...........ved už teraz máš v niektorých obciach cigáňov starostov .....o par desiatok rokov budu aj v politike a o par dalšich desiatok bude aj niekto kandidovať a cigánov bude tolko že nás bielych prehlasuju ...........

ja nevravim že ot bude o 5 rokov možno ked sa to stane ja ani ty na svete už nebudeme .........
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ak ich bude naozaj väčšina, čisto hypoteticky, neviem či tu bude ešte aj štát
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no možno snami spravia to čo s černobilom : zalejú nas betón a bude velke parkovisko
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pri prebytku podpriemernosti sa zacina vyzdvihovat priemernost. ubohe.

nehovoriac o tom ze ci ma nejaky cigan pekny oblek alebo dokonca titul je z celospolocenskeho hladiska zanedbatelne.

neviem o tom ze by niekto popieral existenciu ciganov ktory sa uspesne prisposobili a zaclenili do bielej spolocnosti, ich problem je ze tak nebolo na zaklade ich vlastneho ciganskeho prostredia ale adaptovanim sa do toho bieleho- z toho vyplyva ze pokial chce cigan slusnejsi zivot podla nasich standardov potrebuje nas, bielu populaciu, naopak to neplati, my ciganov nepotrebujeme..

pokial su ciganski lidri skutocne inteligentni a maju vobec nejaku hrdost v svojich ludi, mali by si to uvedomit a robit vsetko preto aby sa sucasny paraziticky stav eliminoval, najidealnejsie s konecnym riesenim ktorym by bolo vytvorenie samostatneho ciganskeho statu a odlucenie sa od hostitelskych krajin.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

zachvilu dopadneme ako američania .............čierna hlava štátu
A co? Ta cierna hlava statu ma vacsie IQ ako ostatny bieli....nevidim na tom nic zle....
...pokial su ciganski lidri skutocne inteligentni a maju vobec nejaku hrdost v svojich ludi...
To nemaju ani lidri bielich ludi...staci sa pozriet na Slovensku vladu, je to banda pozbierancov....tak co cakas od Romov? :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Lub0$ napísal:A co? Ta cierna hlava statu ma vacsie IQ ako ostatny bieli....nevidim na tom nic zle....
IQ s tym nema nic spolocne, a ked sme uz u toho, ake ho ma Barack Hussein Obama ?
To nemaju ani lidri bielich ludi...staci sa pozriet na Slovensku vladu, je to banda pozbierancov....tak co cakas od Romov? :roll:
Vidis? Znova len ta odkazanost a zavyslost od bielych.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nedá mi nepodeliť sa s včerajším zážitkom, po ktorom sa mi o cigánoch rapídne znížila už aj tak dosť nízka mienka. Bol večer, oco mal dohodnuté pivko s kolegom na neďalekej terase pri TESCU. Bol som na balkóne, čítam si knihu a zrazu zdola počujem krik.. Pozerám sa, čo sa deje a vidím cigána, ako kričí a poháňa svoje deti nech rýchlo utekajú preč, lebo že "on volá šandárov"..

Tak rozmýšľam, čo sa deje a zrazu zospodu zazvoní zvonček. Zdvihnem, oco sa ma pýta nech si rýchlo pozriem či nechýbajú predo dvermi botasky alebo vsuvky, že dole chytil cigána s dvoma faganmi ako chceli kradnúť obuv (lebo v našom vchode si ľudia zvyknú staršiu obuv nechávať vonku pod dverami).. Vraj zíde dolu výťahom a cigán sa snaží dostať do priestoru, kde máme pivnice (my to máme tak - východ z výťahu, oproti tomu schody a po obidvoch stranách dvere - jedny vedú do pivnice, druhé vonku z vchodu) - starý cigán (~35) bol asi dezorientovaný a netrafil pri úteku do správnych dverí. Ako vravím, oco vyšiel z výťahu a cigán sa snaži otvoriť zamknutú pivnicu - oco sa ho pýta kde ide, čo tu robí a skade má botasky..

Cigán že ide "domu", vraj mu ich dal kamarát, oco teda schytil cigána a nech mu ide ukázať, že ktorý kamarát.. Cigán sa začal vykrúcať, chytili sa s ocom, k nejakej bitke nedošlo, iba ho oco chytil a vytlačil z vchodu, cigán starý skákal, ale neodvážil sa k ničomu, oco mu schytil tú obuv, tá spadla na zem a cigán išiel aj s faganmi preč do osady.. Dnes ráno sa zobudím a už sú tu zase, dve malé cigančatá sa motajú popod vchod, obzerajú autá, vošli do susedného vchodu, čakám čo bude ďalej, toto už treba riešiť - ak by to robil biely im, okamžite sa zaháňajú rasizmom a ja platím pokutu, ak to však oni urobia nám, kdeže, to už nič neni a ak by išiel niekto na políciu, povedia, že policajti sú rasisti, že len cigánov berú atď. proste vymletá cigánska zlodejská hlava, s tým už treba niečo robiť.

