mi-chau napísal:Chalani, ruku na srdce - kto si privyrabal predavanim napalovanych cdciek...
Odhalil si ma . Ja som si nasiel obchod kde mali za 30, 99 SK. A cennik nasledovny: Kamarati - 50SK, Ostatny - 70-80Sk. Podla toho ci som si vymyslel, ze hra je "tazka" (ani neviem co som tym myslel ), zle sa napaluje, ...
Aby som nebol uplne OT: Ja by som nechcel robit automechanika
Jj tiez, ma kamarati odjebkavali, CDcka za 20sk, DVD za 40sk A to som si musel dokonca svoje CD kupit Ze vraj sa tym opotrebuvava napalovacka a ja som to zozral
A to ste nevideli ešte černochov na Lefkade v Grécku...Tí chodia po plážach a predávajú napálené CD za 4 - 5€ a vykrikujú iba "Original!!!" Ja som sa však nikdy nedal oklamať takýmito šuflikantami a ani som to sám neskúšal...
K téme : Nikdy by som nechcel robiť kopača kanálov...Vždy, keď si spomeniem na nejakú podobnú ťažkú manuálnu prácu, dodá mi to viac síl sa učiť
Nechcel by som robiť nejakú prácu pri páse. Keď pozerám na discarvery čo niektorý ľudia robia 20 rokov vkuse tak by mi asi je*lo. Stáť pri páse a zobrať nejakú súčiastku a strčiť ju do diery a položiť na pás a toto stále dokola by som fakt nechcel robiť.
Kopanie kanalov a nechal by som robit ani doktora - myslim taekho vseobecneho ... tahat niekedy 24hodinovky na zachranke by sa mi veru nechcelo. Ale zas taky gynekolog ...
eXo, ale si predstav, kto všetko by k Tebe chodil. To by neboli len pipky 18 - 25 rokov Takého obvodného lekára robiť je najlepšia práca - odrobíš si pár hodín denne a za každú svoju ovečku dostaneš na konci mesiaca pekný balík...
Všeobecní lekári sa majú nadmieru dobre a nerobia toho až tak veľa, mám tetu doktorku a napr. teraz v lete, keď ľudia nie sú až takí chorľaví a žiaci sa nechodia ulievať a pýtať pečiatky, má prakticky voľno a plat normálne berie (sem-tam príde niekto chorý alebo po odporúčenie k odbornému).. a počas roka normálka, žiadna ťažká robota, určí diagnózu a predpíše liečbu.. to zase nie je nejaký "Dirty Job".
Innocence napísal:Všeobecní lekári sa majú nadmieru dobre a nerobia toho až tak veľa, mám tetu doktorku a napr. teraz v lete, keď ľudia nie sú až takí chorľaví a žiaci sa nechodia ulievať a pýtať pečiatky, má prakticky voľno a plat normálne berie (sem-tam príde niekto chorý alebo po odporúčenie k odbornému).. a počas roka normálka, žiadna ťažká robota, určí diagnózu a predpíše liečbu.. to zase nie je nejaký "Dirty Job".
chlapec lekári nič nerobia ?? robia nočne niekedy aj 24hod. vkuse prespávaju v kancli........lebo tam musia byt keby sa niečo stálo aj o 3 ráno a maju posratých 500euro ked si tam dlhšie tak 6-700euro a doktory sa maju dobre ?? skus taku medicínu vyštudovať ??? je to jeden z najťažších odborov a najhoršie platený .........a ta tvoja teta ? asi obvodna ma možno teraz malo ludi a obvodna zarába od pacientov ciže čim menej ludi tým menej penazí ..........takže ked neni pacient neni peniaz
aj taký chirurg čo robi operácie tak nemá viac nez 1000euro a to cez den zachráni niekolko životov .........vidno aspon ako si štát váži naše životy ani nie na stovku Euro ...............
jasne v sukromných sanatoriach a tak su ine platy lenže tam sa dostať chce známeho ..............unás v martine je jeden doktor a vravel že robil v bratislave v česku niekde v rakusku ale to je niečo uplne ine oproti napr. v nemecku ked bol na nejakej stáži alebo niečo si tam bol nejaký certifikát získať ..........a vravel že jedine čo ho drží vtejto diere je rodina .......inač by tu nemal prečo ostať