auto do 70 tis

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vacsinou to znamena, ze dane auto je este v zahranici a dotycny ti ho privezie a za poplatok prihlasi (za prihlasenie a dovoz by si platil aj tak, ale mas to takto bez starosti) :)
cize k cene auta este prirataj cca 700-750€ v zavislosti od toho, kde auto je...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ahaaa.. taketo su tie kur*y... hehe ok diky
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

chcem kupit auto, najskor dovezene, a zistoval som si veci ohladom prihlasovania, co to stoji, porovnaval som podmienky prihlasenia na MINV a na KO.sk a podobali sa len malo, potom som kukal aj STK, je to strasne neprehladne a prehnane drahe vsade sa poziadavky odlisuju, kupim auto a zistim, ze ho nebudem moct prihlasit kvoli dakej blbosti, a uplne najlepsie su inzeraty s popisom bez TP a SPZ a za tym moznost prihlasenia :roll: proste pre niekoho, kto nema skusenosti s prihlasovanim dovezeneho je tento proces nepochopitelny
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

http://www.subaru-libero.cz/forum/viewt ... ?f=2&t=434 Tu píšu ako doviezť a prihlásiť auto z EU, tu http://www.subaru-libero.cz/forum/viewt ... f=2&t=1050
je konkrétny prípad ako prepísať auto z ČR, jednalo sa o moje autíčko :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nedavno som tym procesom presiel, viem ti poradit viacmenej "zodpovedne" :D
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

chcel by som po prazdninach kupit prve auto a tak snivam o BMW 3 E36 :D za tych 70tis a viac sa daju celkom zohnat, stacil by mi asi aj Compact verzia..a motor asi 318i, nie som narocny vodic ale aspon tych 90 PS je myslim zaklad na dnesne cesty..chcem sa spytat ake su teda prevadzkove naklady tohto BMW, hlavne ci po kupe do toho budem len liat peniaze a auto bude stat..toho sa bojim :( otec mi odporuca Feldu v lepsom stave, ale ked za feldu mi je vela davat 2000€ tak ja fakt neviem..myslim, ze za tu cenu najdem daco lepsie, ci,,, ? :lol: ....presiel som si celu temu a zaujal ma Civic ktory by bol schoopny konkurovat tej E36ske, len zase tie prevadzkove naklady by ma zaujimali pri Honde...tak co vy nato?
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

http://toyota-corolla.autobazar.eu/14-std-id989724.html
http://nissan-almera.autobazar.eu/16-slx-id962913.html
http://honda-civic.autobazar.eu/15-lx-id1036973.html

ja by som zobral ucite nejakeho japonca :) skus pohladat, ak kupis auto v dobrom stave, neznicene tak budes menit iba olej, sviecky a brzdove oblozenie :) ...ale aj ked kupis bmw tak sa nemas coho bat, pokial nebude znicene
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

viete niekto odporucit nieco od 2000-3000 Eur, najlepsie diesel...rozmyslal som nad nejakym japoncom (teda konkretne nissan primera), ale je to asi horsie so servisom, resp. nakladnejsie...hladam nieco fakt zachovale za slusnu cenu :roll: Diky
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

zakladna otazka.. kolko najazdis rocne a kde to najazdis..netreba sa silou mocou hrnut za dieslom ked rocne nabehas 10 000 km..

zbytocne drahsi servis..

tak potom neries diesel vobec..zbytocne drahsi servis ako som uz pisal.. ked to bud mesto tak uz vobec nie..kratke vzdialenosti, studene starty.. nic dobre pre diesel..kup benzinoveho japonca.. napr corolu, civic a pod..alebo si este dosetri par peniazkov a kupis nove auto.. 5000e a mas taky vyber, ze dovidenia..keby si nevedel tak ti poposielam neco cez ss
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jazdim pomerne malo, ale do tych 10000 rocne by som sa myslim mal vojst...
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Samozrejme ber ohľad na cenu servisu a ako auto využívaš tj. aj zima, určite by si nechcel brúsiť na nejakom BMW do zasneženého kopca. U nás sa oplatí kúpiť VW, Seat, Škoda, Audi...v poho servis, ale zase taká Honda Civic aj staršia vydrží svoje alebo Mazda 323.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Godlub napísal:U nás sa oplatí kúpiť VW, Seat, Škoda, Audi...
jezis ... uz zas ? ? ? ... jak sa nieco neoplati a ma to ceny strasne nahonene, tak je to koncern :? ... navyse ti to stare auto na servise neusetri ... lebo diely na stare auta sa ziadno dramaticky cenami nelisia .. teda pokial niekto neni blazon a nekupuje zbytocne predrazene origo diely, ked spravidla existuje plna rit druhovyroby ... :-)

... inak najlepsie zadanie je Nafta do 3000 Ojro ... chces novsiu socku ? starsiu raketu ? sedan ? off ? ... :-)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

starsie rakety teda vonkoncom nemusim...najlepsie by bol rocnik 2001/2002 a hatchback...
Napísať odpoveď