Doteraz som sa k našim rómskym spoluobčanom správal normálne, raz som jednej pani požičial 10sk vraj chce jedlo pre syna, čert ber tých 10 sk, ale tak za dobrotu na žobrotu ako sa hovorí, odteraz už ani náznak pomoci.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Myslim ze nazor je jednomyselny. A ten kto tvrdi ze ich nemame hadzat vsetkych do jedneho vreca je hlupak a robi chybu. Je len otazka casu kedy aj tomu kto ma dobry nazor na nich, nieco zle spravia. Oni to maju v krvy. Nepracovat, lenosit, kradnut, vyhladat konflikt, sposobit skodu. Su to kocovnici. Su chudobny nemaju z coho platit sankcie takze tym padom su za vodou. Nikdy nebudem tolerovat tychto ludi. Ako tu uz niekto spominal ze raz sa este aj cigan prezidentom stane, tak tomu dost verim lebo ich tu stale len pribuda. Mnozia sa ako kralici. Uvediem jeden priklad. Som z Bratislavy a byvam nedaleko miesta s najvacsou kriminalitou na slovenku. A ked idem okolo tak sa bojim. Ciganov tam je nespocetne mnozstvo. Nie raz vyhladavali konflikt ked som prave isiel okolo. Citujem asi 10 rocneho cigana: "co si mal za problem?!" A skuste mu oporovat ked vzadu na muriku sedia 2 tucty dalsich negramotnych hlav. Takto to je.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Najväčší sériovy vrah slovenska? Ondrej Rigo... Cigán... Svojim obetiam rozmlátil hlavu, mŕtve znásilnil a ukradol čo sa dalo... Možno to tu už bolo, ale čo je veľa... Asi sa dám preveliť do petržalky...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Bushido napísal:Najväčší sériovy vrah slovenska? Ondrej Rigo... Cigán... Svojim obetiam rozmlátil hlavu, mŕtve znásilnil a ukradol čo sa dalo... Možno to tu už bolo, ale čo je veľa... Asi sa dám preveliť do petržalky...
Co to ma ako spolocne s temou? :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Lub0$ napísal:Co to ma ako spolocne s temou? :roll:
Zeby to, ze osoba ktoru popisoval je cigan?! Uz zo seba prosim Ta nerob nechapaveho aspon.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Takze ked nahodou o par tyzdnov/mesiacov/rokov nejaky beloch znasilni 200zien zabije ich a okradne tym zistime ze najvacsie k**** su belosi ? :) Dakujem pochvalim sa kamaratom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Risko napísal:Takze ked nahodou o par tyzdnov/mesiacov/rokov nejaky beloch znasilni 200zien zabije ich a okradne tym zistime ze najvacsie k**** su belosi ? :) Dakujem pochvalim sa kamaratom.
Cim sa chces chvalit, svojou mentalnou zaostalostou?

Tvrdis ze si biely a logicke myslenie mas na urovni negramotneho cigana. Zistime ze najvacsi k***** su belosi? Nie.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Risko Ty asi nemas dostatocne IQ na elementarnu logiku.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Risko napísal:Takze ked nahodou o par tyzdnov/mesiacov/rokov nejaky beloch znasilni 200zien zabije ich a okradne tym zistime ze najvacsie k**** su belosi ? :) Dakujem pochvalim sa kamaratom.
Bavíme sa o cigánoch, nie o bielych. Slovenske väznice sú plné cigánov a to o niečom svedčí...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale tu nejde len o toho vraha boha ved kukaš ty správy ?? každý druhý deň je tam niečo ako cigáň zabil svoju ženu a dieťa sekerou ,dopichal deti nožom ........alebo podobne nechutnosti ..........
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze preto ked uvidim nejakeho vzdelaneho roma v nejakom peugeote ktory si zije priemernym zivotom ako napriklad vela ludi ttak ho hned mam obvinovat a nadavat mu ze je skurvysin ako jeho cierny bratia? :D.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Risko napísal:takze preto ked uvidim nejakeho vzdelaneho roma v nejakom peugeote ktory si zije priemernym zivotom ako napriklad vela ludi ttak ho hned mam obvinovat a nadavat mu ze je skurvysin ako jeho cierny bratia? :D.
Najlepsie by ho bolo vystahovat z krajiny, kedze ma inu farbu pleti ako vacsina a preto k nam nepatri...alebo minimalne si odpluvnut ked pojde okolo.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Vy dvaja ste sa nasli, vymente si ICQ.

Ignorovat to, ako sa sprava drviva, zvyraznujem slovicko drviva, vacsina ciganov je ozaj uz smiesne. Ano, samozrejme vynimky su a mam pocit, ze to takmer nikto v tejto teme nespochybnuje, no takymi vynimkami je mozno ozaj 1%, mozno aj menej.

A Lubosko ak si to nepochopil, nikoho tu netrapi farba pleti, takze si tu nevymyslaj. Kazdy tu hovori o sposobe zivota, ktory cigani vedu. Ak by tak zili bieli, vadilo by to rovnako. Si schopny toto pochopit?

//Risko, Ty uz sa prosim dopracuj aspon do puberty.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Najlepsie by ho bolo vystahovat z krajiny, kedze ma inu farbu pleti ako vacsina a preto k nam nepatri...alebo minimalne si odpluvnut ked pojde okolo.
blbo hovoris , ja by som si odpluvol potom mu vynadal do sku******* a nakoniec by som mu jednu vlepil ze je to multi kulti hajzel !
Napísať odpoveď