WRESTLING
wrestling
je to divadielko aved ked mu tresne hlavu ozem a ziadna krv
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na nova sport chodi raw, minule som videl asi 5min a spominal tam nejakeho batistu, ale tak mna to vobec nebavilo pozerat sa ako sa pol hodiny stava zo zeme a zrazu mu nic niejeBeybo napísal:No nikto nic nepise tak to sem pisem este raz mozno si niekto vsimne
Chcem sa spytat ci pozerate wrestling, ci v TV alebo na nete (ked na nete tak na akej stranke pls:) ) a chcem sa spytat ci uz ste videli nejaky zapas kde bol BATISTA VS KOZLOV lebo zapas tychto dvoch by ma velmi zaujimal:)
Najsmiesnejsie sa mi zda byt porovnavanie wrestlingu,teda toho americkeho WWF a WW neviem co este s najakym skutocnym bojovym sportom...berme ako priklad dajmetomu K1 kde staci neikedy skutocne len jedna dobre mierena rana,este v rukaviciach a borec ide k zemi.Niekedy davnejsie som videl videa z wrestlingu z ineho uhlu ako sa to povacsine v TV prezentuje,kde jeden trtko strasne nakladal druhemu na kečku,pricom z dvadsitich ran sa ho asi 10 krat vobec nedotkol a zvysok bol silou asi akou sa dava vychovna 10 rocnemu decku.Ale na druhu stranu uznavam ze celkom zadarmo to nemaju,kazdopadne ked ma niekto niekolko krat pleskne o zem ,sice obaja vedia ako na to,tak to bolet asi trochu bude.
Inac pre zaujimavost,casy sa asi trochu menia
,tu by som tomu aj skor veril http://www.dailymotion.com/related/x3wu ... 1986_sport ,najlepsi je ten peroxidovy foter
Inac pre zaujimavost,casy sa asi trochu menia
V podstate mas pravdu.........lebo niekedy islo skutocne o vitaztvo a dneska..........uz len o peniaze............nedavno boli este aj sampionaty ok........ale uz aj teraz podvadzajududo64 napísal:Najsmiesnejsie sa mi zda byt porovnavanie wrestlingu,teda toho americkeho WWF a WW neviem co este s najakym skutocnym bojovym sportom...berme ako priklad dajmetomu K1 kde staci neikedy skutocne len jedna dobre mierena rana,este v rukaviciach a borec ide k zemi.Niekedy davnejsie som videl videa z wrestlingu z ineho uhlu ako sa to povacsine v TV prezentuje,kde jeden trtko strasne nakladal druhemu na kečku,pricom z dvadsitich ran sa ho asi 10 krat vobec nedotkol a zvysok bol silou asi akou sa dava vychovna 10 rocnemu decku.Ale na druhu stranu uznavam ze celkom zadarmo to nemaju,kazdopadne ked ma niekto niekolko krat pleskne o zem ,sice obaja vedia ako na to,tak to bolet asi trochu bude.
Inac pre zaujimavost,casy sa asi trochu menia,tu by som tomu aj skor veril http://www.dailymotion.com/related/x3wu ... 1986_sport ,najlepsi je ten peroxidovy foter
-
IamMartinQo
Star
Ja pozeram, v pondelok na EUROSPORTE o 21:00Blade napísal:Mam satelit poradte mi kde kedy budu davat alebo neustale davaju wrestling na nekodovanych programov dikes
a v utorok( TO jE Uz OVELA LEPSI a trva asi hodinu a pol) o : 23:00
Ale poviem ti ze je to pecka
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 17:23 )
kukni stranku*AnndY_ napísal:Sevas, viete mi pls poradiť, kde dávajú v televízii UFC? Alebo na internete? Díki
Kód: Vybrať všetko
wwe.com-
vendo
Guru
Teraz si mi pripomenul fakt stare casi The Rock Steve Austin .... to som bol este dieta ked to frcalo ... teraz to kukam na Nova Sporte a obcas na youtube a oblubeny wrestler je John Cena.jerichoo napísal:Ja som to strašne žral keď som bol decko, ked na prime fičal Smackdown.
Teraz ako to chodí na nova sport a eurosporte tak to žeriem zase
Btw ako skončil Stone Cold Steve Austin a The Rock a prečo Kane nenosí už masku?) To mi ušlo za tie roky
)
-
IamMartinQo
Star