tak, ked si raz pozries film na blu-ray tak padnes na zadok a dvd medium ti bude pripadat dost zastarale, dalej vyhoda bluray mechaniky je jej rychlost, co sa odraza aj v hrach kde napr. pri xbox verzii GTA4 doskakovali objekty, textury, na PS3 sa to nedeje...
dalej lineup exluzivit hovori jasne pre PS3, roznorode tituly vsetkych zanrov, tak by som to zhrnul ze xbox ma Halo a Gears of War, ostatne exkluzivite nema nejak prevratne co by stali za hriech, kolega z prace ma xbox a moc sa teda unho neviem zahrat. na PS3 tu mas pecky ako Killzone 2, Infamous, Gran Turismo 5, Resistance 1 / 2, Motorstorm 1 / 2, Uncharted, uz v septembri vyjde tiez druhy diel (najlepsia prezentovana hra na E3 2009), dalej prichadzajuce pecky ako Heavy Rain, God of War 3 a pod. cize dalsie + pre PS3.
dalej online multiplayer, neviem ci o tom vies ale za ten sa na xboxe plati, vychadza to ale tak na 4 EUR mesacne, co mas rocne hned skoro 50 EUR za to, co mas na PS3 zadarmo.
hej, PS3 cita len originaly, hry su tiez na blu-ray takze aj ked sa raz prelomi ochrana (o com pochybujem, uz by davno bola) tak stale s napalovanim by bol problem, BR napalovacky aj prazdne BR medium nenisu najlacnejsie...
za hru das na slovensku do tych 50 EUR, ale ver ze ked si hru kupis tak mas k nej uplne iny vztah a vecsiu chut ju hrat, a distancujes sa od kdejakych blbosti a hras len fakt to co chces, a kupis si vzdy co najkvalitnejsiu hru, dalej je tu komunita
www.ps3zone.sk alebo
www.ps3jka.sk kde sa hry vymienaju, predavaju, kupuju pouzite (v 100 % stave) za par supov, takze neni problem.
ja mam PS3 a som spokojny. ale to je moj subjektivny nazor, snad ti to pomoze pri vybere...