Exhibicny zapas HC KE - SR

O športe...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Exhibicny zapas HC KE - SR

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Prípravný exibičný zápas najlepších hokejistov Slovenska z NHL a Európy v príprave na Olympijské hry Vancouver 2010 proti majstrom Slovnaft extraligy HC Košice. Exibičný zápas bude spojený s odovzdaním ankety Zlatý puk pre rok 2009.
chysta sa niekto? vstupenky stoja 20-30 eur podla miesta... ja som si chcel setrit na repraky, ale tak na toto asi pojdem ak bude s kym... velmi by sa mi pacilo keby nasi domaci majstri rozdrtili slovakov z nhl a europy :)

http://ticketportal.sk/search2.asp?ID=6 ... ekt=650001
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

A naco ??
Slovaci prehraju, a Kosiciam nefandim :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Síce pekná akcia, ale vstupenky sa mi zdajú zase predražené. Za 20€ sa v Berlíne predávali lístky, keď tam hrala Tampa...No bohužiaľ sme na Slovensku a tu sa na nás snaží každý zarobiť :?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

S tými vstupenkami by už vážne niečo trebalo robiť, potom sa páni manažéri čudujú, že sú u nás prázdne štadióny. Ale tak za 20€, no Ježišmária.. Za to si rodina s deťmi radšej spraví zábavne popoludnie v ZOO. Škoda.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

20 eur za trapnu exhibiciu bez fyzickeho kontaktu a s nulovou obranou je smiesne. Co mam z toho, ze uvidim par hviezd, hracov z NHL a podobne, ked aj tak sa tam budu promenadovat ako na verejnom korculovani a budu hrat na 8 percent z toho co v nich skutocne je??? Ak ich chcem vidiet, tak si zapnem vecer STV 3 a tam mam opakovania zapasov NHL, OH, MS do zblaznenia...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

A este nedajboze aby stali viac ako 20 eur, ved to je chore na hlavu, kazdy sa uz tesi na September setria prachy na zapasy Slovenskej Reprezentacie vo futbale :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

IamMartinQo napísal:A este nedajboze aby stali viac ako 20 eur, ved to je chore na hlavu
No 20€ stoja tie najhoršie lístky hore na krajoch.. tam by som nechcel sedieť ani zadarmo..

:)
2Pacaveli
Addict
Addict

brm: zadara preco nie? :)

tak sa asi dostanem na ten zapas zadarmo cez kamosku, dufam, ze to vynde. celkom sa tesim no :)
brm
Darca
Darca

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pravdepodobne bol o to "enormny" zaujem, takze doslo k zlacneniu vstupeniek, aby nebola hanba, ak sa bude hrat pred poloprazdnou halou.
brm
Darca
Darca

jj.. ak dobre pamätám, ešte minulý týždeň hlásili zatiaľ predaných 3000 miest.. čo je vzhľadom na kapacitu približne 8500 dosť bieda.

Ja som už aj takmer kúpil lístok, ale nakoniec sme sa rozhodli, že to radšej prepijeme.. aj tak STV1 vysiela priamy prenos, o nič neprídeme.

:)
2Pacaveli
Addict
Addict

teraz ked uz zlacneli, by som si aj zobral, ale tak mal by som mat zdarma listky.. aspon dufam, zatial nejak neviem a to je dva dni pred zapasom :/
brm
Darca
Darca

O ktorej sa vlastne začína samotný zápas? Akcia začína niečo po ôsmej, ale či najskôr budú vyhlasovať výsledky zlatého puku a potom zápas alebo najskôr zápas a potom zlatý puk??? To som nikde nenašiel..
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

brm napísal:O ktorej sa vlastne začína samotný zápas? Akcia začína niečo po ôsmej, ale či najskôr budú vyhlasovať výsledky zlatého puku a potom zápas alebo najskôr zápas a potom zlatý puk??? To som nikde nenašiel..
Začína to o 20:15 (Jednotka, Trojka) a končí asi o 23:20. Ja si myslím, že najprv bude odovzdávanie cien a potom to odohrajú. Alebo možno v prestávkach sa budú odovzdávať ceny. Nikde nejaký bližší program zatiaľ nie je, tak sa môžeme len dohadovať.
2Pacaveli
Addict
Addict

tak co, ide nakoniec niekto? ja tam budem na 99%, zatial to vychadza na isto :)

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2009, 12:36 )
inac nevie neikto, ci bude mat zapas normalnu dlzku?
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

idem aj ja :) nakoniec idem s fotrom, bratrancom a strýkom takže super :D :D už sa teším - dúfam, že to bude stáť za to :D
2Pacaveli
Addict
Addict

tak teraz som sa vratil... konecne som videl charu nazivo :D tomu hovorim medved... ale zapas: nic moc... vidno, ze exhibicny, ale tak mohli troska pritvrdzovat no... ale bolo dobre :)
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

tak súhlasím- zápas nič moc, ale dobrá atmoška :D :D a najlepší zo všetkcýh bol stanley :) inak konečne som mohol vidieť Gáboríka, Cháru a spol. naživo aj ten Hoglund z Košíc vyzerá celkom dobre :D :D

inak kde si sedel?
Mikaco
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mikaco »

Kosicania zobrali dako vazne tu exibiciu, vidno ze su to len hokejovi ozembuchovia co trpia zrejme komplexmi menejcennosti a ubohym egom. Toho Hoglunda este chapem asi mu nikto nedokazal prelozit o co ide :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mikaco: Alebo to bude tym, ze tento zapas sa dal tipovat v Nike a kurz na Kosice bol 4.5 ci 5.0, takze uz len podat za par drobnych sa to pri tomto kurze oplatilo.
Napísať odpoveď