Noj kamos robi len na Helpdesku a sefko im to vravel ale je to zavraj zatial tajne no uz tajne to neniŠu-Do napísal:ok MP4-23.. tak som si to zistil dneska a nikto nic o tom nevie
samozrejme ak ma tvoj kamos nejake kontaky na holandanov alebo nejakeho generalneho riaditela UPC tak potom okv tom pripade moze byt
Digi-TV vs. UPC
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Vies chytit tieto programy a radia: tu je zoznam digitv stanic. vsimni si Intelsat 10-02 (1.0°W)Sphinx napísal:ako je to s prijmanim aj inych CZ programov ako nova,nova cinema prima cool ...?? da sa to ?
staci ti na to: parabola 85cm FE, drziak na parabolu, konvertor SMART single (ak mas jeden TV) ak mas dva TV tak potrebujes konvertor SMART twin, F konektor 2x alebo 4x podla toho kolko TV mas, par metrov koaxialu 0,30€/1m, a na koniec to hlavne a to je prijimac.. je vela druhov prijimacov ale mne sa osvecil OPTIBOX a FERGUSON.. do FERGUSONu treba nahadzovat kluce rucne nepodporuje AU (Automatic Update) ale OPTIBOX si ich vie stiahnut aj sam a tak si ani nevsimnes ze DiGi zmenilo kody.. cele ta to vyde priblizne 109€..
alebo si sa pytal na programovy balik UPC?
Velmi sa do toho nerozumiem, ale z mojho pohladu je Digi-TWAT neskutocny blud s tragickou kvalitou signalu (zaprsi a nejde, dnes ani neprsalo a neslo), uplne user-friendly pouzivanim (dekoder hyunday sa mi prvych par mesiacov zapinal skoro minutu), retardovanym personalom (ten co nam to instaloval bol neuveritelny kekot ktory okrem ineho tvrdil, ze este nevidel aby si niekto daval poradie kanalov podla svojho) a navyse ani neposielali seky (retard na tel. linke mal este huste reci)...mozno ostatni maju ine skusenosti, ale mna by bolela huba keby som Dick-TV niekomu odporucil.