Digi-TV vs. UPC

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

UPC vs DIGI-TV

UPC
30
28%
Digi-tv
44
41%
ine
34
31%

Celkom hlasov: 108

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Šu-Do napísal:ok MP4-23.. tak som si to zistil dneska a nikto nic o tom nevie :)
samozrejme ak ma tvoj kamos nejake kontaky na holandanov alebo nejakeho generalneho riaditela UPC tak potom ok :wink: v tom pripade moze byt
Noj kamos robi len na Helpdesku a sefko im to vravel ale je to zavraj zatial tajne no uz tajne to neni :D ale ver mi pojde hore len sa nevie kedy presne.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ako je to s prijmanim aj inych CZ programov ako nova,nova cinema prima cool ...?? da sa to ?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Sphinx napísal:ako je to s prijmanim aj inych CZ programov ako nova,nova cinema prima cool ...?? da sa to ?
Vies chytit tieto programy a radia: tu je zoznam digitv stanic. vsimni si Intelsat 10-02 (1.0°W)

staci ti na to: parabola 85cm FE, drziak na parabolu, konvertor SMART single (ak mas jeden TV) ak mas dva TV tak potrebujes konvertor SMART twin, F konektor 2x alebo 4x podla toho kolko TV mas, par metrov koaxialu 0,30€/1m, a na koniec to hlavne a to je prijimac.. je vela druhov prijimacov ale mne sa osvecil OPTIBOX a FERGUSON.. do FERGUSONu treba nahadzovat kluce rucne nepodporuje AU (Automatic Update) ale OPTIBOX si ich vie stiahnut aj sam a tak si ani nevsimnes ze DiGi zmenilo kody.. cele ta to vyde priblizne 109€..

alebo si sa pytal na programovy balik UPC? :oops:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Nova a Nova Cinema uz boli zaradene do balicku UPC Direct, FYI :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Velmi sa do toho nerozumiem, ale z mojho pohladu je Digi-TWAT neskutocny blud s tragickou kvalitou signalu (zaprsi a nejde, dnes ani neprsalo a neslo), uplne user-friendly pouzivanim (dekoder hyunday sa mi prvych par mesiacov zapinal skoro minutu), retardovanym personalom (ten co nam to instaloval bol neuveritelny kekot ktory okrem ineho tvrdil, ze este nevidel aby si niekto daval poradie kanalov podla svojho) a navyse ani neposielali seky (retard na tel. linke mal este huste reci)...mozno ostatni maju ine skusenosti, ale mna by bolela huba keby som Dick-TV niekomu odporucil.
Napísať odpoveď